#MiniMakeup Instagram Photos & Videos

MiniMakeup - 8.1k posts

Top Posts

  • 💀MAKEUP SACHET VIENNA💀
.
.
Full review udh ada di youtube yak, link di bio ❤
.
.
Here's the mini review:
💀 Vienna Perfect Skin Foundation Sachet 15gr
Price: Rp 35.000,-
Rate: 9/10
Ini terbaik! Aku suka banget dia ada 3 shade, aku pake yg tergelap 1.3 Dark, warna nya match, slightly too dark but it's okay. Medium to full coverage, menurut aku satin finish, dan cukup ringan sih, bukan yg super lightweight but I'm okay with that. Ketahanan nya juara sih, you can see by the end of this video, aku nempelin tissue setelah 6 jam pemakaian, dan transfernya cuma dikit dong 😭
.
💀 Vienna Spectacular Look Mascara - Full Volume Sachet 3gr
Price: Rp 18.000,-
Rate: 5/10
Tau kan gue ratu mascara? Tau kan ekspektasi gue terhadap mascara setinggi apa? Sadly this is such a dissapointment :( Claims nya ini ada micro fiber lah, volumizing segala macem. Dia sebenernya ada 3 macem gitu mascara nya, tp yg baru launch ya cuma yg full volume ini. Brush nya standard, performa nya? Sad to say ini ga manjangin, ga volumizing, curling juga engga,  kalo kelyan liat di video "itu lentik kok kak", sorry to say it's just my natural lashes hehe. Ini di aku cuma nge basahin dan bikin item aja udah. Trus rawan beleberan. Aku bahkan ga berani pake ini di bulu mata bawah. Bye bye bye.
.
💀 Vienna Euphoric Matte Lip Cream Sachet 3ml
Price: Rp 18.000,-
Rate: 7/10
Oke sih. Ini teksturnya more like lip mousse. Sheer to medium coverage. Matte finish. Cukup longlast, udh ada sih foto swatches nya di post sebelum nya, kindly check that out!
.
.
.
.
.
📷  Kameranya Vivo V9
💡 Lightingnya LED Ringlight no dimmer
💸Backdropnya beli di @pixmixstore
💻 Editnya di Filmora
📱 Editnya di Quik
📱 Editnya di Inshot
🎶 Musicnya Mamamoo - Hip
.
.
.
.
.
#indobeautysquad #Bloggirlsid
#BeautygoersID #Beautiesquad
#Clozetteid #Beforeafter #bvloggerid #muajakarta #makeuptutorial #tutorialmakeup #ivgbeauty #makeupjunkie #viral #viralvideo #makeupmurah #vienna #viennabeauty #viennacosmetic #makeupsachet #sachet #minimakeup #minisize #travelsize #lipcream #foundation #mascara
  • 💀MAKEUP SACHET VIENNA💀
    .
    .
    Full review udh ada di youtube yak, link di bio ❤
    .
    .
    Here's the mini review:
    💀 Vienna Perfect Skin Foundation Sachet 15gr
    Price: Rp 35.000,-
    Rate: 9/10
    Ini terbaik! Aku suka banget dia ada 3 shade, aku pake yg tergelap 1.3 Dark, warna nya match, slightly too dark but it's okay. Medium to full coverage, menurut aku satin finish, dan cukup ringan sih, bukan yg super lightweight but I'm okay with that. Ketahanan nya juara sih, you can see by the end of this video, aku nempelin tissue setelah 6 jam pemakaian, dan transfernya cuma dikit dong 😭
    .
    💀 Vienna Spectacular Look Mascara - Full Volume Sachet 3gr
    Price: Rp 18.000,-
    Rate: 5/10
    Tau kan gue ratu mascara? Tau kan ekspektasi gue terhadap mascara setinggi apa? Sadly this is such a dissapointment :( Claims nya ini ada micro fiber lah, volumizing segala macem. Dia sebenernya ada 3 macem gitu mascara nya, tp yg baru launch ya cuma yg full volume ini. Brush nya standard, performa nya? Sad to say ini ga manjangin, ga volumizing, curling juga engga, kalo kelyan liat di video "itu lentik kok kak", sorry to say it's just my natural lashes hehe. Ini di aku cuma nge basahin dan bikin item aja udah. Trus rawan beleberan. Aku bahkan ga berani pake ini di bulu mata bawah. Bye bye bye.
    .
    💀 Vienna Euphoric Matte Lip Cream Sachet 3ml
    Price: Rp 18.000,-
    Rate: 7/10
    Oke sih. Ini teksturnya more like lip mousse. Sheer to medium coverage. Matte finish. Cukup longlast, udh ada sih foto swatches nya di post sebelum nya, kindly check that out!
    .
    .
    .
    .
    .
    📷 Kameranya Vivo V9
    💡 Lightingnya LED Ringlight no dimmer
    💸Backdropnya beli di @pixmixstore
    💻 Editnya di Filmora
    📱 Editnya di Quik
    📱 Editnya di Inshot
    🎶 Musicnya Mamamoo - Hip
    .
    .
    .
    .
    .
    #indobeautysquad #Bloggirlsid
    #BeautygoersID #Beautiesquad
    #Clozetteid #Beforeafter #bvloggerid #muajakarta #makeuptutorial #tutorialmakeup #ivgbeauty #makeupjunkie #viral #viralvideo #makeupmurah #vienna #viennabeauty #viennacosmetic #makeupsachet #sachet #minimakeup #minisize #travelsize #lipcream #foundation #mascara
  • 1,137 37 16 November, 2019

