#explorekorea Instagram Photos & Videos

explorekorea - 132.1k posts

Top Posts

  • Christmas is coming to Seoul!
  • Christmas is coming to Seoul!
  • 715 5 6 December, 2019
  • When better time of year to sit and read a book than in winter with a cup of tea in one hand, a book in the other, next to a log fire and with mince pies within grabbing distance 🥧
.
There were a lot of libraries in Seoul. I’m not sure if they were there for decor or for actual reading but I was impressed regardless. Strangely, all these books are in English, where is an South Korea they have their own alphabet which is nothing like English (although the alphabet isn’t even English is it? I believe it’s Latin which derived from Greek many moons ago).
.
Did you know reading can help prevent Alzheimer’s Disease? It keeps the mind active, keeping your memory and thinking skills intact. Whilst it’s great to donate books to libraries, donate some to old people’s homes! Encouraging the elderly to read is not only great for their brains but also their hearts! There are many old people who suffer from chronic loneliness, especially at this time of year. What better to keep them company than a couple of brilliant books. Not only does it keep them occupied but it activates the imagination, it gives them characters to fully immerse in for the duration of their reading time. I can’t be the only one who has also felt like I’m friends with a character I’m reading about? Or maybe i am and I’m just a bit crazy?
.
My favourite character is Becky Bloomwood from the Shopaholic books. That’s probably because I pretty much AM Becky Bloomwood... except I didn’t work in finance, I never moved to New York and I don’t work on morning TV.
.
What is your favourite book character?! 📚
  • When better time of year to sit and read a book than in winter with a cup of tea in one hand, a book in the other, next to a log fire and with mince pies within grabbing distance 🥧
    .
    There were a lot of libraries in Seoul. I’m not sure if they were there for decor or for actual reading but I was impressed regardless. Strangely, all these books are in English, where is an South Korea they have their own alphabet which is nothing like English (although the alphabet isn’t even English is it? I believe it’s Latin which derived from Greek many moons ago).
    .
    Did you know reading can help prevent Alzheimer’s Disease? It keeps the mind active, keeping your memory and thinking skills intact. Whilst it’s great to donate books to libraries, donate some to old people’s homes! Encouraging the elderly to read is not only great for their brains but also their hearts! There are many old people who suffer from chronic loneliness, especially at this time of year. What better to keep them company than a couple of brilliant books. Not only does it keep them occupied but it activates the imagination, it gives them characters to fully immerse in for the duration of their reading time. I can’t be the only one who has also felt like I’m friends with a character I’m reading about? Or maybe i am and I’m just a bit crazy?
    .
    My favourite character is Becky Bloomwood from the Shopaholic books. That’s probably because I pretty much AM Becky Bloomwood... except I didn’t work in finance, I never moved to New York and I don’t work on morning TV.
    .
    What is your favourite book character?! 📚
  • 6,143 276 4 December, 2019
  • What do you see when you look at this building? Comment below 👇⁠⠀
⁠⠀
Photo by our girl @_nancy_dc, of course.
  • What do you see when you look at this building? Comment below 👇⁠⠀
    ⁠⠀
    Photo by our girl @_nancy_dc, of course.
  • 2,466 47 25 November, 2019
  • This place is actually real 🤯 and can be found in Seoul, South Korea 🇰🇷. Photos of its black and white interior have made their way across varied social media platforms, but it is hard to imagine that it is just a 20-seater, single-handledly managed by one person. 
There are two sections of the café – the outside with garden-like, relaxing vibes; and the inside which is styled like a comic book (the design extends all the way till the washroom).
Would you come here?
—
📍 #DiscoverSouthKorea —
📸 Video taken by @hobopeeba
  • This place is actually real 🤯 and can be found in Seoul, South Korea 🇰🇷. Photos of its black and white interior have made their way across varied social media platforms, but it is hard to imagine that it is just a 20-seater, single-handledly managed by one person.
    There are two sections of the café – the outside with garden-like, relaxing vibes; and the inside which is styled like a comic book (the design extends all the way till the washroom).
    Would you come here?

