#jombercuti Instagram Photos & Videos

jombercuti - 17.2k posts

Top Posts

Latest Instagram Posts

  • Maldives 06-09 Dec 2019. Tuan Mawi & Isteri 😍

Nak tengok gambar yang lain ? Klik link PAGE kat bio !
.
.
Nak holiday ke Maldives ? Roger KakSis 🙂
.
.
.
#maldives 
#holiday
#vacation
  • Maldives 06-09 Dec 2019. Tuan Mawi & Isteri 😍

    Nak tengok gambar yang lain ? Klik link PAGE kat bio !
    .
    .
    Nak holiday ke Maldives ? Roger KakSis 🙂
    .
    .
    .
    #maldives
    #holiday
    #vacation
  • 4 1 11 hours ago
  • Mengapa Balkan merupakan wilayah Eropah wajib anda lawati?

Khazanah alam semulajadi yang mengagumkan dan tidak terusik.

Hayati keindahan ‘Fjord of Kotor’ dari puncak kota lama di Montenegro. Ketenangan sungai dengan warna kehijauan emerald, menjadi lanskap yang indah di Bosnia.

Senibina peninggalan kerajaan Medieval dan Uthmaniyyah yang unik.

Rasai pengalaman seperti berada pada zaman dahulu di kala berada di Old Bridge Mostar serta kota lama yang banyak terdapat di Balkan.

Hayati keindahan lautan Mediterranien semasa berjalan di ‘Walls of Dubrovnik’, kota lama yang menjadi lokasi penggambaran Game of Thrones dan Star Wars The Last Jedi. ========================== Berminat untuk melawat negara Balkan? Kami di Awana Idaman Limo & Tours Sdn Bhd sedia untuk bantu merealisasikan hasrat anda untuk ke Balkan!!
.
.
JOM MELANCONG 9 HARI 7 MALAM SAMBIL MEMBINA PENGALAMAN MANIS BERSAMA Awana Idaman Limo & Tours Sdn Bhd
.
🌆Tempat-tempat yang dilawati :- Belgrad - Sarajevo - Mostar - Blagaj - Pocitel - Dubrovnik - Trebinje - Kotor - Iskodra - Tiran - Ohrid - Tetova - Skopje - Sofia
.

Harga pakej : RM7890 (fullboard)
.
Berikut adalah tarikh penerbangan untuk ziarah ke Balkan

1. 14 MAC 2020
2. 22 MAC 2020
3. 4 APRIL 2020 . ✈ Penerbangan : QATAR Airways / Turkish Airlines
.

Pakej termasuk :- 📌 Tiket penerbangan
📌 Makanan halal
📌 Local english tour guide
📌 Pengangkutan yang selesa
📌 Solat waktu dijaga
📌 Tipping ========================== Untuk keterangan lanjut sila hubungi: 📱 019 - 211 1127 (Lina Wazir)
☎ 03 - 61787267 (Office HQ)
☎ 05 - 776 5505 (Caw. Perak)

#awanaidaman #pakejawanaidaman #balkan #pakejpercutianmuslim #jombercuti
  • Mengapa Balkan merupakan wilayah Eropah wajib anda lawati?

    Khazanah alam semulajadi yang mengagumkan dan tidak terusik.

    Hayati keindahan ‘Fjord of Kotor’ dari puncak kota lama di Montenegro. Ketenangan sungai dengan warna kehijauan emerald, menjadi lanskap yang indah di Bosnia.

    Senibina peninggalan kerajaan Medieval dan Uthmaniyyah yang unik.

    Rasai pengalaman seperti berada pada zaman dahulu di kala berada di Old Bridge Mostar serta kota lama yang banyak terdapat di Balkan.

    Hayati keindahan lautan Mediterranien semasa berjalan di ‘Walls of Dubrovnik’, kota lama yang menjadi lokasi penggambaran Game of Thrones dan Star Wars The Last Jedi. ========================== Berminat untuk melawat negara Balkan? Kami di Awana Idaman Limo & Tours Sdn Bhd sedia untuk bantu merealisasikan hasrat anda untuk ke Balkan!!
    .
    .
    JOM MELANCONG 9 HARI 7 MALAM SAMBIL MEMBINA PENGALAMAN MANIS BERSAMA Awana Idaman Limo & Tours Sdn Bhd
    .
    🌆Tempat-tempat yang dilawati :- Belgrad - Sarajevo - Mostar - Blagaj - Pocitel - Dubrovnik - Trebinje - Kotor - Iskodra - Tiran - Ohrid - Tetova - Skopje - Sofia
    .

    Harga pakej : RM7890 (fullboard)
    .
    Berikut adalah tarikh penerbangan untuk ziarah ke Balkan

    1. 14 MAC 2020
    2. 22 MAC 2020
    3. 4 APRIL 2020 . ✈ Penerbangan : QATAR Airways / Turkish Airlines
    .