Latest Instagram Posts

  • t’s that time again... #minimonday⁣
⁣
⁣
What’re your favourite products to pick up in a mini size? For me it’s mascara and perfumes! I definitely like to try them out before committing to full-sizes.⁣
⁣
May your Monday be easy, breezy and over quickly 😉😘
  • t’s that time again... #minimonday


    What’re your favourite products to pick up in a mini size? For me it’s mascara and perfumes! I definitely like to try them out before committing to full-sizes.⁣

    May your Monday be easy, breezy and over quickly 😉😘
  • 115 43 18 November, 2019
  • 💀MAKEUP SACHET VIENNA💀
.
.
Full review udh ada di youtube yak, link di bio ❤
.
.
Here's the mini review:
💀 Vienna Perfect Skin Foundation Sachet 15gr
Price: Rp 35.000,-
Rate: 9/10
Ini terbaik! Aku suka banget dia ada 3 shade, aku pake yg tergelap 1.3 Dark, warna nya match, slightly too dark but it's okay. Medium to full coverage, menurut aku satin finish, dan cukup ringan sih, bukan yg super lightweight but I'm okay with that. Ketahanan nya juara sih, you can see by the end of this video, aku nempelin tissue setelah 6 jam pemakaian, dan transfernya cuma dikit dong 😭
.
💀 Vienna Spectacular Look Mascara - Full Volume Sachet 3gr
Price: Rp 18.000,-
Rate: 5/10
Tau kan gue ratu mascara? Tau kan ekspektasi gue terhadap mascara setinggi apa? Sadly this is such a dissapointment :( Claims nya ini ada micro fiber lah, volumizing segala macem. Dia sebenernya ada 3 macem gitu mascara nya, tp yg baru launch ya cuma yg full volume ini. Brush nya standard, performa nya? Sad to say ini ga manjangin, ga volumizing, curling juga engga,  kalo kelyan liat di video "itu lentik kok kak", sorry to say it's just my natural lashes hehe. Ini di aku cuma nge basahin dan bikin item aja udah. Trus rawan beleberan. Aku bahkan ga berani pake ini di bulu mata bawah. Bye bye bye.
.
💀 Vienna Euphoric Matte Lip Cream Sachet 3ml
Price: Rp 18.000,-
Rate: 7/10
Oke sih. Ini teksturnya more like lip mousse. Sheer to medium coverage. Matte finish. Cukup longlast, udh ada sih foto swatches nya di post sebelum nya, kindly check that out!
.
.
.
.
.
📷  Kameranya Vivo V9
💡 Lightingnya LED Ringlight no dimmer
💸Backdropnya beli di @pixmixstore
💻 Editnya di Filmora
📱 Editnya di Quik
📱 Editnya di Inshot
🎶 Musicnya Mamamoo - Hip
.
.
.
.
.
#indobeautysquad #Bloggirlsid
#BeautygoersID #Beautiesquad
#Clozetteid #Beforeafter #bvloggerid #muajakarta #makeuptutorial #tutorialmakeup #ivgbeauty #makeupjunkie #viral #viralvideo #makeupmurah #vienna #viennabeauty #viennacosmetic #makeupsachet #sachet #minimakeup #minisize #travelsize #lipcream #foundation #mascara
  • 💀MAKEUP SACHET VIENNA💀
    .
    .
    Full review udh ada di youtube yak, link di bio ❤
    .
    .
    Here's the mini review:
    💀 Vienna Perfect Skin Foundation Sachet 15gr
    Price: Rp 35.000,-
    Rate: 9/10
    Ini terbaik! Aku suka banget dia ada 3 shade, aku pake yg tergelap 1.3 Dark, warna nya match, slightly too dark but it's okay. Medium to full coverage, menurut aku satin finish, dan cukup ringan sih, bukan yg super lightweight but I'm okay with that. Ketahanan nya juara sih, you can see by the end of this video, aku nempelin tissue setelah 6 jam pemakaian, dan transfernya cuma dikit dong 😭
    .
    💀 Vienna Spectacular Look Mascara - Full Volume Sachet 3gr
    Price: Rp 18.000,-
    Rate: 5/10
    Tau kan gue ratu mascara? Tau kan ekspektasi gue terhadap mascara setinggi apa? Sadly this is such a dissapointment :( Claims nya ini ada micro fiber lah, volumizing segala macem. Dia sebenernya ada 3 macem gitu mascara nya, tp yg baru launch ya cuma yg full volume ini. Brush nya standard, performa nya? Sad to say ini ga manjangin, ga volumizing, curling juga engga, kalo kelyan liat di video "itu lentik kok kak", sorry to say it's just my natural lashes hehe. Ini di aku cuma nge basahin dan bikin item aja udah. Trus rawan beleberan. Aku bahkan ga berani pake ini di bulu mata bawah. Bye bye bye.