    📍 #DiscoverSouthKorea
    📸 Video taken by @hobopeeba
  • 15,810 326 6 December, 2019
  • E-World (이월드), Daegu 🇰🇷
.
E-World is an amusement park in Daegu. The theme park has 83 Tower, an iconic landmark of Daegu.
.
📷 @mongle_jyh
.
🚇Subway: Daegu Line 2, Duryu Station (두류), Exit 15
.
Tag #koreanearandfar and follow @koreanearandfar to be featured.
  • E-World (이월드), Daegu 🇰🇷
    .
    E-World is an amusement park in Daegu. The theme park has 83 Tower, an iconic landmark of Daegu.
    .
    📷 @mongle_jyh
    .
    🚇Subway: Daegu Line 2, Duryu Station (두류), Exit 15
    .
    Tag #koreanearandfar and follow @koreanearandfar to be featured.
  • 1,038 37 28 November, 2019
  • Yes, it’s WINTER time! ❄️❄️❄️
.
Daegwallyeong Sheep Ranch (대관령 양떼목장) 🐑, Pyeongchang, Gangwon Province 🇰🇷
.
📷 @mongle_jyh
.
Are you ready? 🧣🧤⛄️
.
Tag #KoreaNearAndFar and follow @koreanearandfar to be featured.
  • Yes, it’s WINTER time! ❄️❄️❄️
    .
    Daegwallyeong Sheep Ranch (대관령 양떼목장) 🐑, Pyeongchang, Gangwon Province 🇰🇷
    .
    📷 @mongle_jyh
    .
    Are you ready? 🧣🧤⛄️
    .
    Tag #KoreaNearAndFar and follow @koreanearandfar to be featured.
  • 752 24 2 December, 2019

Latest Instagram Posts

  • Myeongdong shopping district
.
Jalan-jalan #KeKoreaAja 😉 semua ada termasuk #WisataBelanja .
Nah Myeongdong ini salah satu shopping paradise yang wajib dikunjungin. Barang-barang yang sedang tren dari skincare, cosmetic, aksesoris, fashion item from head to toe. Apalagi kalau itinerary padat dan cari tempat one stop shopping. Posisinya juga di pusat kota Seoul, dekat dengan Namsan tower.

Rata-rata toko disini buka dari siang hari sampai larut malam. Beberapa ada juga yang buka lebih awal. Dari segi harga juga oke, utk skincare dan cosmetic banyak sale dan free sample 😁 
Dan gak bakal kelaparan walau muter-muter seharian. Karena di myeongdong banyak penjual jajanan, restoran legendaris sampai cafe-cafe instagramable. 
How to get there:
Naik Seoul subway line nomor 4 ke Myeongdong Station turun du exit 6, atau
Naik line nomor 2 dan turun du Euljiro 1-ga Station.

#AkuDanKorea #photochallengektoid #kto #ktoid #travelkorea #explorekorea #jelajahkorea  #Myeongdong  #Myeong-dong  #Korea #seoul
  • Myeongdong shopping district
    .
    Jalan-jalan #KeKoreaAja 😉 semua ada termasuk #WisataBelanja .
    Nah Myeongdong ini salah satu shopping paradise yang wajib dikunjungin. Barang-barang yang sedang tren dari skincare, cosmetic, aksesoris, fashion item from head to toe. Apalagi kalau itinerary padat dan cari tempat one stop shopping. Posisinya juga di pusat kota Seoul, dekat dengan Namsan tower.

    Rata-rata toko disini buka dari siang hari sampai larut malam. Beberapa ada juga yang buka lebih awal. Dari segi harga juga oke, utk skincare dan cosmetic banyak sale dan free sample 😁
    Dan gak bakal kelaparan walau muter-muter seharian. Karena di myeongdong banyak penjual jajanan, restoran legendaris sampai cafe-cafe instagramable.
    How to get there:
    Naik Seoul subway line nomor 4 ke Myeongdong Station turun du exit 6, atau
    Naik line nomor 2 dan turun du Euljiro 1-ga Station.