    Pakej termasuk :- 📌 Tiket penerbangan
    📌 Makanan halal
    📌 Local english tour guide
    📌 Pengangkutan yang selesa
    📌 Solat waktu dijaga
    📌 Tipping ========================== Untuk keterangan lanjut sila hubungi: 📱 019 - 211 1127 (Lina Wazir)
    ☎ 03 - 61787267 (Office HQ)
    ☎ 05 - 776 5505 (Caw. Perak)

    #awanaidaman #pakejawanaidaman #balkan #pakejpercutianmuslim #jombercuti
  • 2 0 16 hours ago
  • ............... Salam Sejahtera
Selamat Datang ke Dua5 homestay melaka

السلام عليکم , سلام سجهترا دان سلامت داتڠ كدو١ ليم

#homestaymelaka #homestaymalaysia #cuticutimalaysia #vintage #dua5 #melaka #destinasipercutian #airbnb #airbnbmelaka  #coolandsteady #Dua5HomestayMelaka #ikanbakar #alai #homestay #guesthouse #vacationhome #formuslimonly #vscomalaysia #shortvacay #malayarchitecture #melakatrip #jombercuti #visitmelaka2019 #kakijalan #lepak #buymuslimfirstmalaysia #jongkerwalk #jjcm #melakatrip #malacca 
𝔻𝕦𝕒𝟝 𝕙𝕠𝕞𝕖𝕤𝕥𝕒𝕪 𝕞𝕖𝕝𝕒𝕜𝕒

Dua5 homestay membuka pintu mempelawa tetamu yang mencari penginapan semasa percutian ke bandar raya Melaka yang unik serta bersejarah.  Kami cuba memberikan anda kemudahan yang selesa untuk penginapan anda semasa percutian anda di sini pada harga yang berpatutan. 
Dua5 mempunyai 4 bilik tidur serta dilengkapi dengan kemudahan seperti kolam renang, penghawa dingin, dapur, tv, astro, wifi dan sebagainya.

Percutian ke Melaka tidak akan lengkap tanpa menjamu ikan bakar melaka.  Medan Ikan Bakar di Crystal Bay dan Muara Sungai Duyong adalah salah satu tempat makanan laut yang terkenal di Melaka. Adalah lebih baik untuk tiba lebih awal untuk menjamu selera kerana kebiasaan pada waktu cuti medan ikan bakar penuh sesak pada waktu makan malam.  Dua5 homestay terletak hanya 5 minit dari kawasan tersebut. 
Homestay Dua5 juga terletak lebih kurang jarak 5 minit daripada kawasan bandar melaka serta lokasi kawasan Tapak Warisan Dunia Unesco.

KADAR DAN TEMPAHAN
Harga kami
+ Hari Bekerja (check in Ahad - Khamis) : RM 350
+ Hujung minggu (check in Jumaat - Sabtu) : RM 490
+ Cuti Umum: RM 490
+ Cuti Sekolah: RM 490 ** Kadar harga adalah pada setiap malam
** Maximum 15 orang yg berumur 7 tahun keatas. Selesa untuk 10 orang. ** Parking disediakan untuk 4 biji kereta.

Hubungi Kami
tel no: 016 331 4188
tel no: 010 355 1757
tel no: 010 225 1757
e-mel: dua5.homestay@gmail.com

Alamat Homestay Dua5
No. 25, Jalan PP1, Taman Permatang Pasir, Melaka.

Blog
http://dua5homestay.blogspot.com

Facebook
https://www.facebook.com/Dua5homestaymelaka/

https://abnb.me/nmA7UhKw50

WhatsApp Link
https://wa.me/60163314188
  • ............... Salam Sejahtera
    Selamat Datang ke Dua5 homestay melaka

    السلام عليکم , سلام سجهترا دان سلامت داتڠ كدو١ ليم

    #homestaymelaka #homestaymalaysia #cuticutimalaysia #vintage #dua5 #melaka #destinasipercutian #airbnb #airbnbmelaka #coolandsteady #Dua5HomestayMelaka #ikanbakar #alai #homestay #guesthouse #vacationhome #formuslimonly #vscomalaysia #shortvacay #malayarchitecture #melakatrip #jombercuti #visitmelaka2019 #kakijalan #lepak #buymuslimfirstmalaysia #jongkerwalk #jjcm #melakatrip #malacca
    𝔻𝕦𝕒𝟝 𝕙𝕠𝕞𝕖𝕤𝕥𝕒𝕪 𝕞𝕖𝕝𝕒𝕜𝕒

    Dua5 homestay membuka pintu mempelawa tetamu yang mencari penginapan semasa percutian ke bandar raya Melaka yang unik serta bersejarah. Kami cuba memberikan anda kemudahan yang selesa untuk penginapan anda semasa percutian anda di sini pada harga yang berpatutan.
    Dua5 mempunyai 4 bilik tidur serta dilengkapi dengan kemudahan seperti kolam renang, penghawa dingin, dapur, tv, astro, wifi dan sebagainya.

    Percutian ke Melaka tidak akan lengkap tanpa menjamu ikan bakar melaka. Medan Ikan Bakar di Crystal Bay dan Muara Sungai Duyong adalah salah satu tempat makanan laut yang terkenal di Melaka. Adalah lebih baik untuk tiba lebih awal untuk menjamu selera kerana kebiasaan pada waktu cuti medan ikan bakar penuh sesak pada waktu makan malam. Dua5 homestay terletak hanya 5 minit dari kawasan tersebut.
    Homestay Dua5 juga terletak lebih kurang jarak 5 minit daripada kawasan bandar melaka serta lokasi kawasan Tapak Warisan Dunia Unesco.

    KADAR DAN TEMPAHAN
    Harga kami
    + Hari Bekerja (check in Ahad - Khamis) : RM 350
    + Hujung minggu (check in Jumaat - Sabtu) : RM 490
    + Cuti Umum: RM 490
    + Cuti Sekolah: RM 490 ** Kadar harga adalah pada setiap malam
    ** Maximum 15 orang yg berumur 7 tahun keatas. Selesa untuk 10 orang. ** Parking disediakan untuk 4 biji kereta.

    Hubungi Kami
    tel no: 016 331 4188
    tel no: 010 355 1757
    tel no: 010 225 1757
    e-mel: dua5.homestay@gmail.com

    Alamat Homestay Dua5
    No. 25, Jalan PP1, Taman Permatang Pasir, Melaka.