    .
    💀 Vienna Euphoric Matte Lip Cream Sachet 3ml
    Price: Rp 18.000,-
    Rate: 7/10
    Oke sih. Ini teksturnya more like lip mousse. Sheer to medium coverage. Matte finish. Cukup longlast, udh ada sih foto swatches nya di post sebelum nya, kindly check that out!
    .
    .
    .
    .
    .
    📷 Kameranya Vivo V9
    💡 Lightingnya LED Ringlight no dimmer
    💸Backdropnya beli di @pixmixstore
    💻 Editnya di Filmora
    📱 Editnya di Quik
    📱 Editnya di Inshot
    🎶 Musicnya Mamamoo - Hip
    .
    .
    .
    .
    .
    #indobeautysquad #Bloggirlsid
    #BeautygoersID #Beautiesquad
    #Clozetteid #Beforeafter #bvloggerid #muajakarta #makeuptutorial #tutorialmakeup #ivgbeauty #makeupjunkie #viral #viralvideo #makeupmurah #vienna #viennabeauty #viennacosmetic #makeupsachet #sachet #minimakeup #minisize #travelsize #lipcream #foundation #mascara
  • 1,137 37 16 November, 2019
  • HOW CUTE ARE THESE!?! Just released on Wednesday and they’re already TEMPORARILY sold out! Im taking pre orders now so I know how many to grab when they’re back in stock. 
I’m usually already out the door and waiting for the elevator by the time I remember Lipstick. Which is why I always carry at least 3, but usually 4 full size glosses in my bag. SeneGence has really stepped up their gloss game! 👏🙌. Plus I love the idea of having 4 mini glosses in my bag instead. If you’ve ever been to Sephora with me then you know my favourite part of that store is the checkout line lol. I find mini makeup sooo adorable and worth it. Minis always last a lot longer then you think they’re gonna.  I’m really banking on that applying to this set since I find these glosses pretty expensive $50 👀💥🤯. To help lower the blow I’m gonna offer free shipping on all orders that include this Mini gloss set. So if you’ve been wanting to buy makeup, skincare treatments, or hair products now would be the time, since shipping is a lot more for those items. 
#senegencetoronto #senegencecanada #toocute #minimakeup #giftideas #freeshipping #limitededition #worthit #senegencedistributorcanada #christmas #stockingstuffers #giftideas
  • HOW CUTE ARE THESE!?! Just released on Wednesday and they’re already TEMPORARILY sold out! Im taking pre orders now so I know how many to grab when they’re back in stock.
    I’m usually already out the door and waiting for the elevator by the time I remember Lipstick. Which is why I always carry at least 3, but usually 4 full size glosses in my bag. SeneGence has really stepped up their gloss game! 👏🙌. Plus I love the idea of having 4 mini glosses in my bag instead. If you’ve ever been to Sephora with me then you know my favourite part of that store is the checkout line lol. I find mini makeup sooo adorable and worth it. Minis always last a lot longer then you think they’re gonna. I’m really banking on that applying to this set since I find these glosses pretty expensive $50 👀💥🤯. To help lower the blow I’m gonna offer free shipping on all orders that include this Mini gloss set. So if you’ve been wanting to buy makeup, skincare treatments, or hair products now would be the time, since shipping is a lot more for those items.
    #senegencetoronto #senegencecanada #toocute #minimakeup #giftideas #freeshipping #limitededition #worthit #senegencedistributorcanada #christmas #stockingstuffers #giftideas
  • 8 1 15 November, 2019
  • Why stop at Disney +?? Embrace your inner child and enjoy this adorable gift for you or someone who would love it! 💖