    #AkuDanKorea #photochallengektoid #kto #ktoid #travelkorea #explorekorea #jelajahkorea #Myeongdong #Myeong -dong #Korea #seoul
  • 1 0 9 hours ago
  • 눈만오면 생각나는 고즈넉함
기와에 쌓인 눈, 따뜻한차,
현대와 옛것의 조화
아름답지 아니한가😌
북적이는것만 빼면....
.
서울안에서 몇안되는 고즈넉함
느낄수있는곳들이 점점 알려지면
...슬퍼지는 현실...ㅠㅠ
집순이 하려다가 니트에 코트만
걸치고 차랑 가베랑 시루떡먹으러
간만에 짝지와👫
.
가로세로비율때문에 많이 잘려서
아쉽네.....
즐거운 주말이요~🙋🏻‍♀️💕
  • 눈만오면 생각나는 고즈넉함
    기와에 쌓인 눈, 따뜻한차,
    현대와 옛것의 조화
    아름답지 아니한가😌
    북적이는것만 빼면....
    .
    서울안에서 몇안되는 고즈넉함
    느낄수있는곳들이 점점 알려지면
    ...슬퍼지는 현실...ㅠㅠ
    집순이 하려다가 니트에 코트만
    걸치고 차랑 가베랑 시루떡먹으러
    간만에 짝지와👫
    .
    가로세로비율때문에 많이 잘려서
    아쉽네.....
    즐거운 주말이요~🙋🏻‍♀️💕
  • 38 5 10 hours ago
  • Di tengah hiruk pikuk kesibukan Ulsan sebagai Kota Industri, kota ini punya taman pantai yang bisa menenangkan pikiran di kala penat~⁣⁣
⁣⁣
Yap, Taman Daewangam namannya. Taman ini menghadirkan pemandangan laut yang indah, apalagi kamu juga bisa menemukan mercusuar kuno, jembatan unik, dan berbagai tumbuhan, seperti pohon pinus, ceri, magnolia, camelia, aprikot, dan forsythia.⁣⁣
⁣⁣
Oiya, di pantai, kamu juga bisa menemukan para pedagang seafood, sajian seafood yang ada biasanya diambil oleh para penyelam wanita, lho. Keren, ya?⁣⁣
⁣⁣
📌 140, Deungdae-ro, Dong-gu, Ulsan⁣⁣
Dari Terminal Bus Ulsan, berjalan sebentar menuju Halte Terminal Bus Express, lalu naik bus nomor 124 menuju Taman Daewangam⁣⁣
⁣⁣
Info lengkap: http://bit.ly/taman_daewangam ⁣⁣
⁣⁣
#kto #ktoid #jelajahkorea #explorekorea #travelkorea #kekoreaaja #akudankorea #tamandaewangam⁣⁣
  • Di tengah hiruk pikuk kesibukan Ulsan sebagai Kota Industri, kota ini punya taman pantai yang bisa menenangkan pikiran di kala penat~⁣⁣
    ⁣⁣
    Yap, Taman Daewangam namannya. Taman ini menghadirkan pemandangan laut yang indah, apalagi kamu juga bisa menemukan mercusuar kuno, jembatan unik, dan berbagai tumbuhan, seperti pohon pinus, ceri, magnolia, camelia, aprikot, dan forsythia.⁣⁣
    ⁣⁣
    Oiya, di pantai, kamu juga bisa menemukan para pedagang seafood, sajian seafood yang ada biasanya diambil oleh para penyelam wanita, lho. Keren, ya?⁣⁣
    ⁣⁣
    📌 140, Deungdae-ro, Dong-gu, Ulsan⁣⁣
    Dari Terminal Bus Ulsan, berjalan sebentar menuju Halte Terminal Bus Express, lalu naik bus nomor 124 menuju Taman Daewangam⁣⁣
    ⁣⁣
    Info lengkap: http://bit.ly/taman_daewangam ⁣⁣
    ⁣⁣
    #kto #ktoid #jelajahkorea #explorekorea #travelkorea #kekoreaaja #akudankorea #tamandaewangam ⁣⁣
  • 381 0 10 hours ago
  • Do whatever brings you joy & live your best life 🥳
  • Do whatever brings you joy & live your best life 🥳
  • 42 1 10 hours ago
  • Indahnya masa kehamilanmu nak, aku sayang kamu😇😘🚼 Bagi pasangan yang sudah menikah, anak adalah impian yang ditunggu tunggu, apalagi usia pernikahan sudah berjalan 3 tahun, 5 tahun, 10 tahun dan seterusnya, semakin usia pernikahan semakin lama maka semakin besar juga keinginan untuk memeliki momomongan, kesimpulannya keinginan itu berbanding lurus dengan usia pernikahan.

Lantas apa yang menyebabkan semakin tua usia pernikahan semakin besar keinginan mempunyai anak?
-------------------------------------------------------
Tentu saja Usia kita dan pasangan kita, anda pasti sudah bisa membayangkan kalau kita mempunyai anak pertama di usia 40 tahun, lantas ketika anak usia 20 tahun kitanya sudah usia berapa?