    Blog
    http://dua5homestay.blogspot.com

    Facebook
    https://www.facebook.com/Dua5homestaymelaka/

    https://abnb.me/nmA7UhKw50

    WhatsApp Link
    https://wa.me/60163314188
  • 21 1 20 hours ago
  • ............... Salam Sejahtera
Selamat Datang ke Dua5 homestay melaka

السلام عليکم , سلام سجهترا دان سلامت داتڠ كدو١ ليم

#homestaymelaka #homestaymalaysia #cuticutimalaysia #vintage #dua5 #melaka #destinasipercutian #airbnb #airbnbmelaka  #coolandsteady #Dua5HomestayMelaka #ikanbakar #alai #homestay #guesthouse #vacationhome #formuslimonly #vscomalaysia #shortvacay #malayarchitecture #melakatrip #jombercuti #visitmelaka2019 #kakijalan #lepak #buymuslimfirstmalaysia #jongkerwalk #jjcm #melakatrip #malacca 
𝔻𝕦𝕒𝟝 𝕙𝕠𝕞𝕖𝕤𝕥𝕒𝕪 𝕞𝕖𝕝𝕒𝕜𝕒

Dua5 homestay membuka pintu mempelawa tetamu yang mencari penginapan semasa percutian ke bandar raya Melaka yang unik serta bersejarah.  Kami cuba memberikan anda kemudahan yang selesa untuk penginapan anda semasa percutian anda di sini pada harga yang berpatutan. 
Dua5 mempunyai 4 bilik tidur serta dilengkapi dengan kemudahan seperti kolam renang, penghawa dingin, dapur, tv, astro, wifi dan sebagainya.

Percutian ke Melaka tidak akan lengkap tanpa menjamu ikan bakar melaka.  Medan Ikan Bakar di Crystal Bay dan Muara Sungai Duyong adalah salah satu tempat makanan laut yang terkenal di Melaka. Adalah lebih baik untuk tiba lebih awal untuk menjamu selera kerana kebiasaan pada waktu cuti medan ikan bakar penuh sesak pada waktu makan malam.  Dua5 homestay terletak hanya 5 minit dari kawasan tersebut. 
Homestay Dua5 juga terletak lebih kurang jarak 5 minit daripada kawasan bandar melaka serta lokasi kawasan Tapak Warisan Dunia Unesco.

KADAR DAN TEMPAHAN
Harga kami
+ Hari Bekerja (check in Ahad - Khamis) : RM 350
+ Hujung minggu (check in Jumaat - Sabtu) : RM 490
+ Cuti Umum: RM 490
+ Cuti Sekolah: RM 490 ** Kadar harga adalah pada setiap malam
** Maximum 15 orang yg berumur 7 tahun keatas. Selesa untuk 10 orang. ** Parking disediakan untuk 4 biji kereta.

Hubungi Kami
tel no: 016 331 4188
tel no: 010 355 1757
tel no: 010 225 1757
e-mel: dua5.homestay@gmail.com

Alamat Homestay Dua5
No. 25, Jalan PP1, Taman Permatang Pasir, Melaka.

Blog
http://dua5homestay.blogspot.com

Facebook
https://www.facebook.com/Dua5homestaymelaka/

https://abnb.me/nmA7UhKw50

WhatsApp Link
https://wa.me/60163314188
  • ............... Salam Sejahtera
    Selamat Datang ke Dua5 homestay melaka

    السلام عليکم , سلام سجهترا دان سلامت داتڠ كدو١ ليم

    #homestaymelaka #homestaymalaysia #cuticutimalaysia #vintage #dua5 #melaka #destinasipercutian #airbnb #airbnbmelaka #coolandsteady #Dua5HomestayMelaka #ikanbakar #alai #homestay #guesthouse #vacationhome #formuslimonly #vscomalaysia #shortvacay #malayarchitecture #melakatrip #jombercuti #visitmelaka2019 #kakijalan #lepak #buymuslimfirstmalaysia #jongkerwalk #jjcm #melakatrip #malacca
    𝔻𝕦𝕒𝟝 𝕙𝕠𝕞𝕖𝕤𝕥𝕒𝕪 𝕞𝕖𝕝𝕒𝕜𝕒

    Dua5 homestay membuka pintu mempelawa tetamu yang mencari penginapan semasa percutian ke bandar raya Melaka yang unik serta bersejarah. Kami cuba memberikan anda kemudahan yang selesa untuk penginapan anda semasa percutian anda di sini pada harga yang berpatutan.
    Dua5 mempunyai 4 bilik tidur serta dilengkapi dengan kemudahan seperti kolam renang, penghawa dingin, dapur, tv, astro, wifi dan sebagainya.

    Percutian ke Melaka tidak akan lengkap tanpa menjamu ikan bakar melaka. Medan Ikan Bakar di Crystal Bay dan Muara Sungai Duyong adalah salah satu tempat makanan laut yang terkenal di Melaka. Adalah lebih baik untuk tiba lebih awal untuk menjamu selera kerana kebiasaan pada waktu cuti medan ikan bakar penuh sesak pada waktu makan malam. Dua5 homestay terletak hanya 5 minit dari kawasan tersebut.
    Homestay Dua5 juga terletak lebih kurang jarak 5 minit daripada kawasan bandar melaka serta lokasi kawasan Tapak Warisan Dunia Unesco.

