#Marketing Instagram Photos & Videos

Marketing - 35m posts

Top Posts

 • Comment something you want to work on in 2020? ⏱
 • Comment something you want to work on in 2020? ⏱
 • 2,223 38 27 minutes ago
 • Put down your phone and pick up your life ✨☁️💓
 • Put down your phone and pick up your life ✨☁️💓
 • 305 1 49 minutes ago
 • ❤️
 • ❤️
 • 179 16 44 minutes ago

Latest Instagram Posts

 • ENT CLINIC - TIRANE⠀
⠀
Follow @entclinic.al ⠀
⠀
Klinika ENT është e vendosur në Tiranë, shume afer me spitalin QSUT. ⠀
⠀
Mjekët tanë janë profesionistë jashtëzakonisht të përkushtuar dhe shumë të aftë. Ata janë këtu për të siguruar trajtim, mbështetje, këshilla dhe metodat praktike për të kuptuar dhe për të trajtuar të gjitha fushat e veshit, hundës dhe fytit. ⠀
⠀
Gjithashtu doktoret tane ofrojne kushte dhe kujdes plotësues nga fushat e dermatologjise, të ushqyerit, dietologji, patologjinë e të folurit.⠀
⠀
Misioni ynë është që të sigurojmë cilësi të lartë, trajtim të plotë për pacientët e të gjitha moshave dhe prejardhjes. Për të arritur këtë, ne jemi të përfshirë në arsimin universitar dhe pasuniversitar, kirurgjine e lartë dhe ne kërkim në fushat tematike relevante në praktikën tonë klinike.⠀
⠀
TRAJTIMI I VESHIT / HUNDES / FYTIT⠀
⠀
Trajtimet qe ofrojme:⠀
⠀
– Rinoplastika dhe Septoplastika⠀
– Otoplastika⠀
– Adenotomi⠀
– Tonsilotomi me Radiofrekuencë⠀
– Laringektomi Totale⠀
– Polipotomi laringu⠀
– Heqje mase tumorale ne qafe⠀
– Kirurgjia endoskopike funksionale e sinuseve⠀
– Parotidektomia⠀
– Concave reduction with Radiofrequency ⠀
– Etj..!⠀
⠀
Per me shume info vizitoni.⠀
⠀
Adresa: Rruga e Dibres, 50 metra mbi Fakultetin, e Mjeksise, Tirane⠀
⠀
Tel: +355 68 533 3666⠀
⠀
Email: entclinic2015@gmail.com / info@entclinic.al⠀
⠀
•⠀
•⠀
•⠀
⠀
🌟 #instagram #instagrammers #igers #instalove 👍 #toptags #liker #likes 🙌 #follow #igdaily #followme 👤 #shoutout #shoutouts #shout #out #inalbania #reklamohu #marketingonline #biznesetshqiptare #biznesonline #biznese #in_albania_al #inalbania_al #bizneseneshqiperi #marketing #marketingdigital #neshqiperi #reklamobiznesin #reklamobiznesintend
 • ENT CLINIC - TIRANE⠀

  Follow @entclinic.al

  Klinika ENT është e vendosur në Tiranë, shume afer me spitalin QSUT. ⠀

  Mjekët tanë janë profesionistë jashtëzakonisht të përkushtuar dhe shumë të aftë. Ata janë këtu për të siguruar trajtim, mbështetje, këshilla dhe metodat praktike për të kuptuar dhe për të trajtuar të gjitha fushat e veshit, hundës dhe fytit. ⠀

  Gjithashtu doktoret tane ofrojne kushte dhe kujdes plotësues nga fushat e dermatologjise, të ushqyerit, dietologji, patologjinë e të folurit.⠀

  Misioni ynë është që të sigurojmë cilësi të lartë, trajtim të plotë për pacientët e të gjitha moshave dhe prejardhjes. Për të arritur këtë, ne jemi të përfshirë në arsimin universitar dhe pasuniversitar, kirurgjine e lartë dhe ne kërkim në fushat tematike relevante në praktikën tonë klinike.⠀

  TRAJTIMI I VESHIT / HUNDES / FYTIT⠀

  Trajtimet qe ofrojme:⠀

  – Rinoplastika dhe Septoplastika⠀
  – Otoplastika⠀
  – Adenotomi⠀
  – Tonsilotomi me Radiofrekuencë⠀
  – Laringektomi Totale⠀
  – Polipotomi laringu⠀
  – Heqje mase tumorale ne qafe⠀
  – Kirurgjia endoskopike funksionale e sinuseve⠀
  – Parotidektomia⠀
  – Concave reduction with Radiofrequency ⠀
  – Etj..!⠀