I’ve got a few different color combos 🎅🏼
  • Why stop at Disney +?? Embrace your inner child and enjoy this adorable gift for you or someone who would love it! 💖

    I’ve got a few different color combos 🎅🏼
  • 11 1 15 November, 2019
  • 💀12 SHADES OF VIENNA EUPHORIC MATTE LIP CREAM💀
.
.
Makeup sachet lagi marak banget yaaa, udh banyak banget brand yg ngeluarin makeup sachet gini, dari lip cream, mascara, bb cream, segala macem banyak dah.. Aku mau ngumpulin ga kelar2 gara2 muncul mulu yg baru wkwk
.
.
Nah pas ke @cosmobeauteindonesia kmrn aku nemu ini dong 😭 Jadi @viennabeautyofficial tuh ngeluarin banyak banget produk baru, trus ada makeup2 sachet juga kayak foundation, mascara, ama lip cream.. Makeup sachet Vienna yg lain nanti nyusul ya review nya, ini aku share review lip cream nya dulu muehe
.
.
Ini of course I beli selusin shades nya, sumpit kangen banget review all shades begini, udh lama ga totalitas wkwk, sachet nya isi nya 3ml harga nya Rp 18.000 aza~ Ada full size nya juga isi 10ml apa ya tp mihil 65rb wkwk.. Aku kmrn belinya di @cosmobeauteindonesia trus karena ada kurang 1 shade aku order lg lewat wa nya @viennabeautyofficial, gasuka kalo ga lengkap hehe.. Tp ternyata barusan aku cek @shopee_id udah ada 😍
.
.
Review nya menurut aku lip cream ini thick banget tekstur nya lebih ke arah mousse, mirip2 purbasari gitu.. Warna2nya mostly cenderung nuansa merah, orange, sama pink.. Ringan sih di bibir aku, tapi karena bibir aku super duper kering, ya aku berasa nya kurang moisturizing, berasa makin kering aja bibir aku.. Cukup awet kalo makan cantik.. Aku udh tes 6 jam pemakaian cuma minum air putih sama nyemil cantik ga bubar, tp ya kalo makan berat ya jangan harap dia bertahan wkwk..
.
.
Shade favorit aku sebenernya gaada.. Tp kalo yg menurut aku paling "oke" ya nomor 08 La Nudite, 03 Rose Crush, & 11 Cashmere Glow.. Kalo menurut kelyan shade yg bagus yg mana guys?? Comment down below yaa 👇👇👇
.
.
.
.
.
#indobeautysquad #Bloggirlsid
#BeautygoersID #Beautiesquad
#Clozetteid #Beforeafter #bvloggerid #muajakarta #makeuptutorial #tutorialmakeup #ivgbeauty #makeupjunkie #viral #vienna #viennabeauty #beyoubebeautiful #makeupsachet #minimakeup #makeupmini #travelsize #minisize #makeupmurah
  • 💀12 SHADES OF VIENNA EUPHORIC MATTE LIP CREAM💀
    .
    .
    Makeup sachet lagi marak banget yaaa, udh banyak banget brand yg ngeluarin makeup sachet gini, dari lip cream, mascara, bb cream, segala macem banyak dah.. Aku mau ngumpulin ga kelar2 gara2 muncul mulu yg baru wkwk
    .
    .
    Nah pas ke @cosmobeauteindonesia kmrn aku nemu ini dong 😭 Jadi @viennabeautyofficial tuh ngeluarin banyak banget produk baru, trus ada makeup2 sachet juga kayak foundation, mascara, ama lip cream.. Makeup sachet Vienna yg lain nanti nyusul ya review nya, ini aku share review lip cream nya dulu muehe
    .
    .
    Ini of course I beli selusin shades nya, sumpit kangen banget review all shades begini, udh lama ga totalitas wkwk, sachet nya isi nya 3ml harga nya Rp 18.000 aza~ Ada full size nya juga isi 10ml apa ya tp mihil 65rb wkwk.. Aku kmrn belinya di @cosmobeauteindonesia trus karena ada kurang 1 shade aku order lg lewat wa nya @viennabeautyofficial, gasuka kalo ga lengkap hehe.. Tp ternyata barusan aku cek @shopee_id udah ada 😍
    .
    .
    Review nya menurut aku lip cream ini thick banget tekstur nya lebih ke arah mousse, mirip2 purbasari gitu.. Warna2nya mostly cenderung nuansa merah, orange, sama pink.. Ringan sih di bibir aku, tapi karena bibir aku super duper kering, ya aku berasa nya kurang moisturizing, berasa makin kering aja bibir aku.. Cukup awet kalo makan cantik.. Aku udh tes 6 jam pemakaian cuma minum air putih sama nyemil cantik ga bubar, tp ya kalo makan berat ya jangan harap dia bertahan wkwk..
    .
    .
    Shade favorit aku sebenernya gaada.. Tp kalo yg menurut aku paling "oke" ya nomor 08 La Nudite, 03 Rose Crush, & 11 Cashmere Glow.. Kalo menurut kelyan shade yg bagus yg mana guys?? Comment down below yaa 👇👇👇
    .
    .
    .
    .
    .
    #indobeautysquad #Bloggirlsid
    #BeautygoersID #Beautiesquad
    #Clozetteid #Beforeafter #bvloggerid #muajakarta #makeuptutorial #tutorialmakeup #ivgbeauty #makeupjunkie #viral #vienna #viennabeauty #beyoubebeautiful #makeupsachet #minimakeup #makeupmini #travelsize #minisize #makeupmurah
  • 154 49 14 November, 2019
  • Marvel beauty challenge day 8 “Antman ” - a mini or a sample.