    KADAR DAN TEMPAHAN
    Harga kami
    + Hari Bekerja (check in Ahad - Khamis) : RM 350
    + Hujung minggu (check in Jumaat - Sabtu) : RM 490
    + Cuti Umum: RM 490
    + Cuti Sekolah: RM 490 ** Kadar harga adalah pada setiap malam
    ** Maximum 15 orang yg berumur 7 tahun keatas. Selesa untuk 10 orang. ** Parking disediakan untuk 4 biji kereta.

    Hubungi Kami
    tel no: 016 331 4188
    tel no: 010 355 1757
    tel no: 010 225 1757
    e-mel: dua5.homestay@gmail.com

    Alamat Homestay Dua5
    No. 25, Jalan PP1, Taman Permatang Pasir, Melaka.

    Blog
    http://dua5homestay.blogspot.com

    Facebook
    https://www.facebook.com/Dua5homestaymelaka/

    https://abnb.me/nmA7UhKw50

    WhatsApp Link
    https://wa.me/60163314188
  • 13 0 21 hours ago
  • ............... Salam Sejahtera
Selamat Datang ke Dua5 homestay melaka

السلام عليکم , سلام سجهترا دان سلامت داتڠ كدو١ ليم

#homestaymelaka #homestaymalaysia #cuticutimalaysia #vintage #dua5 #melaka #destinasipercutian #airbnb #airbnbmelaka  #coolandsteady #Dua5HomestayMelaka #ikanbakar #alai #homestay #guesthouse #vacationhome #formuslimonly #vscomalaysia #shortvacay #malayarchitecture #melakatrip #jombercuti #visitmelaka2019 #kakijalan #lepak #buymuslimfirstmalaysia

𝔻𝕦𝕒𝟝 𝕙𝕠𝕞𝕖𝕤𝕥𝕒𝕪 𝕞𝕖𝕝𝕒𝕜𝕒

Dua5 homestay membuka pintu mempelawa tetamu yang mencari penginapan semasa percutian ke bandar raya Melaka yang unik serta bersejarah.  Kami cuba memberikan anda kemudahan yang selesa untuk penginapan anda semasa percutian anda di sini pada harga yang berpatutan. 
Dua5 mempunyai 4 bilik tidur serta dilengkapi dengan kemudahan seperti kolam renang, penghawa dingin, dapur, tv, astro, wifi dan sebagainya.

Percutian ke Melaka tidak akan lengkap tanpa menjamu ikan bakar melaka.  Medan Ikan Bakar di Crystal Bay dan Muara Sungai Duyong adalah salah satu tempat makanan laut yang terkenal di Melaka. Adalah lebih baik untuk tiba lebih awal untuk menjamu selera kerana kebiasaan pada waktu cuti medan ikan bakar penuh sesak pada waktu makan malam.  Dua5 homestay terletak hanya 5 minit dari kawasan tersebut. 
Homestay Dua5 juga terletak lebih kurang jarak 5 minit daripada kawasan bandar melaka serta lokasi kawasan Tapak Warisan Dunia Unesco.

KADAR DAN TEMPAHAN
Harga kami
+ Hari Bekerja (check in Ahad - Khamis) : RM 350
+ Hujung minggu (check in Jumaat - Sabtu) : RM 490
+ Cuti Umum: RM 490
+ Cuti Sekolah: RM 490 ** Kadar harga adalah pada setiap malam
** Maximum 15 orang yg berumur 7 tahun keatas. Selesa untuk 10 orang. ** Parking disediakan untuk 4 biji kereta.

Hubungi Kami
tel no: 016 331 4188
tel no: 010 355 1757
tel no: 010 225 1757
e-mel: dua5.homestay@gmail.com

Alamat Homestay Dua5
No. 25, Jalan PP1, Taman Permatang Pasir, Melaka.

Blog
http://dua5homestay.blogspot.com

Facebook
https://www.facebook.com/Dua5homestaymelaka/

https://abnb.me/nmA7UhKw50

WhatsApp Link
https://wa.me/60163314188
  • ............... Salam Sejahtera
    Selamat Datang ke Dua5 homestay melaka

    السلام عليکم , سلام سجهترا دان سلامت داتڠ كدو١ ليم

    #homestaymelaka #homestaymalaysia #cuticutimalaysia #vintage #dua5 #melaka #destinasipercutian #airbnb #airbnbmelaka #coolandsteady #Dua5HomestayMelaka #ikanbakar #alai #homestay #guesthouse #vacationhome #formuslimonly #vscomalaysia #shortvacay #malayarchitecture #melakatrip #jombercuti #visitmelaka2019 #kakijalan #lepak #buymuslimfirstmalaysia

    𝔻𝕦𝕒𝟝 𝕙𝕠𝕞𝕖𝕤𝕥𝕒𝕪 𝕞𝕖𝕝𝕒𝕜𝕒

    Dua5 homestay membuka pintu mempelawa tetamu yang mencari penginapan semasa percutian ke bandar raya Melaka yang unik serta bersejarah. Kami cuba memberikan anda kemudahan yang selesa untuk penginapan anda semasa percutian anda di sini pada harga yang berpatutan.
    Dua5 mempunyai 4 bilik tidur serta dilengkapi dengan kemudahan seperti kolam renang, penghawa dingin, dapur, tv, astro, wifi dan sebagainya.

    Percutian ke Melaka tidak akan lengkap tanpa menjamu ikan bakar melaka. Medan Ikan Bakar di Crystal Bay dan Muara Sungai Duyong adalah salah satu tempat makanan laut yang terkenal di Melaka. Adalah lebih baik untuk tiba lebih awal untuk menjamu selera kerana kebiasaan pada waktu cuti medan ikan bakar penuh sesak pada waktu makan malam. Dua5 homestay terletak hanya 5 minit dari kawasan tersebut.
    Homestay Dua5 juga terletak lebih kurang jarak 5 minit daripada kawasan bandar melaka serta lokasi kawasan Tapak Warisan Dunia Unesco.

