#pakejcutisekolah Instagram Photos & Videos

pakejcutisekolah - 4k posts

Top Posts

  • ‼️School Holiday Trip
PAKISTAN WINTER TRIP
7 DAYS 6 NIGHTS
.
.
Get ready for Nature, Cultural & Shopping Tours in Pakistan end of this year.
.
.
And if you missed this trip, you'll need to wait for another year for Pakistan Winter Trip Dec 2020.
.
.
Join us to Pakistan! ❤️
DM us for details. 😊
  • ‼️School Holiday Trip
    PAKISTAN WINTER TRIP
    7 DAYS 6 NIGHTS
    .
    .
    Get ready for Nature, Cultural & Shopping Tours in Pakistan end of this year.
    .
    .
    And if you missed this trip, you'll need to wait for another year for Pakistan Winter Trip Dec 2020.
    .
    .
    Join us to Pakistan! ❤️
    DM us for details. 😊
  • 51 12 20 August, 2019
  • •
BALI 4 DAYS 3 NIGHTS RM 1600.00 PERPERSON
•
•
BRINGS YOUR FAMILY & FRIENDS TO VISIT MAGNIFICENT BALI⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
•
CHOOSE YOUR OWN DATE
•
SUITABLE FOR HOLIDAY & HONEYMOON
•
PRICE INCLUDE :
✔️FLIGHT TICKET BY AIRASIA KUL-DPS-KUL
✔️HOTEL AT SEMINYAK GARDEN
✔️TRANSPORT (AVANZA)
✔️ENTRANCE FEES
✔️BREAKFAST,LUNCH,DINNER
✔️DRIVER CUM GUIDE ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
WHERE WE VISIT
➡️NUSA DUA BEACH
➡️KUTA
➡️WANAGIRI
➡️ULUNDANU TEMPLE
➡️LA PLANCHA
➡️PANDAWA BEACH
➡️MELASTI BEACH
➡️ULUWATU
➡️JIMBARAN
➡️UBUD
➡️TEGALALANG
➡️ALAS HARUM
➡️KINTAMANI
➡️TEGENUNGAN WATERFALL
➡️BALI HANDARA ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
EXCLUDE
✖️LUGGAGE
✖️INSURANCE
✖️OWN EXPENSES
✖️SWING AT ALAS HARUM ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
PAYMENT :
- DEPOSIT RM 700 PER PERSON
- BALANCE CAN BE PAID VIA INSTALMENT
- PAYMENT MUST BE SETTLE 3 WEEKS BEFORE DEPARTURE ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
CONTACT
📞+60186644821 (wan) or click link on bio ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
PRICE ARE VARY TO PUBLIC HOLIDAY & PEAK SEASON
.
#trip1dunia #pakejbali #pakejbalimurah #pakejmelancongmurah #pakejpercutian #melancongmurah #pakejcutisekolah #pakejtravelmurah #pakejtravel #pakejhoneymoon #pakejhoneymoonbali #jombercuti #bercutibersamakeluarga #pakejhoneymoonmurah