Contoh diatas itupun masih lebih baik jika dibandingkan dengan, apabila ada orang di usia 40 pun belum mempunyai anak.

Perasaan apa kira2 yang akan dialami :
1. Putus asa.? bisa ia bisa tidak tergantung pada penerimaan individunya.
2. Sedih.? itu jelas.
3. Minder.? kadang kadang muncul ketika kita bertemu teman atau saudara yang pada sudah punya anak.
4. Malas mengikuti acara perkumpulan keluarga.
5. Khawatir.
6. Dan lain sebagainya

bunda yang sudah lama menunggu hadirnya buah hati sebaiknya jangan hanya pasrah saja. semua rejeki itu harus dijemput termasuk buah hati.
Salam promil sehat & Dua garis merah.
#cibubur #kulinercibubur #samyang #uncleparkkoreanbbq #koreanbbq #allyoucaneat #bbqgrill #aycekoreanbbq #koreanfood #kulinerkorea #explorekorea #grilling #koreanbbq #koreanbarbeque #barbeque #ommakanom #wowculinary #nikmatduniawi #beef #wagyu #saikoro #enokibeef #shabushabu #aycemurce
  • Indahnya masa kehamilanmu nak, aku sayang kamu😇😘🚼 Bagi pasangan yang sudah menikah, anak adalah impian yang ditunggu tunggu, apalagi usia pernikahan sudah berjalan 3 tahun, 5 tahun, 10 tahun dan seterusnya, semakin usia pernikahan semakin lama maka semakin besar juga keinginan untuk memeliki momomongan, kesimpulannya keinginan itu berbanding lurus dengan usia pernikahan.

    Lantas apa yang menyebabkan semakin tua usia pernikahan semakin besar keinginan mempunyai anak?
    -------------------------------------------------------
    Tentu saja Usia kita dan pasangan kita, anda pasti sudah bisa membayangkan kalau kita mempunyai anak pertama di usia 40 tahun, lantas ketika anak usia 20 tahun kitanya sudah usia berapa?

    Contoh diatas itupun masih lebih baik jika dibandingkan dengan, apabila ada orang di usia 40 pun belum mempunyai anak.

    Perasaan apa kira2 yang akan dialami :
    1. Putus asa.? bisa ia bisa tidak tergantung pada penerimaan individunya.
    2. Sedih.? itu jelas.
    3. Minder.? kadang kadang muncul ketika kita bertemu teman atau saudara yang pada sudah punya anak.
    4. Malas mengikuti acara perkumpulan keluarga.
    5. Khawatir.
    6. Dan lain sebagainya