    KADAR DAN TEMPAHAN
    Harga kami
    + Hari Bekerja (check in Ahad - Khamis) : RM 350
    + Hujung minggu (check in Jumaat - Sabtu) : RM 490
    + Cuti Umum: RM 490
    + Cuti Sekolah: RM 490 ** Kadar harga adalah pada setiap malam
    ** Maximum 15 orang yg berumur 7 tahun keatas. Selesa untuk 10 orang. ** Parking disediakan untuk 4 biji kereta.

    Hubungi Kami
    tel no: 016 331 4188
    tel no: 010 355 1757
    tel no: 010 225 1757
    e-mel: dua5.homestay@gmail.com

    Alamat Homestay Dua5
    No. 25, Jalan PP1, Taman Permatang Pasir, Melaka.

    Blog
    http://dua5homestay.blogspot.com

    Facebook
    https://www.facebook.com/Dua5homestaymelaka/

    https://abnb.me/nmA7UhKw50

    WhatsApp Link
    https://wa.me/60163314188
  • 9 0 8 December, 2019
  • Zagreb Old Town

Saje lah nak belanja sekeping gambar couple merpati dua sejoli kat Zagreb ni 😜
.
Teringin ke? Jom Balkans 5 Negara tahun depan. Harga kaw kaw murah. Promosi hanya dari RM6,388. Harga asal RM6,688. Whatsapp 018-315 1488 untuk tempahan segera. Cecepat tempah, dah macam pisang goreng panas🔥🔥🔥
.
Pilihan Tarikh Perjalanan:-
1) 22 Jan – 31 Jan 2020
2) 14 Feb – 23 Feb 2020
.
Harga Termasuk :
✔Tiket Penerbangan-Turkish Airlines
✔Airport Tax, Elaun Bagasi 30kg, MOB
✔Hotel
✔Makanan : 7 x Sarapan Pagi, 8 x Makan Tengahari, 7 x Makan Malam
✔Pengangkutan, Tempat & Tempat Lawatan spt dlm jadual
✔Tipping utk Pemandu Pelancong & Pemandu
✔Pemandu Pelancong berbahasa Inggeris
✔Tour Leader dari Malaysia

#rbtravel #jomjalan #balkan #macedonia #montenegro #albania #bosnia #herzagovina #pakejbalkanmurah  #pakejpercutian2020  #pakejeurope #jombercuti
  • Zagreb Old Town

    Saje lah nak belanja sekeping gambar couple merpati dua sejoli kat Zagreb ni 😜
    .
    Teringin ke? Jom Balkans 5 Negara tahun depan. Harga kaw kaw murah. Promosi hanya dari RM6,388. Harga asal RM6,688. Whatsapp 018-315 1488 untuk tempahan segera. Cecepat tempah, dah macam pisang goreng panas🔥🔥🔥
    .
    Pilihan Tarikh Perjalanan:-
    1) 22 Jan – 31 Jan 2020
    2) 14 Feb – 23 Feb 2020
    .
    Harga Termasuk :
    ✔Tiket Penerbangan-Turkish Airlines
    ✔Airport Tax, Elaun Bagasi 30kg, MOB
    ✔Hotel
    ✔Makanan : 7 x Sarapan Pagi, 8 x Makan Tengahari, 7 x Makan Malam
    ✔Pengangkutan, Tempat & Tempat Lawatan spt dlm jadual
    ✔Tipping utk Pemandu Pelancong & Pemandu
    ✔Pemandu Pelancong berbahasa Inggeris
    ✔Tour Leader dari Malaysia

    #rbtravel #jomjalan #balkan #macedonia #montenegro #albania #bosnia #herzagovina #pakejbalkanmurah #pakejpercutian2020 #pakejeurope #jombercuti
  • 44 0 8 December, 2019
  • Cuti cuti dlm Malaysia di langkawi
#jombercuti
  • Cuti cuti dlm Malaysia di langkawi
    #jombercuti
  • 32 2 7 December, 2019
  • Terima kasih Tuan Mawi dan Isteri ambik pakej Ground Maldives dengan kami utk anniversary yang ke 10 🥰

Maldives 06-09 December 2019
(Location gambar KLIA)
.
.
HAPPY ANNIVERSARY & HAPPY HOLIDAY.
.
.
.
#anniversary #maldives
  • Terima kasih Tuan Mawi dan Isteri ambik pakej Ground Maldives dengan kami utk anniversary yang ke 10 🥰

    Maldives 06-09 December 2019
    (Location gambar KLIA)
    .
    .
    HAPPY ANNIVERSARY & HAPPY HOLIDAY.
    .
    .
    .
    #anniversary #maldives
  • 3 1 7 December, 2019
  • Sementara AA ada promo 18x 19x ni. Baik korang cepat² ambik pakej ground.

Jangan TERLAMBAT pulak ? Sebab aura 18 19 ni lain macam sikit 🤭😂
.
.
📲 +60102168015
📲 +60102168015
📲 +60102168015
.
.
.
#FAtravel 
#FAtravelwithDRIYANI
#travel 
#holiday
  • Sementara AA ada promo 18x 19x ni. Baik korang cepat² ambik pakej ground.