  Per me shume info vizitoni.⠀

  Adresa: Rruga e Dibres, 50 metra mbi Fakultetin, e Mjeksise, Tirane⠀

  Tel: +355 68 533 3666⠀

  Email: entclinic2015@gmail.com / info@entclinic.al

  •⠀
  •⠀
  •⠀

  🌟 #instagram #instagrammers #igers #instalove 👍 #toptags #liker #likes 🙌 #follow #igdaily #followme 👤 #shoutout #shoutouts #shout #out #inalbania #reklamohu #marketingonline #biznesetshqiptare #biznesonline #biznese #in_albania_al #inalbania_al #bizneseneshqiperi #marketing #marketingdigital #neshqiperi #reklamobiznesin #reklamobiznesintend
 • 0 0 19 seconds ago
 • Some lucky students joining us for our Feb 2020 Intake are already locked into Work Experience commitments for the new year! 🌟💃🏼
 • Some lucky students joining us for our Feb 2020 Intake are already locked into Work Experience commitments for the new year! 🌟💃🏼
 • 1 1 1 minute ago
 • Social media can sometimes seem like a slow burner in the field of marketing. But, over time, using these platforms makes a big impact on your visibility! So, what are the best ways to use social media? Here are our top tips: ⠀
1) Post regularly and start doing it right now!⠀
2) Use multiple platforms⠀
3) Be as engaging as you are useful⠀
4) Offer new-follow incentives⠀
5) Harness automation tools⠀
See the full blog on our website (link in bio). #socialmedia #marketing #marketingtips #socialmediamarketing #nottinghamshire #lincolnshire
 • Social media can sometimes seem like a slow burner in the field of marketing. But, over time, using these platforms makes a big impact on your visibility! So, what are the best ways to use social media? Here are our top tips: ⠀
  1) Post regularly and start doing it right now!⠀
  2) Use multiple platforms⠀
  3) Be as engaging as you are useful⠀
  4) Offer new-follow incentives⠀
  5) Harness automation tools⠀
  See the full blog on our website (link in bio). #socialmedia #marketing #marketingtips #socialmediamarketing #nottinghamshire #lincolnshire
 • 0 0 1 minute ago
 • Мы поставляем:
⠀
✅ Бумажные стаканы, крышки, трубочки
✅ Салфетки и туалетную бумагу
✅ Упаковку на вынос
✅ Профессиональную и бытовую химию
✅ Соусы, специи, сиропы
✅ Все товары для профессиональной кухни
✅ Все для сервировки стола
✅ Канцелярские принадлежности
⠀
Все это - по выгодным ценам и с прекрасным уровнем клиентского сервиса!
⠀
#b2b #бизнес #business #закупки #москва #спб #поставщик  #21век #marketing #партнер #b2bexpertinfo #продажи #опт #оптом
 • Мы поставляем:

  ✅ Бумажные стаканы, крышки, трубочки
  ✅ Салфетки и туалетную бумагу
  ✅ Упаковку на вынос
  ✅ Профессиональную и бытовую химию
  ✅ Соусы, специи, сиропы
  ✅ Все товары для профессиональной кухни
  ✅ Все для сервировки стола
  ✅ Канцелярские принадлежности

  Все это - по выгодным ценам и с прекрасным уровнем клиентского сервиса!

