#Malaysia Instagram Photos & Videos

Malaysia - 41.8m posts

Top Posts

  • 💛💛💛
  • 💛💛💛
  • 234 1 43 minutes ago

Latest Instagram Posts

  • 5 PETUA UNTUK MUKA SENTIASA BERSERI
.
.
Jom Shima share petua² untuk kulit muka uolls sentiasa berseri.
.
1️⃣Amalkan sayuran hijau, ulam-ulaman dan salad
•Untuk menaikkan seri wajah, uolls kena rajin² lah amalkan sayuran hijau yg penuh khasiat ni utk kulit lebih sihat. Lagi satu, nak nampak awet muda uolls mesti senyum walaupun tengah stress tau😘😊
.
2️⃣Gunakan putih telur pada kulit muka
•Putih telur berfungsi utk menutup pori-pori yg terbuka di bahagian muka. Uolls boleh amalkan seminggu sekali shj tapi lagi kerap uolls buat, lagi berseri kulit muka.
.
3️⃣Letakkan uncang teh di mata yang lesu
•Tak cukup tidur atau tak cukup rehat kemungkinan mata korang akan jadi lesu. Utk elakkan masalah ni, uolls boleh amalkan utk letak uncang teh pada bahagian mata utk memberi kesegaran.
.
4️⃣Hilangkan lebam di bibir dengan madu
•Madu biasa digunakan dlm masakan tapi madu juga boleh dijadikan utk hilangkan lebam pada bibir. Cara nya sgt mudah hnya sapu sebelum tidur dan cuci selepas bangun dari tidur. Tadaa uolls akan nampak lebih berseri dgn bibir yg sihat.
.
5️⃣Sapu #DemicaWhiteningLotion di muka
•Masker paling mujarab semestinya #DemicaWhiteningLotion. Uolls just apply sebelum tidur sebagai krim malam. Bangun je pagi, kulit uolls nampak segar dan berseri. Sangat sesuai utk sapu kat tangan, kaki & muka sblm keluar rumah utk protect kulit dari sunburn.
.
.
Best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni? Ofcoz lah best sangat² kan. Mesti uolls tak sabarkan nak order?
.
DM nombor fon uols SEKARANG utk Order atau click link di bio😘
👉www.wasap.my/60149148812/nkdemica
. 🛵COD SEKITAR SHAH ALAM/PUCHONG/SUNGAI BULUH
🚚 POSTAGE SELURUH MALAYSIA & SABAH & SARAWAK EVERYDAY!!
.
 #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #teamdemicablitz #shahalam #vistaalam #stadiumshahalam #dataranshahalam #puchong #damansara #sungaibuluh #cod #free #letscantik #sabah #sarawak #malaysia
  • 5 PETUA UNTUK MUKA SENTIASA BERSERI
    .
    .
    Jom Shima share petua² untuk kulit muka uolls sentiasa berseri.
    .
    1️⃣Amalkan sayuran hijau, ulam-ulaman dan salad
    •Untuk menaikkan seri wajah, uolls kena rajin² lah amalkan sayuran hijau yg penuh khasiat ni utk kulit lebih sihat. Lagi satu, nak nampak awet muda uolls mesti senyum walaupun tengah stress tau😘😊
    .
    2️⃣Gunakan putih telur pada kulit muka
    •Putih telur berfungsi utk menutup pori-pori yg terbuka di bahagian muka. Uolls boleh amalkan seminggu sekali shj tapi lagi kerap uolls buat, lagi berseri kulit muka.
    .
    3️⃣Letakkan uncang teh di mata yang lesu
    •Tak cukup tidur atau tak cukup rehat kemungkinan mata korang akan jadi lesu. Utk elakkan masalah ni, uolls boleh amalkan utk letak uncang teh pada bahagian mata utk memberi kesegaran.
    .
    4️⃣Hilangkan lebam di bibir dengan madu
    •Madu biasa digunakan dlm masakan tapi madu juga boleh dijadikan utk hilangkan lebam pada bibir. Cara nya sgt mudah hnya sapu sebelum tidur dan cuci selepas bangun dari tidur. Tadaa uolls akan nampak lebih berseri dgn bibir yg sihat.
    .
    5️⃣Sapu #DemicaWhiteningLotion di muka
    •Masker paling mujarab semestinya #DemicaWhiteningLotion . Uolls just apply sebelum tidur sebagai krim malam. Bangun je pagi, kulit uolls nampak segar dan berseri. Sangat sesuai utk sapu kat tangan, kaki & muka sblm keluar rumah utk protect kulit dari sunburn.
    .
    .
    Best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni? Ofcoz lah best sangat² kan. Mesti uolls tak sabarkan nak order?
    .
    DM nombor fon uols SEKARANG utk Order atau click link di bio😘
    👉www.wasap.my/60149148812/nkdemica
    . 🛵COD SEKITAR SHAH ALAM/PUCHONG/SUNGAI BULUH
    🚚 POSTAGE SELURUH MALAYSIA & SABAH & SARAWAK EVERYDAY!!
    .
    #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #teamdemicablitz #shahalam #vistaalam #stadiumshahalam #dataranshahalam #puchong #damansara #sungaibuluh #cod #free #letscantik #sabah #sarawak #malaysia
  • 0 0 8 seconds ago
  • Standby stock banyak bukan untuk di habis kan..tapi utk payungkan bizpartner yg nk stock!!
Kasi depa jalan laju2..xmo stuck sbb masalah bekalan stock jer.. biz ni kan mudah..so buat apa cari susah??. Pilihlah leader yg senang sediakan stock cm cikna😍😍😍
Khas utk my bizpartner and customer...
Cikna memudahkan kerja korang so, give the best result in this bisness ya. Nanti Bonus korang..xperlu share ngn cikna pun kalau korang dh berjaya😘😘😘 Yg kerja makan gaji, teruskan kerja..
Yg Tak sempat pos barang, cikna poskan..
Yg xsempat cod, cikna pun blh codkan.
But sales, tetap korang punya😘😘 Suka ke suka sangat??? Nk stock..call me anytime😘😘😘 BizOnline | RM47 #Malaysia
BizOnline | IDR 150.000 #Indonesia
Program #2GAJIsebulan
#ProjekSTG #CATchampions  #themagicofparttime #ABeautilicousEmpire
  • Standby stock banyak bukan untuk di habis kan..tapi utk payungkan bizpartner yg nk stock!!
    Kasi depa jalan laju2..xmo stuck sbb masalah bekalan stock jer.. biz ni kan mudah..so buat apa cari susah??. Pilihlah leader yg senang sediakan stock cm cikna😍😍😍
    Khas utk my bizpartner and customer...
    Cikna memudahkan kerja korang so, give the best result in this bisness ya. Nanti Bonus korang..xperlu share ngn cikna pun kalau korang dh berjaya😘😘😘 Yg kerja makan gaji, teruskan kerja..
    Yg Tak sempat pos barang, cikna poskan..
    Yg xsempat cod, cikna pun blh codkan.
    But sales, tetap korang punya😘😘 Suka ke suka sangat??? Nk stock..call me anytime😘😘😘 BizOnline | RM47 #Malaysia
    BizOnline | IDR 150.000 #Indonesia
    Program #2GAJIsebulan
    #ProjekSTG #CATchampions #themagicofparttime #ABeautilicousEmpire
  • 0 0 1 minute ago
  • Pertandingan Malaysia vs Indonesia tak akan diramaikan dengan aksi dari Aliansi Suporter Indonesia di Malaysia (ASIM). Menurut pengakuan dari Ketua Aliansi, Luki Ardianto, keputusan untuk memboikot pertandingan ini adalah karena mereka kecewa dengan PSSI.⁣
⁣
Aliansi Suporter Indonesia di Malaysia memang memutuskan memboikot pertandingan Malaysia vs Indonesia, tetapi mereka tetap akan hadir di Stadion Bukit Jalil, Malaysia. ASIM nantinya akan melancarkan aksi protes di luar Stadion Bukit Jalil.⁣
⁣
Berita selengkapnya di instastory kami⁣
⁣
__⁣
#TimnasIndonesia #Timnasday #Malaysia #Worldcupqualifiers #PSSI #PSSINow #Trending #SuporterIndonesia
  • Pertandingan Malaysia vs Indonesia tak akan diramaikan dengan aksi dari Aliansi Suporter Indonesia di Malaysia (ASIM). Menurut pengakuan dari Ketua Aliansi, Luki Ardianto, keputusan untuk memboikot pertandingan ini adalah karena mereka kecewa dengan PSSI.⁣