    Jangan TERLAMBAT pulak ? Sebab aura 18 19 ni lain macam sikit 🤭😂
    .
    .
    📲 +60102168015
    📲 +60102168015
    📲 +60102168015
    .
    .
    .
    #FAtravel
    #FAtravelwithDRIYANI
    #travel
    #holiday
  • 5 1 6 December, 2019
  • 𝐑𝐈𝐕𝐈𝐄𝐑𝐀 𝐒𝐔𝐈𝐓𝐄 & 𝐇𝐎𝐓𝐄𝐋 𝐌𝐄𝐋𝐀𝐊𝐀⁣
(𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄 𝐁𝐎𝐎𝐊𝐈𝐍𝐆)⁣
⁣
====================
⁣
G-LOBBY B, RIVIERA@PULAU MELAKA, Jalan Baiduri 1, 75000 Malacca⁣
====================
⁣
✅ Pakej penginapan 2 Hari 1 Malam ⁣
⁣
𝐑𝐌𝟏𝟔𝟗⁣
⁣
🔑 Riviera Premier King Suite @⁣
🚪Riviera Superior Twin Suites⁣
👑 Breakfast x 2 pax⁣
⁣
⭐️ Nett (ahad - khamis)⁣
⭐️ 𝐒𝐮𝐫𝐜𝐡𝐚𝐫𝐠𝐞 +𝐑𝐌𝟒𝟎 𝐚𝐤𝐚𝐧 𝐝𝐢𝐤𝐞𝐧𝐚𝐤𝐚𝐧 𝐣𝐢𝐤𝐚 𝐜𝐡𝐞𝐜𝐤 𝐢𝐧 𝐩𝐚𝐝𝐚 (𝗪𝐞𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝 & 𝐒𝐂𝐇𝐎𝐎𝐋 𝐇𝐎𝐋𝐈𝐃𝐀𝐘 & 𝐏𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜 𝐇𝐨𝐥𝐢𝐝𝐚𝐲 & 𝐄𝐯𝐞 𝐏𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜 & 𝐋𝐨𝐧𝐠 𝗪𝐞𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝)⁣
⭐️ Indoor swimming pool⁣
📌 Heritage chargez RM2/night/room⁣
⁣
📱0183869624⁣
⁣
#melaka
#cutisekolah
#pakejpercutian
#familytrip
#voucher
#murah
#onlinebboking
#hawaumerecik
#asampedas
#holiday
#cuticutimalaysia
#kakitravelmalaysia
#bazarpaknil
#jombercuti
#jjcm
  • 𝐑𝐈𝐕𝐈𝐄𝐑𝐀 𝐒𝐔𝐈𝐓𝐄 & 𝐇𝐎𝐓𝐄𝐋 𝐌𝐄𝐋𝐀𝐊𝐀⁣
    (𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄 𝐁𝐎𝐎𝐊𝐈𝐍𝐆)⁣

    ====================

    G-LOBBY B, RIVIERA@PULAU MELAKA, Jalan Baiduri 1, 75000 Malacca⁣
    ====================

    ✅ Pakej penginapan 2 Hari 1 Malam ⁣

    𝐑𝐌𝟏𝟔𝟗⁣

    🔑 Riviera Premier King Suite @⁣
    🚪Riviera Superior Twin Suites⁣
    👑 Breakfast x 2 pax⁣

    ⭐️ Nett (ahad - khamis)⁣
    ⭐️ 𝐒𝐮𝐫𝐜𝐡𝐚𝐫𝐠𝐞 +𝐑𝐌𝟒𝟎 𝐚𝐤𝐚𝐧 𝐝𝐢𝐤𝐞𝐧𝐚𝐤𝐚𝐧 𝐣𝐢𝐤𝐚 𝐜𝐡𝐞𝐜𝐤 𝐢𝐧 𝐩𝐚𝐝𝐚 (𝗪𝐞𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝 & 𝐒𝐂𝐇𝐎𝐎𝐋 𝐇𝐎𝐋𝐈𝐃𝐀𝐘 & 𝐏𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜 𝐇𝐨𝐥𝐢𝐝𝐚𝐲 & 𝐄𝐯𝐞 𝐏𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜 & 𝐋𝐨𝐧𝐠 𝗪𝐞𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝)⁣
    ⭐️ Indoor swimming pool⁣
    📌 Heritage chargez RM2/night/room⁣

    📱0183869624⁣

    #melaka
    #cutisekolah
    #pakejpercutian
    #familytrip
    #voucher
    #murah
    #onlinebboking
    #hawaumerecik
    #asampedas
    #holiday
    #cuticutimalaysia
    #kakitravelmalaysia
    #bazarpaknil
    #jombercuti
    #jjcm
  • 4 0 6 December, 2019
  • Oiittt... AA pon terjebak 18 19 😂

Apa tunggu lagi ? Cepat la grab pakej ground kami !
.
.
.
#airasia
  • Oiittt... AA pon terjebak 18 19 😂

    Apa tunggu lagi ? Cepat la grab pakej ground kami !
    .
    .
    .
    #airasia
  • 2 1 5 December, 2019
  • Salam Sejahtera......
Selamat Datang ke Dua5 homestay melaka

السلام عليکم , سلام سجهترا دان سلامت داتڠ كدو١ ليم

#homestaymelaka #homestaymalaysia #cuticutimalaysia #vintage #dua5 #melaka #destinasipercutian #airbnb #airbnbmelaka  #coolandsteady #Dua5HomestayMelaka #ikanbakar #alai #homestay #guesthouse #vacationhome #formuslimonly #vscomalaysia #shortvacay #malayarchitecture #melakatrip #jombercuti #visitmelaka2019 #kakijalan #lepak #buymuslimfirstmalaysia

𝔻𝕦𝕒𝟝 𝕙𝕠𝕞𝕖𝕤𝕥𝕒𝕪 𝕞𝕖𝕝𝕒𝕜𝕒

Dua5 homestay membuka pintu mempelawa tetamu yang mencari penginapan semasa percutian ke bandar raya Melaka yang unik serta bersejarah.  Kami cuba memberikan anda kemudahan yang selesa untuk penginapan anda semasa percutian anda di sini pada harga yang berpatutan. 
Dua5 mempunyai 4 bilik tidur serta dilengkapi dengan kemudahan seperti kolam renang, penghawa dingin, dapur, tv, astro, wifi dan sebagainya.