    bunda yang sudah lama menunggu hadirnya buah hati sebaiknya jangan hanya pasrah saja. semua rejeki itu harus dijemput termasuk buah hati.
    Salam promil sehat & Dua garis merah.
    #cibubur #kulinercibubur #samyang #uncleparkkoreanbbq #koreanbbq #allyoucaneat #bbqgrill #aycekoreanbbq #koreanfood #kulinerkorea #explorekorea #grilling #koreanbbq #koreanbarbeque #barbeque #ommakanom #wowculinary #nikmatduniawi #beef #wagyu #saikoro #enokibeef #shabushabu #aycemurce
  • 3 0 11 hours ago
  • Beautiful ladies are enjoying Seoul.
  • Beautiful ladies are enjoying Seoul.
  • 338 1 13 hours ago
  • Breakfast on Udo Island near our accommodation at a restaurant called 호로락 식당 (Hororak restaurant). #1 보물 칼국수 (Noodle Soup with Top Shells)
#2 해물 라면 (Seafood Ramyun) 🌶️
#3 해물 칼국수 (Noodle Soup with Seafood)🌶️ The owner of the shop saw that we were foreigners and was kind enough to suggest that we go for the Noodle Soup with Top Shells if we didn't want spicy food. So I went for that 👍 It was really good. The soup had cockles, shrimp, crab and also seaweed in it. Not spicy but very flavourful. The portion as you can see was a standard size (huge for me) so unfortunately I couldn't finish it all :( I really enjoyed the sheer variety of fresh seafood we were able to enjoy at Udo but more on that later ~ 
#wowkoreasupporter #wowkorea #wowudo #kto_india #kto #visitkorea #seafood #udoisland #explorekorea #knifecutnoodles
  • Breakfast on Udo Island near our accommodation at a restaurant called 호로락 식당 (Hororak restaurant). #1 보물 칼국수 (Noodle Soup with Top Shells)
    #2 해물 라면 (Seafood Ramyun) 🌶️
    #3 해물 칼국수 (Noodle Soup with Seafood)🌶️ The owner of the shop saw that we were foreigners and was kind enough to suggest that we go for the Noodle Soup with Top Shells if we didn't want spicy food. So I went for that 👍 It was really good. The soup had cockles, shrimp, crab and also seaweed in it. Not spicy but very flavourful. The portion as you can see was a standard size (huge for me) so unfortunately I couldn't finish it all :( I really enjoyed the sheer variety of fresh seafood we were able to enjoy at Udo but more on that later ~
    #wowkoreasupporter #wowkorea #wowudo #kto_india #kto #visitkorea #seafood #udoisland #explorekorea #knifecutnoodles
  • 49 10 13 hours ago
  • Just bear with me... another pun. On the pawsitive side, here’s some more cute desserts from Korea 🐻 .
The cutest ice cream from the @linefriends_kr in Seoul! I love how creamy the ice cream is 🙃 Also digging all the photo ops with the characters 😍 Make sure you check out my Korea highlights!
. 
Tag a cutie ⬇️⬇️⬇️
#cupcake#shinsegae#cutefood#seoulfood#seoulkorea#seoul
  • Just bear with me... another pun. On the pawsitive side, here’s some more cute desserts from Korea 🐻 .
    The cutest ice cream from the @linefriends_kr in Seoul! I love how creamy the ice cream is 🙃 Also digging all the photo ops with the characters 😍 Make sure you check out my Korea highlights!
    .
    Tag a cutie ⬇️⬇️⬇️
    #cupcake #shinsegae #cutefood #seoulfood #seoulkorea #seoul
  • 485 43 13 hours ago
  • Ke Korea tujuannya kalo bukan untuk wisata jalan-jalan ke tempat sejarah, tempat syuting KDrama atau wisata KPop dan yang pasti ga boleh lupa dan harus ya wisata belanja. Di korea terkenal dengan tempat belanja kosmetik dan skincare yang bagus-bagus kualitasnya dan pasti dengan harga yang cukup terjangkau. Tapi aku kali ini bukan wisata belanja yang biasa turis lakuin kalo berkunjung ke korea loh.

Kebetulan waktu bulan Oktober lalu aku berwisata ke Korea. Seneng banget punya kesempatan bisa berkunjung ke Halal Pavilion at 2019 International Argiculture Exhibition di Naju terletak di Jeollanam-do. Aku berkunjung kesana bersama Tim Halal Korea Mall dan turis muslim lainnya dari berbagai negara. Disana bukan cuma bisa wisata belanja halal produk tapi juga bisa wisata belanja produk hasil pertanian masyarakat Naju.Karena disini Argiculture Exhibion Product jadi yang dijual disini kebutuhan sehari-hari seperti beras, sayur, buah dan lainnya hasil dari pertanian warga sekitar Naju.
Kita bisa membeli produk-produk alami dan di jamin sehat loh. Sekali-sekali wisata belanja produk alami dan sehat ya.

Kalo mau belanja kosmetik,skincare, baju, souvenir bisa ke kota lain seperti Seoul dan sekitarnya.

Kalo teman-teman mau berkunjung ke Korea boleh sekali-sekali cobain wisata belanja produk hasil pertanian warga Korea. Bukan hanya banyak produk dengan kualitas bagus yang bisa dibeli tapi juga bisa mendapatkan suasana dan pengalaman wisata belanja yang berbeda.

@ktoid
#AkuDanKorea #WisataBelanja 
#kto #ktoid #jelajahkorea #explorekorea #travelkorea
  • Ke Korea tujuannya kalo bukan untuk wisata jalan-jalan ke tempat sejarah, tempat syuting KDrama atau wisata KPop dan yang pasti ga boleh lupa dan harus ya wisata belanja. Di korea terkenal dengan tempat belanja kosmetik dan skincare yang bagus-bagus kualitasnya dan pasti dengan harga yang cukup terjangkau. Tapi aku kali ini bukan wisata belanja yang biasa turis lakuin kalo berkunjung ke korea loh.