This is Pretty Please from Fenty’s new holiday Glossy Posse set.

Pretty Please is the girliest gloss ever being bright fuchsia with fine silver shimmer.

It shares the same sweet scent as previous Fenty glosses as well as the non tacky formula.

The only “con” is that you can’t buy this separately (for now), I don’t know how much I would actually say it’s a con as I think there’s no other gloss better than these on the market so getting all the shades is a win.

The longevity is the same as other glosses, you can’t feel the glitter, the gloss doesn’t pill up and the pigmentation is sheer enough to provide a flush of colour without worry of having to apply it too carefully so it’s perfect if you’re in a rush.

Pretty Please Gloss Bomb @fentybeauty
Purchased from : @sephoraau
Photo & swatch card : @rochellemelany
Swatch template @missfitzdesigns
Business : rochellemelany@outlook.com

#marvelbeautychallenge #glossyposse #glossbomb #fentyface #pinklipgloss #minimakeup #rochellemelany
  • Marvel beauty challenge day 8 “Antman ” - a mini or a sample.

    This is Pretty Please from Fenty’s new holiday Glossy Posse set.

    Pretty Please is the girliest gloss ever being bright fuchsia with fine silver shimmer.

    It shares the same sweet scent as previous Fenty glosses as well as the non tacky formula.

    The only “con” is that you can’t buy this separately (for now), I don’t know how much I would actually say it’s a con as I think there’s no other gloss better than these on the market so getting all the shades is a win.

    The longevity is the same as other glosses, you can’t feel the glitter, the gloss doesn’t pill up and the pigmentation is sheer enough to provide a flush of colour without worry of having to apply it too carefully so it’s perfect if you’re in a rush.