  #b2b #бизнес #business #закупки #москва   #спб #поставщик   #21век #marketing #партнер #b2bexpertinfo #продажи #опт #оптом
 • 0 1 2 minutes ago
 • Al World Business Forum 2019 abbiamo chiesto a Whitney Johnson, autrice del best seller "Costruire un Top Team" come costruire una squadra vincente in un'organizzazione attraverso il modello della curva a S dell'apprendimento, dall'applicazione della curva a S dell'innovazione tecnologica alla strategia manageriale. Ascolta l'estratto della conversazione tra @fedebulega e @johnsonwhitney e approfondisci leggendo l'intervista completa [↪️link in bio] 
photo credits: Ilaria Cazziol
.
.
.
.
.
#management #leadership #learningAndDevelopment #business #marketing #ninjamarketing #beninja
 • Al World Business Forum 2019 abbiamo chiesto a Whitney Johnson, autrice del best seller "Costruire un Top Team" come costruire una squadra vincente in un'organizzazione attraverso il modello della curva a S dell'apprendimento, dall'applicazione della curva a S dell'innovazione tecnologica alla strategia manageriale. Ascolta l'estratto della conversazione tra @fedebulega e @johnsonwhitney e approfondisci leggendo l'intervista completa [↪️link in bio]
  photo credits: Ilaria Cazziol
  .
  .
  .
  .
  .
  #management #leadership #learningAndDevelopment   #business #marketing #ninjamarketing #beninja
 • 3 0 2 minutes ago
 • 👌🏼
 • 👌🏼
 • 0 1 2 minutes ago
 • When the hotel keycards are this pretty, you just have to take a photo 🔑 🤷🏼‍♀️ @wbaliseminyak @whotels
 • When the hotel keycards are this pretty, you just have to take a photo 🔑 🤷🏼‍♀️ @wbaliseminyak @whotels
 • 0 1 2 minutes ago
 • ❓Facciamo un gioco❓
🤔 Quale di queste è una persona reale?
Sapevi che un’intelligenza artificiale crea da zero il volto umano di una persona che non esiste? Forse un po’ inquietante, ma non stiamo parlando di uno strumento fantascientifico ma di un sito web ➡ thispersondoesnotexist.com.
⚠ Non farti ingannare dalla finzione, proprio come alcune agenzie di comunicazione che si spacciano per vere e poi... sono frutto di fantasia. Affidati a veri professionisti per la cura e la crescita del tuo brand!
➡ Per info invia un messaggio o scrivi una e-mail su veboeventiecomunicazione@gmail.com
 • ❓Facciamo un gioco❓
  🤔 Quale di queste è una persona reale?
  Sapevi che un’intelligenza artificiale crea da zero il volto umano di una persona che non esiste? Forse un po’ inquietante, ma non stiamo parlando di uno strumento fantascientifico ma di un sito web ➡ thispersondoesnotexist.com.
  ⚠ Non farti ingannare dalla finzione, proprio come alcune agenzie di comunicazione che si spacciano per vere e poi... sono frutto di fantasia. Affidati a veri professionisti per la cura e la crescita del tuo brand!
  ➡ Per info invia un messaggio o scrivi una e-mail su veboeventiecomunicazione@gmail.com
 • 1 1 2 minutes ago
 • Start investing with us with good account manager sure profits without no delay Are you new to online trading,have you traded and lost due to lack of good account manager I'm here to help you gain all the money you have lose already back to your bank account or bitcoin wallet account with good minimum amount of startup capital $200 Get your life changed for good, with an investment of $200 you can get a head start you're fully guaranteed of the company, 100% LEGIT, sure profits without no delay make cool cash inbox me now to know how to earn up to $20k per week. Being financially independent and breaking financial barriers* depends on your view towards making real cash with little or more investment!!! Many people miss the way already that is why I want to introduce you to the best platform bitcoin miners.come join now and enjoy sure profits everyday, Are you interested in binary/bitcoin trading (trading in binary and bitcoin mining really helped a lot of people reach their financial dreams and has made more people reach their various business aims and goal).invest with a trusted account manager and earn huge profits in a period 3 business days,1>Get your trading account well managed 100% with the latest trading software 85% to 95% accurate 2>investment is 100% safe 3>payout assured 100% contact me invest $500 earn $5,500 48 hours investment of $400 earn you $4,500 in 48 hours so kindly invest and earn good profits everyday
$200 gives $2,500 in 48 hours $300 gives $3,500 in 48 hours
$400 gives $4,500 in 48 hours
$500 gives $5,500 in 48 hours $600 gives $6,500 in 48 hours
You can kindly inbox me if interested.no risk involved 100% safe 
Trade with bitcoin today
In less than 48 hours you get max returns sure profits without no delay make good money
#mlm #networking #networkmarketingpro#financialfreedom#entrepreneur#networkmarketing#entrepreneurlifestyle#entrepreneurship#businessowner#residualincome#businessopportunity#ownboss #extraincome#makemoney#networkmarketer#laptoplifestyle #marketing#internetmarketing #onlinemarketing#income #debtfree #getpaid#homebasedbusiness #affiliatemarketing#luxurylifestyle #luxury #money #grind"
 • Start investing with us with good account manager sure profits without no delay Are you new to online trading,have you traded and lost due to lack of good account manager I'm here to help you gain all the money you have lose already back to your bank account or bitcoin wallet account with good minimum amount of startup capital $200 Get your life changed for good, with an investment of $200 you can get a head start you're fully guaranteed of the company, 100% LEGIT, sure profits without no delay make cool cash inbox me now to know how to earn up to $20k per week. Being financially independent and breaking financial barriers* depends on your view towards making real cash with little or more investment!!! Many people miss the way already that is why I want to introduce you to the best platform bitcoin miners.come join now and enjoy sure profits everyday, Are you interested in binary/bitcoin trading (trading in binary and bitcoin mining really helped a lot of people reach their financial dreams and has made more people reach their various business aims and goal).invest with a trusted account manager and earn huge profits in a period 3 business days,1>Get your trading account well managed 100% with the latest trading software 85% to 95% accurate 2>investment is 100% safe 3>payout assured 100% contact me invest $500 earn $5,500 48 hours investment of $400 earn you $4,500 in 48 hours so kindly invest and earn good profits everyday
  $200 gives $2,500 in 48 hours $300 gives $3,500 in 48 hours
  $400 gives $4,500 in 48 hours
  $500 gives $5,500 in 48 hours $600 gives $6,500 in 48 hours
  You can kindly inbox me if interested.no risk involved 100% safe
  Trade with bitcoin today
  In less than 48 hours you get max returns sure profits without no delay make good money
  #mlm #networking #networkmarketingpro #financialfreedom #entrepreneur #networkmarketing #entrepreneurlifestyle #entrepreneurship #businessowner #residualincome #businessopportunity #ownboss #extraincome #makemoney #networkmarketer #laptoplifestyle #marketing #internetmarketing #onlinemarketing #income #debtfree #getpaid #homebasedbusiness #affiliatemarketing #luxurylifestyle #luxury #money #grind "
 • 0 0 2 minutes ago
 • 2020 está quase a chegar... Já tem a sua agenda personalizada?
⠀
Contacte-nos e prepare-se para o novo ano! 🎆
⠀
⠀
| WEO GROUP |
📞 (+351) 282 313 071 📧 info@weoconsulting.com
⠀
⠀
 • 2020 está quase a chegar... Já tem a sua agenda personalizada?