Percutian ke Melaka tidak akan lengkap tanpa menjamu ikan bakar melaka.  Medan Ikan Bakar di Crystal Bay dan Muara Sungai Duyong adalah salah satu tempat makanan laut yang terkenal di Melaka. Adalah lebih baik untuk tiba lebih awal untuk menjamu selera kerana kebiasaan pada waktu cuti medan ikan bakar penuh sesak pada waktu makan malam.  Dua5 homestay terletak hanya 5 minit dari kawasan tersebut. 
Homestay Dua5 juga terletak lebih kurang jarak 5 minit daripada kawasan bandar melaka serta lokasi kawasan Tapak Warisan Dunia Unesco.

KADAR DAN TEMPAHAN
Harga kami
+ Hari Bekerja (check in Ahad - Khamis) : RM 350
+ Hujung minggu (check in Jumaat - Sabtu) : RM 490
+ Cuti Umum: RM 490
+ Cuti Sekolah: RM 490 ** Kadar harga adalah pada setiap malam
** Maximum 15 orang yg berumur 7 tahun keatas. Selesa untuk 10 orang. ** Parking disediakan untuk 4 biji kereta.

Hubungi Kami
tel no: 016 331 4188
tel no: 010 355 1757
tel no: 010 225 1757
e-mel: dua5.homestay@gmail.com

Alamat Homestay Dua5
No. 25, Jalan PP1, Taman Permatang Pasir, Melaka.

Blog
http://dua5homestay.blogspot.com

Facebook
https://www.facebook.com/Dua5homestaymelaka/

https://abnb.me/nmA7UhKw50

WhatsApp Link
https://wa.me/60163314188
  • Salam Sejahtera......
    Selamat Datang ke Dua5 homestay melaka

    السلام عليکم , سلام سجهترا دان سلامت داتڠ كدو١ ليم

    #homestaymelaka #homestaymalaysia #cuticutimalaysia #vintage #dua5 #melaka #destinasipercutian #airbnb #airbnbmelaka #coolandsteady #Dua5HomestayMelaka #ikanbakar #alai #homestay #guesthouse #vacationhome #formuslimonly #vscomalaysia #shortvacay #malayarchitecture #melakatrip #jombercuti #visitmelaka2019 #kakijalan #lepak #buymuslimfirstmalaysia

    𝔻𝕦𝕒𝟝 𝕙𝕠𝕞𝕖𝕤𝕥𝕒𝕪 𝕞𝕖𝕝𝕒𝕜𝕒

    Dua5 homestay membuka pintu mempelawa tetamu yang mencari penginapan semasa percutian ke bandar raya Melaka yang unik serta bersejarah. Kami cuba memberikan anda kemudahan yang selesa untuk penginapan anda semasa percutian anda di sini pada harga yang berpatutan.
    Dua5 mempunyai 4 bilik tidur serta dilengkapi dengan kemudahan seperti kolam renang, penghawa dingin, dapur, tv, astro, wifi dan sebagainya.

    Percutian ke Melaka tidak akan lengkap tanpa menjamu ikan bakar melaka. Medan Ikan Bakar di Crystal Bay dan Muara Sungai Duyong adalah salah satu tempat makanan laut yang terkenal di Melaka. Adalah lebih baik untuk tiba lebih awal untuk menjamu selera kerana kebiasaan pada waktu cuti medan ikan bakar penuh sesak pada waktu makan malam. Dua5 homestay terletak hanya 5 minit dari kawasan tersebut.
    Homestay Dua5 juga terletak lebih kurang jarak 5 minit daripada kawasan bandar melaka serta lokasi kawasan Tapak Warisan Dunia Unesco.

    KADAR DAN TEMPAHAN
    Harga kami
    + Hari Bekerja (check in Ahad - Khamis) : RM 350
    + Hujung minggu (check in Jumaat - Sabtu) : RM 490
    + Cuti Umum: RM 490
    + Cuti Sekolah: RM 490 ** Kadar harga adalah pada setiap malam
    ** Maximum 15 orang yg berumur 7 tahun keatas. Selesa untuk 10 orang. ** Parking disediakan untuk 4 biji kereta.

    Hubungi Kami
    tel no: 016 331 4188
    tel no: 010 355 1757
    tel no: 010 225 1757
    e-mel: dua5.homestay@gmail.com

    Alamat Homestay Dua5
    No. 25, Jalan PP1, Taman Permatang Pasir, Melaka.