    Pretty Please Gloss Bomb @fentybeauty
    Purchased from : @sephoraau
    Photo & swatch card : @rochellemelany
    Swatch template @missfitzdesigns
    Business : rochellemelany@outlook.com

    #marvelbeautychallenge #glossyposse #glossbomb #fentyface #pinklipgloss #minimakeup #rochellemelany
  • 85 29 14 November, 2019
  • My first mini GRWM (Get ready with me) I’ll get better with editing and the small stuff later 😅 until then watch my growth! 😜🤞🏽😘 #makeup #minimakeup #grwm
  • My first mini GRWM (Get ready with me) I’ll get better with editing and the small stuff later 😅 until then watch my growth! 😜🤞🏽😘 #makeup #minimakeup #grwm
  • 31 4 9 November, 2019
  • Aunque no os lo creáis, esta cuenta, en sus inicios, enseñaba maquillaje. Instagram ha ido mutando, se ha ido transformando y, ha pasado de ser un lugar en dónde enseñábamos cosas en el momento a enseñar fotos hiper preparadas y retocadas. Y yo, no he sabido (querido) seguirle el ritmo. Pero hoy me apetece volver a un #FOTD . Y me apetece contarlo por aquí y no por stories. Vosotros qué opináis? 
#makeup #crueltyfreemakeup #minimakeup
  • Aunque no os lo creáis, esta cuenta, en sus inicios, enseñaba maquillaje. Instagram ha ido mutando, se ha ido transformando y, ha pasado de ser un lugar en dónde enseñábamos cosas en el momento a enseñar fotos hiper preparadas y retocadas. Y yo, no he sabido (querido) seguirle el ritmo. Pero hoy me apetece volver a un #FOTD . Y me apetece contarlo por aquí y no por stories. Vosotros qué opináis?
    #makeup #crueltyfreemakeup #minimakeup
  • 128 4 8 November, 2019
  • ☆MARGREET☆
LETS GLOW!
Dmv. Babylights (waarbij we vooral de haargrens niet vergeten) camoufleren we de grijze haren.
Dit is 'n mooie oplossing voor mensen die hun grijze haren en ouder worden willen omarmen.
De grijze haren vallen simpelweg minder op, maar worden niet weggekleurd, en zo ontstaat er ook geen grijze streep na 6 weken, of zeg maar gerust 3 weken.

Elke 3 weken kleuren is wel 'n gedoe.
En de 1 word al grijs op z'n 20e en de ander op z'n 60e.. Iedereen wil graag jong blijven, want dat is gewoon handig!😆 Maar je wilt ook niet 'high maintenance' door 't leven , oftewel , te druk zijn met t onderhoud van jezelf, omdat de lat zo hoog ligt... Daarom deze techniek, lekker dicht bij jezelf en dat past toevallig ook bij Margreet.
Zo langzaamaan verdwijnen de restjes warmrode verf uit haar punten, en maken we 't  stap voor stap iets lichter.
Hoef je ook niet te wennen😁

Zij is 'n herfsttype en diepe en gedempte kleuren staan haar mooi.

We hebben meteen maar wat make-upjes van 'golden rose ' uitgeprobeerd, want ik vind 't leuk om haar ogen mooi uit te laten komen.
Ze heeft zo'n bijzondere kleur bruin...afhankelijk van 't weer veranderen ze van kleur.
Toverballen😂
Beetje paars op 't oog en ze lijken weer groen..
Maar n mooie bronskleurige eyeshadowcrayon is altijd goed, heel natuurlijk.
En deze nr.13 was exact haar oogkleur. Matchy matchy!😋 Brique en terra zijn mooie kleuren voor op de lippen, maar ook wijnrood bv.
Lekker smeren , maar niet teveel want: 'less is more'. Bbcream eyeshadowcrayon lipcrayon. Lekker makkelijk in gebruik!
De winter koud??
Pfff.Laat de winter maar komen. Warme winter zo!
#autumn #ochre #babylights #embrace #greylights #goldenrose #dagmakeup #minimakeup
  • ☆MARGREET☆
    LETS GLOW!
    Dmv. Babylights (waarbij we vooral de haargrens niet vergeten) camoufleren we de grijze haren.
    Dit is 'n mooie oplossing voor mensen die hun grijze haren en ouder worden willen omarmen.
    De grijze haren vallen simpelweg minder op, maar worden niet weggekleurd, en zo ontstaat er ook geen grijze streep na 6 weken, of zeg maar gerust 3 weken.