  Contacte-nos e prepare-se para o novo ano! 🎆


  | WEO GROUP |
  📞 (+351) 282 313 071 📧 info@weoconsulting.com

 • 1 1 2 minutes ago
 • Основные преимущества разработки рекламной концепции👍🏻
⠀
Рекламная концепция – это не только необычная идея, но и создание уникальной и эффективной стратегии продвижения компании. Рекламная концепция основывается на системных исследованиях: анализ рынка, оценка аудитории и выбор наиболее эффективный среды для рекламной кампании.
⠀
Концепция бренда – это разработка преимуществ и характеристик компании. В нее может входить:
✨легенда или история бренда;
✨название;
✨креативный слоган;
✨разработка фирменного стиля;
✨позиционирование компании и ее товаров;
✨рекламный контент;
✨способы продвижения бренда.
⠀
Необходима разработка рекламной концепции? Мы знаем как вам помочь!⚡
Хотите эффективное ведение и продвижение сайта соцсетей и сайтов и привлечения клиентов?
#branding_win
⠀
📲 Телефон: (068) 510-61-55
🌎 Сайт: http://dalistrategies.com
#business #marketing #маркетинг #digital #economics #money #продажи
 • Основные преимущества разработки рекламной концепции👍🏻

  Рекламная концепция – это не только необычная идея, но и создание уникальной и эффективной стратегии продвижения компании. Рекламная концепция основывается на системных исследованиях: анализ рынка, оценка аудитории и выбор наиболее эффективный среды для рекламной кампании.

  Концепция бренда – это разработка преимуществ и характеристик компании. В нее может входить:
  ✨легенда или история бренда;
  ✨название;
  ✨креативный слоган;
  ✨разработка фирменного стиля;
  ✨позиционирование компании и ее товаров;
  ✨рекламный контент;
  ✨способы продвижения бренда.