    Kebetulan waktu bulan Oktober lalu aku berwisata ke Korea. Seneng banget punya kesempatan bisa berkunjung ke Halal Pavilion at 2019 International Argiculture Exhibition di Naju terletak di Jeollanam-do. Aku berkunjung kesana bersama Tim Halal Korea Mall dan turis muslim lainnya dari berbagai negara. Disana bukan cuma bisa wisata belanja halal produk tapi juga bisa wisata belanja produk hasil pertanian masyarakat Naju.Karena disini Argiculture Exhibion Product jadi yang dijual disini kebutuhan sehari-hari seperti beras, sayur, buah dan lainnya hasil dari pertanian warga sekitar Naju.
    Kita bisa membeli produk-produk alami dan di jamin sehat loh. Sekali-sekali wisata belanja produk alami dan sehat ya.

    Kalo mau belanja kosmetik,skincare, baju, souvenir bisa ke kota lain seperti Seoul dan sekitarnya.

    Kalo teman-teman mau berkunjung ke Korea boleh sekali-sekali cobain wisata belanja produk hasil pertanian warga Korea. Bukan hanya banyak produk dengan kualitas bagus yang bisa dibeli tapi juga bisa mendapatkan suasana dan pengalaman wisata belanja yang berbeda.

    @ktoid
    #AkuDanKorea #WisataBelanja
    #kto #ktoid #jelajahkorea #explorekorea #travelkorea
  • 52 4 14 hours ago
  • Jeongdok Public Library 
On January 4, 1977, Kyunggi High School was remodeled into the Jeongdok Public Library for the purpose of offering the latest information to the citizens of Seoul and contributing to the development of culture and lifelong education

The Jeongdok Public Library is a municipal library that houses over 500,000 books and 25,000 non-book materials

Offering many benches in the front yard with beautiful blooming forsythias and cherry blossoms in the spring, people who come to visit Samcheong-dong and Bukchon visit the library for some relaxation

Hours of Operation: Weekdays 09:00-22:00 / Weekends 09:00-17:00
(Closed on every first and third Wednesday of the month and all national holidays except those that fall on Sunday)
.
.
Website: http://jdlib.sen.go.kr/

Location: (Jeongdok Public Library) 48, Bukchon-ro 5-gil, Jongno-gu, Seoul (Hwa-dong)

@jeongdok_library

#iseoulu #visitseoul #seoul #seoultourism #visitkorea #travelkorea #explorekorea #korealibrary
  • Jeongdok Public Library
    On January 4, 1977, Kyunggi High School was remodeled into the Jeongdok Public Library for the purpose of offering the latest information to the citizens of Seoul and contributing to the development of culture and lifelong education

    The Jeongdok Public Library is a municipal library that houses over 500,000 books and 25,000 non-book materials

    Offering many benches in the front yard with beautiful blooming forsythias and cherry blossoms in the spring, people who come to visit Samcheong-dong and Bukchon visit the library for some relaxation

    Hours of Operation: Weekdays 09:00-22:00 / Weekends 09:00-17:00
    (Closed on every first and third Wednesday of the month and all national holidays except those that fall on Sunday)
    .
    .
    Website: http://jdlib.sen.go.kr/

    Location: (Jeongdok Public Library) 48, Bukchon-ro 5-gil, Jongno-gu, Seoul (Hwa-dong)