    Elke 3 weken kleuren is wel 'n gedoe.
    En de 1 word al grijs op z'n 20e en de ander op z'n 60e.. Iedereen wil graag jong blijven, want dat is gewoon handig!😆 Maar je wilt ook niet 'high maintenance' door 't leven , oftewel , te druk zijn met t onderhoud van jezelf, omdat de lat zo hoog ligt... Daarom deze techniek, lekker dicht bij jezelf en dat past toevallig ook bij Margreet.
    Zo langzaamaan verdwijnen de restjes warmrode verf uit haar punten, en maken we 't stap voor stap iets lichter.
    Hoef je ook niet te wennen😁

    Zij is 'n herfsttype en diepe en gedempte kleuren staan haar mooi.

    We hebben meteen maar wat make-upjes van 'golden rose ' uitgeprobeerd, want ik vind 't leuk om haar ogen mooi uit te laten komen.
    Ze heeft zo'n bijzondere kleur bruin...afhankelijk van 't weer veranderen ze van kleur.
    Toverballen😂
    Beetje paars op 't oog en ze lijken weer groen..
    Maar n mooie bronskleurige eyeshadowcrayon is altijd goed, heel natuurlijk.
    En deze nr.13 was exact haar oogkleur. Matchy matchy!😋 Brique en terra zijn mooie kleuren voor op de lippen, maar ook wijnrood bv.
    Lekker smeren , maar niet teveel want: 'less is more'. Bbcream eyeshadowcrayon lipcrayon. Lekker makkelijk in gebruik!
    De winter koud??
    Pfff.Laat de winter maar komen. Warme winter zo!
    #autumn #ochre #babylights #embrace #greylights #goldenrose #dagmakeup #minimakeup
  • 19 1 8 November, 2019
  • Swipe for some swatches of the new Fenty Beauty Bomb Baby 2 set! 
Are there any holiday sets that caught your eye? 
Today, I wanted to talk about why I bought this set. I had wanted to return a few items to Sephora and I was debating on what I should buy with the store credit. Originally I had posted on my stories if I should buy a Pat McGrath eyeshadow palette or a Natasha Denona palette. I wanted to buy them to ‘elevate’ the eye looks I was doing for this account. I kept seeing these two brands pop up in my feed and I was convinced that these eyeshadows would give me those cool editorial eye looks I kept seeing. However when I came to the store I began to have a mini crisis. I realized that I wasn’t drawn to the colors and I would only really be able to wear most of them for a photo and not much else. I kept debating if I should just buy it for the account, or I should switch to something that I would actually use more frequently. I also had had my eye on the Fenty beauty set, the gloss looked cute and the highlight looked like a killer metallic eyeshadow. Eventually I decided that I would pick up the Fenty Beauty set because I would just get more use out of it. Now I’m not saying that we should all make ‘safe’ purchases and stop experimenting, but I’m just sharing my feelings and thought process on this purchase. I feel like I’m finding myself constantly wanting new products that I see online without really thinking about how it would actually work with my skin.  I just want to make it my goal to be more mindful about my purchases and to really give things consideration before I put my card down.
  • Swipe for some swatches of the new Fenty Beauty Bomb Baby 2 set!
    Are there any holiday sets that caught your eye?
    Today, I wanted to talk about why I bought this set. I had wanted to return a few items to Sephora and I was debating on what I should buy with the store credit. Originally I had posted on my stories if I should buy a Pat McGrath eyeshadow palette or a Natasha Denona palette. I wanted to buy them to ‘elevate’ the eye looks I was doing for this account. I kept seeing these two brands pop up in my feed and I was convinced that these eyeshadows would give me those cool editorial eye looks I kept seeing. However when I came to the store I began to have a mini crisis. I realized that I wasn’t drawn to the colors and I would only really be able to wear most of them for a photo and not much else. I kept debating if I should just buy it for the account, or I should switch to something that I would actually use more frequently. I also had had my eye on the Fenty beauty set, the gloss looked cute and the highlight looked like a killer metallic eyeshadow. Eventually I decided that I would pick up the Fenty Beauty set because I would just get more use out of it. Now I’m not saying that we should all make ‘safe’ purchases and stop experimenting, but I’m just sharing my feelings and thought process on this purchase. I feel like I’m finding myself constantly wanting new products that I see online without really thinking about how it would actually work with my skin. I just want to make it my goal to be more mindful about my purchases and to really give things consideration before I put my card down.
  • 186 32 7 November, 2019