  Необходима разработка рекламной концепции? Мы знаем как вам помочь!⚡
  Хотите эффективное ведение и продвижение сайта соцсетей и сайтов и привлечения клиентов?
  #branding_win

  📲 Телефон: (068) 510-61-55
  🌎 Сайт: http://dalistrategies.com
  #business #marketing #маркетинг #digital #economics #money #продажи
 • 0 1 2 minutes ago
 • Start investing with us with good account manager sure profits without no delay Are you new to online trading,have you traded and lost due to lack of good account manager I'm here to help you gain all the money you have lose already back to your bank account or bitcoin wallet account with good minimum amount of startup capital $200 Get your life changed for good, with an investment of $200 you can get a head start you're fully guaranteed of the company, 100% LEGIT, sure profits without no delay make cool cash inbox me now to know how to earn up to $20k per week. Being financially independent and breaking financial barriers* depends on your view towards making real cash with little or more investment!!! Many people miss the way already that is why I want to introduce you to the best platform bitcoin miners.come join now and enjoy sure profits everyday, Are you interested in binary/bitcoin trading (trading in binary and bitcoin mining really helped a lot of people reach their financial dreams and has made more people reach their various business aims and goal).invest with a trusted account manager and earn huge profits in a period 3 business days,1>Get your trading account well managed 100% with the latest trading software 85% to 95% accurate 2>investment is 100% safe 3>payout assured 100% contact me invest $500 earn $5,500 48 hours investment of $400 earn you $4,500 in 48 hours so kindly invest and earn good profits everyday
$200 gives $2,500 in 48 hours $300 gives $3,500 in 48 hours
$400 gives $4,500 in 48 hours
$500 gives $5,500 in 48 hours $600 gives $6,500 in 48 hours
You can kindly inbox me if interested.no risk involved 100% safe 
Trade with bitcoin today
In less than 48 hours you get max returns sure profits without no delay make good money
#mlm #networking #networkmarketingpro#financialfreedom#entrepreneur#networkmarketing#entrepreneurlifestyle#entrepreneurship#businessowner#residualincome#businessopportunity#ownboss #extraincome#makemoney#networkmarketer#laptoplifestyle #marketing#internetmarketing #onlinemarketing#income #debtfree #getpaid#homebasedbusiness #affiliatemarketing#luxurylifestyle #luxury #money #grind"
 • Start investing with us with good account manager sure profits without no delay Are you new to online trading,have you traded and lost due to lack of good account manager I'm here to help you gain all the money you have lose already back to your bank account or bitcoin wallet account with good minimum amount of startup capital $200 Get your life changed for good, with an investment of $200 you can get a head start you're fully guaranteed of the company, 100% LEGIT, sure profits without no delay make cool cash inbox me now to know how to earn up to $20k per week. Being financially independent and breaking financial barriers* depends on your view towards making real cash with little or more investment!!! Many people miss the way already that is why I want to introduce you to the best platform bitcoin miners.come join now and enjoy sure profits everyday, Are you interested in binary/bitcoin trading (trading in binary and bitcoin mining really helped a lot of people reach their financial dreams and has made more people reach their various business aims and goal).invest with a trusted account manager and earn huge profits in a period 3 business days,1>Get your trading account well managed 100% with the latest trading software 85% to 95% accurate 2>investment is 100% safe 3>payout assured 100% contact me invest $500 earn $5,500 48 hours investment of $400 earn you $4,500 in 48 hours so kindly invest and earn good profits everyday
  $200 gives $2,500 in 48 hours $300 gives $3,500 in 48 hours
  $400 gives $4,500 in 48 hours
  $500 gives $5,500 in 48 hours $600 gives $6,500 in 48 hours
  You can kindly inbox me if interested.no risk involved 100% safe
  Trade with bitcoin today
  In less than 48 hours you get max returns sure profits without no delay make good money
  #mlm #networking #networkmarketingpro #financialfreedom #entrepreneur #networkmarketing #entrepreneurlifestyle #entrepreneurship #businessowner #residualincome #businessopportunity #ownboss #extraincome #makemoney #networkmarketer #laptoplifestyle #marketing #internetmarketing #onlinemarketing #income #debtfree #getpaid #homebasedbusiness #affiliatemarketing #luxurylifestyle #luxury #money #grind "
 • 0 0 2 minutes ago
 • 📌 Você já conhece o Cartão de Visita Digital - 100% Interativo?
.
Através de um click seus clientes tem acesso direto aos seus contatos: Telefone, Endereço no Google, Whatsapp, Messenger, Facebook, Instagram, Linkedin, Canal do Youtube, Twitter e outros!!! Tudo isso a um toque!
.
É super fácil, apertou o ícone e você será redirecionado! 😉
.
Temos modelos prontos de diversas empresas e profissões, Confira!
.
(UBER, TAXI, SEGURADORAS, CORRETORAS, HERBALIFE, HINODE, AVON, JEQUITI, MARY KAY E ETC)
.
Mais informações em (21) 970212039
.
.
.
.
🇧🇷 7B PUBLICIDADE E SERVIÇOS GRÁFICOS EM GERAL
✔ Gerenciamento de Redes Sociais
✔ Criação de Identidade Visual
✔ Cartão de Visita Digital
.
⠀
.
#grafica7b #7bpublicidade
#publicidade #marketing #materialgrafico #grafica
#empreendedor #empreendedorismo #mei
 • 📌 Você já conhece o Cartão de Visita Digital - 100% Interativo?
  .
  Através de um click seus clientes tem acesso direto aos seus contatos: Telefone, Endereço no Google, Whatsapp, Messenger, Facebook, Instagram, Linkedin, Canal do Youtube, Twitter e outros!!! Tudo isso a um toque!
  .
  É super fácil, apertou o ícone e você será redirecionado! 😉
  .
  Temos modelos prontos de diversas empresas e profissões, Confira!
  .
  (UBER, TAXI, SEGURADORAS, CORRETORAS, HERBALIFE, HINODE, AVON, JEQUITI, MARY KAY E ETC)
  .
  Mais informações em (21) 970212039
  .
  .
  .
  .
  🇧🇷 7B PUBLICIDADE E SERVIÇOS GRÁFICOS EM GERAL
  ✔ Gerenciamento de Redes Sociais
  ✔ Criação de Identidade Visual
  ✔ Cartão de Visita Digital
  .