    @jeongdok_library

    #iseoulu #visitseoul #seoul #seoultourism #visitkorea #travelkorea #explorekorea #korealibrary
  • 9 0 15 hours ago
  • Rock on! Thanks for coming back 🤘
  • Rock on! Thanks for coming back 🤘
  • 428 3 15 hours ago
  • Throwback Korea
Gangnam, ini adalah salah satu kota favorite aku selama di korea , kamu datang ke sini sekitaran jam jam sore deh.. suasana nya aduhai bangeet.. selain itu toko brand korea di sini pasti lengkap banget deh.. dari mulai sappun, dan tamburins ini jadi background di Gil,Dosandareo Gang-nam gu,seoul..kanan kiri store hehehhehe..
Selain itu juga cafe nya gemes gemes di sini, keluar masuk cafe dan store selama di sini... sukak , sampai gak berasa pulang malam hari... jgn kemaleman ya nanti di tinggal subway lagi hahahahah🤪🤪🤪
.
.
.
Gmna menarik kan? Jangan bingung lagi yuk kita #kekoreaaja 🤗
.
.
#kto  #ktoid #jelajahkorea #explorekorea #photochallengektoid #wisatabelanja #akudankorea
  • Throwback Korea
    Gangnam, ini adalah salah satu kota favorite aku selama di korea , kamu datang ke sini sekitaran jam jam sore deh.. suasana nya aduhai bangeet.. selain itu toko brand korea di sini pasti lengkap banget deh.. dari mulai sappun, dan tamburins ini jadi background di Gil,Dosandareo Gang-nam gu,seoul..kanan kiri store hehehhehe..
    Selain itu juga cafe nya gemes gemes di sini, keluar masuk cafe dan store selama di sini... sukak , sampai gak berasa pulang malam hari... jgn kemaleman ya nanti di tinggal subway lagi hahahahah🤪🤪🤪
    .
    .
    .
    Gmna menarik kan? Jangan bingung lagi yuk kita #kekoreaaja 🤗
    .
    .
    #kto #ktoid #jelajahkorea #explorekorea #photochallengektoid #wisatabelanja #akudankorea
  • 92 25 16 hours ago
  • 진심... 바람이 너무 많이 분다💨💨💨
  • 진심... 바람이 너무 많이 분다💨💨💨
  • 130 4 16 hours ago
  • Mood : Vintage Groove 💯 .
.
.
📍Ikseon-Dong Hanok Alley. Loveee this place so much where hidden gems are found in the narrow alleys. So many nice cafès and stores around! Definitely recommended ❤️ .
.
.
🚇 Jongno 3(sam)-ga. Exit 4
.
.
. 👗 rental via @klooktravel_id
  • Mood : Vintage Groove 💯 .
    .
    .
    📍Ikseon-Dong Hanok Alley. Loveee this place so much where hidden gems are found in the narrow alleys. So many nice cafès and stores around! Definitely recommended ❤️ .
    .
    .
    🚇 Jongno 3(sam)-ga. Exit 4
    .
    .
    . 👗 rental via @klooktravel_id
  • 42 1 16 hours ago
  • Day 5:
Technically it’s still Friday in Austin, Texas so happy Friday, y’all! May your day be filled with balloons, views of Namsan tower, and great vibes🎈
  • Day 5:
    Technically it’s still Friday in Austin, Texas so happy Friday, y’all! May your day be filled with balloons, views of Namsan tower, and great vibes🎈
  • 52 1 17 hours ago
  • Waiting for the coming Christmas.
  • Waiting for the coming Christmas.
  • 325 1 17 hours ago
  • DescriptionA pagoda is a tiered tower with multiple eaves, built in traditions originating as stupa in Ancient India and further developed in East Asia with respect to those traditions, common to China, Japan, Korea, Vietnam and other parts of Asia.
  • DescriptionA pagoda is a tiered tower with multiple eaves, built in traditions originating as stupa in Ancient India and further developed in East Asia with respect to those traditions, common to China, Japan, Korea, Vietnam and other parts of Asia.
  • 15 1 19 hours ago
  • Cool visit to one of the many Buddhist Temples in Republic of Korea.
  • Cool visit to one of the many Buddhist Temples in Republic of Korea.
  • 24 4 19 hours ago
  • Bunhwangsa Temple, Gyeongju, Soouth Korea.
.
.
.
My last picture from this trip! I've been to Gyeongju three times since moving to Korea, and this was definitely one of my favorite trips there. I had an amazing time with my friends, and I got to see some of the places I had never been to. Gyeongju is still one of my top recommendations for travelling if you come to Korea. If you go in spring or fall, I also recommend riding a bike around the Bomunho Lake Resort area.
  • Bunhwangsa Temple, Gyeongju, Soouth Korea.
    .
    .
    .
    My last picture from this trip! I've been to Gyeongju three times since moving to Korea, and this was definitely one of my favorite trips there. I had an amazing time with my friends, and I got to see some of the places I had never been to. Gyeongju is still one of my top recommendations for travelling if you come to Korea. If you go in spring or fall, I also recommend riding a bike around the Bomunho Lake Resort area.
  • 13 1 20 hours ago
  • tfw you spend an entire afternoon looking for a specific teahouse in bukchon but turns out it was closed because of an event
.
pictured: not the teahouse
  • tfw you spend an entire afternoon looking for a specific teahouse in bukchon but turns out it was closed because of an event
    .
    pictured: not the teahouse
  • 11 1 6 December, 2019
  • Having coffee from the other dimension. Enjoyed cafè hopping in Seoul, so many places to check out 😍
  • Having coffee from the other dimension. Enjoyed cafè hopping in Seoul, so many places to check out 😍
  • 71 2 6 December, 2019