    Aliansi Suporter Indonesia di Malaysia memang memutuskan memboikot pertandingan Malaysia vs Indonesia, tetapi mereka tetap akan hadir di Stadion Bukit Jalil, Malaysia. ASIM nantinya akan melancarkan aksi protes di luar Stadion Bukit Jalil.⁣

    Berita selengkapnya di instastory kami⁣

    __⁣
    #TimnasIndonesia #Timnasday #Malaysia #Worldcupqualifiers #PSSI #PSSINow #Trending #SuporterIndonesia
  • 59 0 1 minute ago
  • Our first watch with Japanese Kanji numeral dial — comes with counterclockwise Quartz engine and stainless steel case. Surely enhances the authenticity.

MEM Kazu is open for pre-order now. Go to our website or visit our showroom/kiosks near you.
  • Our first watch with Japanese Kanji numeral dial — comes with counterclockwise Quartz engine and stainless steel case. Surely enhances the authenticity.

    MEM Kazu is open for pre-order now. Go to our website or visit our showroom/kiosks near you.
  • 3 2 1 minute ago
  • Welcome "Orchid" colour....😍 Orchid flowers is The beauty, complexity and incredible diversity of orchid flowers are unrivalled in the plant world. These exotic beauties.

And now from ELM ... Orchid colour in ur nail

Grab Now 🔊🎶🎵
Whatsapp +602682099

#nailpolishhalal 
#nailpeeloff 
#elmlovers 
#kualalumpur 
#malaysia
  • Welcome "Orchid" colour....😍 Orchid flowers is The beauty, complexity and incredible diversity of orchid flowers are unrivalled in the plant world. These exotic beauties.

    And now from ELM ... Orchid colour in ur nail

    Grab Now 🔊🎶🎵
    Whatsapp +602682099

    #nailpolishhalal
    #nailpeeloff
    #elmlovers
    #kualalumpur
    #malaysia
  • 0 0 2 minutes ago