  .
  #grafica7b #7bpublicidade
  #publicidade #marketing #materialgrafico #grafica
  #empreendedor #empreendedorismo #mei
 • 0 0 2 minutes ago
 • 📌 Você já conhece o Cartão de Visita Digital - 100% Interativo?
.
Através de um click seus clientes tem acesso direto aos seus contatos: Telefone, Endereço no Google, Whatsapp, Messenger, Facebook, Instagram, Linkedin, Canal do Youtube, Twitter e outros!!! Tudo isso a um toque!
.
É super fácil, apertou o ícone e você será redirecionado! 😉
.
Temos modelos prontos de diversas empresas e profissões, Confira!
.
(UBER, TAXI, SEGURADORAS, CORRETORAS, HERBALIFE, HINODE, AVON, JEQUITI, MARY KAY E ETC)
.
Mais informações em (21) 970212039
.
.
.
.
🇧🇷 7B PUBLICIDADE E SERVIÇOS GRÁFICOS EM GERAL
✔ Gerenciamento de Redes Sociais
✔ Criação de Identidade Visual
✔ Cartão de Visita Digital
.
⠀
.
#grafica7b #7bpublicidade
#publicidade #marketing #materialgrafico #grafica
#empreendedor #empreendedorismo #mei
 • 📌 Você já conhece o Cartão de Visita Digital - 100% Interativo?
  .
  Através de um click seus clientes tem acesso direto aos seus contatos: Telefone, Endereço no Google, Whatsapp, Messenger, Facebook, Instagram, Linkedin, Canal do Youtube, Twitter e outros!!! Tudo isso a um toque!
  .
  É super fácil, apertou o ícone e você será redirecionado! 😉
  .
  Temos modelos prontos de diversas empresas e profissões, Confira!
  .
  (UBER, TAXI, SEGURADORAS, CORRETORAS, HERBALIFE, HINODE, AVON, JEQUITI, MARY KAY E ETC)
  .
  Mais informações em (21) 970212039
  .
  .
  .
  .
  🇧🇷 7B PUBLICIDADE E SERVIÇOS GRÁFICOS EM GERAL
  ✔ Gerenciamento de Redes Sociais
  ✔ Criação de Identidade Visual
  ✔ Cartão de Visita Digital
  .