    Blog
    http://dua5homestay.blogspot.com

    Facebook
    https://www.facebook.com/Dua5homestaymelaka/

    https://abnb.me/nmA7UhKw50

    WhatsApp Link
    https://wa.me/60163314188
  • 10 1 19 August, 2019
  • Salam Sejahtera......
Selamat Datang ke Dua5 homestay melaka

السلام عليکم , سلام سجهترا دان سلامت داتڠ كدو١ ليم

#homestaymelaka #homestaymalaysia #cuticutimalaysia #vintage #dua5 #melaka #destinasipercutian #airbnb #airbnbmelaka  #coolandsteady #Dua5HomestayMelaka #ikanbakar #alai #homestay #guesthouse #vacationhome #formuslimonly #vscomalaysia #shortvacay #malayarchitecture #melakatrip #jombercuti #visitmelaka2019 #kakijalan #lepak #buymuslimfirstmalaysia

𝔻𝕦𝕒𝟝 𝕙𝕠𝕞𝕖𝕤𝕥𝕒𝕪 𝕞𝕖𝕝𝕒𝕜𝕒

Dua5 homestay membuka pintu mempelawa tetamu yang mencari penginapan semasa percutian ke bandar raya Melaka yang unik serta bersejarah.  Kami cuba memberikan anda kemudahan yang selesa untuk penginapan anda semasa percutian anda di sini pada harga yang berpatutan. 
Dua5 mempunyai 4 bilik tidur serta dilengkapi dengan kemudahan seperti kolam renang, penghawa dingin, dapur, tv, astro, wifi dan sebagainya.

Percutian ke Melaka tidak akan lengkap tanpa menjamu ikan bakar melaka.  Medan Ikan Bakar di Crystal Bay dan Muara Sungai Duyong adalah salah satu tempat makanan laut yang terkenal di Melaka. Adalah lebih baik untuk tiba lebih awal untuk menjamu selera kerana kebiasaan pada waktu cuti medan ikan bakar penuh sesak pada waktu makan malam.  Dua5 homestay terletak hanya 5 minit dari kawasan tersebut. 
Homestay Dua5 juga terletak lebih kurang jarak 5 minit daripada kawasan bandar melaka serta lokasi kawasan Tapak Warisan Dunia Unesco.

KADAR DAN TEMPAHAN
Harga kami
+ Hari Bekerja (check in Ahad - Khamis) : RM 350
+ Hujung minggu (check in Jumaat - Sabtu) : RM 490
+ Cuti Umum: RM 490
+ Cuti Sekolah: RM 490 ** Kadar harga adalah pada setiap malam
** Maximum 15 orang yg berumur 7 tahun keatas. Selesa untuk 10 orang. ** Parking disediakan untuk 4 biji kereta.

Hubungi Kami
tel no: 016 331 4188
tel no: 010 355 1757
tel no: 010 225 1757
e-mel: dua5.homestay@gmail.com

Alamat Homestay Dua5
No. 25, Jalan PP1, Taman Permatang Pasir, Melaka.

Blog
http://dua5homestay.blogspot.com

Facebook
https://www.facebook.com/Dua5homestaymelaka/

https://abnb.me/nmA7UhKw50

WhatsApp Link
https://wa.me/60163314188
  • Salam Sejahtera......
    Selamat Datang ke Dua5 homestay melaka

    السلام عليکم , سلام سجهترا دان سلامت داتڠ كدو١ ليم

    #homestaymelaka #homestaymalaysia #cuticutimalaysia #vintage #dua5 #melaka #destinasipercutian #airbnb #airbnbmelaka #coolandsteady #Dua5HomestayMelaka #ikanbakar #alai #homestay #guesthouse #vacationhome #formuslimonly #vscomalaysia #shortvacay #malayarchitecture #melakatrip #jombercuti #visitmelaka2019 #kakijalan #lepak #buymuslimfirstmalaysia

    𝔻𝕦𝕒𝟝 𝕙𝕠𝕞𝕖𝕤𝕥𝕒𝕪 𝕞𝕖𝕝𝕒𝕜𝕒

    Dua5 homestay membuka pintu mempelawa tetamu yang mencari penginapan semasa percutian ke bandar raya Melaka yang unik serta bersejarah. Kami cuba memberikan anda kemudahan yang selesa untuk penginapan anda semasa percutian anda di sini pada harga yang berpatutan.
    Dua5 mempunyai 4 bilik tidur serta dilengkapi dengan kemudahan seperti kolam renang, penghawa dingin, dapur, tv, astro, wifi dan sebagainya.

    Percutian ke Melaka tidak akan lengkap tanpa menjamu ikan bakar melaka. Medan Ikan Bakar di Crystal Bay dan Muara Sungai Duyong adalah salah satu tempat makanan laut yang terkenal di Melaka. Adalah lebih baik untuk tiba lebih awal untuk menjamu selera kerana kebiasaan pada waktu cuti medan ikan bakar penuh sesak pada waktu makan malam. Dua5 homestay terletak hanya 5 minit dari kawasan tersebut.
    Homestay Dua5 juga terletak lebih kurang jarak 5 minit daripada kawasan bandar melaka serta lokasi kawasan Tapak Warisan Dunia Unesco.

    KADAR DAN TEMPAHAN
    Harga kami
    + Hari Bekerja (check in Ahad - Khamis) : RM 350
    + Hujung minggu (check in Jumaat - Sabtu) : RM 490
    + Cuti Umum: RM 490
    + Cuti Sekolah: RM 490 ** Kadar harga adalah pada setiap malam
    ** Maximum 15 orang yg berumur 7 tahun keatas. Selesa untuk 10 orang. ** Parking disediakan untuk 4 biji kereta.

    Hubungi Kami
    tel no: 016 331 4188
    tel no: 010 355 1757
    tel no: 010 225 1757
    e-mel: dua5.homestay@gmail.com

    Alamat Homestay Dua5
    No. 25, Jalan PP1, Taman Permatang Pasir, Melaka.

    Blog
    http://dua5homestay.blogspot.com

    Facebook
    https://www.facebook.com/Dua5homestaymelaka/

    https://abnb.me/nmA7UhKw50

    WhatsApp Link
    https://wa.me/60163314188
  • 4 0 11 August, 2019