  .
  #grafica7b #7bpublicidade
  #publicidade #marketing #materialgrafico #grafica
  #empreendedor #empreendedorismo #mei
 • 0 0 2 minutes ago
 • Las últimas semanas estamos haciendo un ejercicio de introspección y análisis de Planifica y Vencerás muy grande.⁠
.⁠
Tenemos muy claro cual es nuestra Misión y nuestra Visión pero es fácil que el día a día te vaya llenando la agenda y al final te encuentres trabajando jornadas maratonianas y perdiendo el foco. ⁠
.⁠
Nosotras tenemos muy claro que estamos aquí para ayudaros a hacer una comunicación muy concreta de vuestros negocios. Una comunicación basada en vuestros valores.🙇‍♀️⁠
.⁠
En el último año hemos trabajado con muchas marcas tanto ayudándoles a hacer su planificación estratégica anual, como sus planificaciones mensuales o ayudándolas a llevar a cabo lanzamientos concretos. Pero sabíamos que no podíamos llegar a muchas empresas y emprendedoras por temas de tiempo y de costes de los servicios.⁠
.⁠
En el 2020 esto se va a acabar porque estamos creando productos y servicios para que de una manera o de otra te podamos ayudar. Por eso en los próximos días os vamos a hacer algunas preguntas, os necesitamos para hacer lo que mejor sabemos de la mejor manera para que os sea lo más útil posible.⁠
.⁠
Así que si nos veis por stories haciendo pregunticas contestanos porque esto te puede interesar a tí y no lo sabes aún 😜⁠
.⁠
#planificayvenceras #socialmediastrategy #plandecomunicacion #marketing #socialmedia #redesociales #communitymanager #emprendimientoenfemenino #comunicaciononline #comunicacion #monetizar #estrategiamarketing #aprenderaempreder #estrategiasdemarketing #marketingdecontenido #pyme #creacionecontenido #publicidadymercadeo #mujeresemprendedoras
 • Las últimas semanas estamos haciendo un ejercicio de introspección y análisis de Planifica y Vencerás muy grande.⁠
  .⁠
  Tenemos muy claro cual es nuestra Misión y nuestra Visión pero es fácil que el día a día te vaya llenando la agenda y al final te encuentres trabajando jornadas maratonianas y perdiendo el foco. ⁠
  .⁠
  Nosotras tenemos muy claro que estamos aquí para ayudaros a hacer una comunicación muy concreta de vuestros negocios. Una comunicación basada en vuestros valores.🙇‍♀️⁠
  .⁠
  En el último año hemos trabajado con muchas marcas tanto ayudándoles a hacer su planificación estratégica anual, como sus planificaciones mensuales o ayudándolas a llevar a cabo lanzamientos concretos. Pero sabíamos que no podíamos llegar a muchas empresas y emprendedoras por temas de tiempo y de costes de los servicios.⁠
  .⁠
  En el 2020 esto se va a acabar porque estamos creando productos y servicios para que de una manera o de otra te podamos ayudar. Por eso en los próximos días os vamos a hacer algunas preguntas, os necesitamos para hacer lo que mejor sabemos de la mejor manera para que os sea lo más útil posible.⁠
  .⁠
  Así que si nos veis por stories haciendo pregunticas contestanos porque esto te puede interesar a tí y no lo sabes aún 😜⁠
  .⁠
  #planificayvenceras #socialmediastrategy #plandecomunicacion #marketing #socialmedia #redesociales #communitymanager #emprendimientoenfemenino #comunicaciononline #comunicacion #monetizar #estrategiamarketing #aprenderaempreder #estrategiasdemarketing #marketingdecontenido #pyme #creacionecontenido #publicidadymercadeo #mujeresemprendedoras
 • 0 0 3 minutes ago
 • C’est parti Septembre 2019, remontée à bloc j’entame la création d’une nouvelle boutique. En 1 semaine, elle était prête, j’avais trouvé le produit, fais les pubs, crée mon site et BAM ! Nouvelle réussite. Encore plus impressionnante que les précédentes puisque pour la première fois, je dépassais les 1K€ par jour. 🤩⁠
⁠
[La suite des évènements se déroule dans un laps de temps de 3 semaines]⁠
⁠
Alors je me dis, c’est parti on ne s’arrête pas là, j’en construis une deuxième ! 🚀⁠
⁠
Et là... J’échoue... Pour la première fois. "Bon... C'est rien Solange tu peux pas taper dans le mile à chaque fois."⁠
⁠
Je ferme la boutique et je recommence le process : je trouve le produit, je fais les pubs, je crée mon site et BAM deuxième échec. "Ok... ça doit toujours pas être le bon produit..." ⁠
⁠
Je recommence le process BAM troisième échec. 
À ce moment là, j’avais perdu environ 700 € en publicité pour tester mes produits. 😫⁠
⁠
J’aurais pu arrêter là mais pour quoi faire ? Pour moi l’option « ne pas accomplir mes objectifs » n’était tout simplement pas dispo. ✊🏼⁠
⁠
Alors je recommence encore et là BAM succès ! 💎⁠
Et vous savez quoi ? ⁠
Ce succès-là était encore plus monstrueux que les deux précédents puisque j’atteins pour la première fois les 4K€/jour ! 💰⁠
Mais d'ailleurs pourquoi cette boutique était-elle encore mieux que les autres ?⁠
⁠
👉🏼Tout simplement parce qu’à chaque échec, avant de fermer la boutique je m’assurais d’avoir TOUT essayé pour que cela marche (= changer la pub, changer les prix, changer l’offre marketing ect…) et donc à chaque échec je testais de nouvelles choses et j’apprenais de nouvelles techniques que j’appliquais sur la boutique suivante.⁠
⁠
➡️Conclusion : chérissez vos échecs, ils vous obligeront toujours à aller chercher plus loin dans vos connaissances et à sortir de votre zone de confort ! Oui bien sûr, c’est aussi fatiguant mais pas assez pour nous détourner de nos objectifs. N'est-ce pas ? 🔥⁠
⁠
Apprenez à voir ça comme un process : on trouve, on test puis si ça marche tant mieux et sinon on recommence le process. ♻️
 • C’est parti Septembre 2019, remontée à bloc j’entame la création d’une nouvelle boutique. En 1 semaine, elle était prête, j’avais trouvé le produit, fais les pubs, crée mon site et BAM ! Nouvelle réussite. Encore plus impressionnante que les précédentes puisque pour la première fois, je dépassais les 1K€ par jour. 🤩⁠

  [La suite des évènements se déroule dans un laps de temps de 3 semaines]⁠

  Alors je me dis, c’est parti on ne s’arrête pas là, j’en construis une deuxième ! 🚀⁠

  Et là... J’échoue... Pour la première fois. "Bon... C'est rien Solange tu peux pas taper dans le mile à chaque fois."⁠

  Je ferme la boutique et je recommence le process : je trouve le produit, je fais les pubs, je crée mon site et BAM deuxième échec. "Ok... ça doit toujours pas être le bon produit..." ⁠

  Je recommence le process BAM troisième échec.
  À ce moment là, j’avais perdu environ 700 € en publicité pour tester mes produits. 😫⁠

  J’aurais pu arrêter là mais pour quoi faire ? Pour moi l’option « ne pas accomplir mes objectifs » n’était tout simplement pas dispo. ✊🏼⁠

  Alors je recommence encore et là BAM succès ! 💎⁠
  Et vous savez quoi ? ⁠
  Ce succès-là était encore plus monstrueux que les deux précédents puisque j’atteins pour la première fois les 4K€/jour ! 💰⁠
  Mais d'ailleurs pourquoi cette boutique était-elle encore mieux que les autres ?⁠

  👉🏼Tout simplement parce qu’à chaque échec, avant de fermer la boutique je m’assurais d’avoir TOUT essayé pour que cela marche (= changer la pub, changer les prix, changer l’offre marketing ect…) et donc à chaque échec je testais de nouvelles choses et j’apprenais de nouvelles techniques que j’appliquais sur la boutique suivante.⁠

  ➡️Conclusion : chérissez vos échecs, ils vous obligeront toujours à aller chercher plus loin dans vos connaissances et à sortir de votre zone de confort ! Oui bien sûr, c’est aussi fatiguant mais pas assez pour nous détourner de nos objectifs. N'est-ce pas ? 🔥⁠

  Apprenez à voir ça comme un process : on trouve, on test puis si ça marche tant mieux et sinon on recommence le process. ♻️
 • 1 1 3 minutes ago
 • Our designer Ryan has sent us through some of his beautiful designs for The Snow Queen. 
We have costume fittings later on today so keep your eyes peeled! 
Ryan never lets us down, he delivers the most beautiful costumes to create a world in The North Wall that you will get lost in! 
We’re running from the 30 Nov - 5 Jan.
Book now: https://bit.ly/2lX8pck | 01865 766266
 • Our designer Ryan has sent us through some of his beautiful designs for The Snow Queen.
  We have costume fittings later on today so keep your eyes peeled!
  Ryan never lets us down, he delivers the most beautiful costumes to create a world in The North Wall that you will get lost in!
  We’re running from the 30 Nov - 5 Jan.
  Book now: https://bit.ly/2lX8pck | 01865 766266
 • 0 1 7 minutes ago