  • BALI 4 DAYS 3 NIGHTS RM 1600.00 PERPERSON


    BRINGS YOUR FAMILY & FRIENDS TO VISIT MAGNIFICENT BALI⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

    CHOOSE YOUR OWN DATE

    SUITABLE FOR HOLIDAY & HONEYMOON

    PRICE INCLUDE :
    ✔️FLIGHT TICKET BY AIRASIA KUL-DPS-KUL
    ✔️HOTEL AT SEMINYAK GARDEN
    ✔️TRANSPORT (AVANZA)
    ✔️ENTRANCE FEES
    ✔️BREAKFAST,LUNCH,DINNER
    ✔️DRIVER CUM GUIDE ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    WHERE WE VISIT
    ➡️NUSA DUA BEACH
    ➡️KUTA
    ➡️WANAGIRI
    ➡️ULUNDANU TEMPLE
    ➡️LA PLANCHA
    ➡️PANDAWA BEACH
    ➡️MELASTI BEACH
    ➡️ULUWATU
    ➡️JIMBARAN
    ➡️UBUD
    ➡️TEGALALANG
    ➡️ALAS HARUM
    ➡️KINTAMANI
    ➡️TEGENUNGAN WATERFALL
    ➡️BALI HANDARA ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    EXCLUDE
    ✖️LUGGAGE
    ✖️INSURANCE
    ✖️OWN EXPENSES
    ✖️SWING AT ALAS HARUM ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    PAYMENT :
    - DEPOSIT RM 700 PER PERSON
    - BALANCE CAN BE PAID VIA INSTALMENT
    - PAYMENT MUST BE SETTLE 3 WEEKS BEFORE DEPARTURE ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    CONTACT
    📞+60186644821 (wan) or click link on bio ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    PRICE ARE VARY TO PUBLIC HOLIDAY & PEAK SEASON
    .
    #trip1dunia #pakejbali #pakejbalimurah #pakejmelancongmurah #pakejpercutian #melancongmurah #pakejcutisekolah #pakejtravelmurah #pakejtravel #pakejhoneymoon #pakejhoneymoonbali #jombercuti #bercutibersamakeluarga #pakejhoneymoonmurah
  • 102 14 29 November, 2019
  • •
BALI 4 DAYS 3 NIGHTS RM 1600.00 PERPERSON
•
•
BRINGS YOUR FAMILY & FRIENDS TO VISIT MAGNIFICENT BALI⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
•
CHOOSE YOUR OWN DATE
•
SUITABLE FOR HOLIDAY & HONEYMOON
•
PRICE INCLUDE :
✔️FLIGHT TICKET BY AIRASIA KUL-DPS-KUL
✔️HOTEL AT SEMINYAK GARDEN
✔️TRANSPORT (AVANZA)
✔️ENTRANCE FEES
✔️BREAKFAST,LUNCH,DINNER
✔️DRIVER CUM GUIDE ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
WHERE WE VISIT
➡️NUSA DUA BEACH
➡️KUTA
➡️WANAGIRI
➡️ULUNDANU TEMPLE
➡️LA PLANCHA
➡️PANDAWA BEACH
➡️MELASTI BEACH
➡️ULUWATU
➡️JIMBARAN
➡️UBUD
➡️TEGALALANG
➡️ALAS HARUM
➡️KINTAMANI
➡️TEGENUNGAN WATERFALL
➡️BALI HANDARA ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
EXCLUDE
✖️LUGGAGE
✖️INSURANCE
✖️OWN EXPENSES
✖️SWING AT ALAS HARUM ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
PAYMENT :
- DEPOSIT RM 700 PER PERSON
- BALANCE CAN BE PAID VIA INSTALMENT
- PAYMENT MUST BE SETTLE 3 WEEKS BEFORE DEPARTURE ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
CONTACT
📞+60186644821 (wan) or click link on bio ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#trip1dunia #pakejbali #pakejbalimurah #pakejmelancongmurah #pakejpercutian #melancongmurah #pakejcutisekolah #pakejtravelmurah #pakejtravel #pakejhoneymoon #pakejhoneymoonbali #jombercuti #bercutibersamakeluarga #pakejhoneymoonmurah

  • BALI 4 DAYS 3 NIGHTS RM 1600.00 PERPERSON


    BRINGS YOUR FAMILY & FRIENDS TO VISIT MAGNIFICENT BALI⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

    CHOOSE YOUR OWN DATE

    SUITABLE FOR HOLIDAY & HONEYMOON

    PRICE INCLUDE :
    ✔️FLIGHT TICKET BY AIRASIA KUL-DPS-KUL
    ✔️HOTEL AT SEMINYAK GARDEN
    ✔️TRANSPORT (AVANZA)
    ✔️ENTRANCE FEES
    ✔️BREAKFAST,LUNCH,DINNER
    ✔️DRIVER CUM GUIDE ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    WHERE WE VISIT
    ➡️NUSA DUA BEACH
    ➡️KUTA
    ➡️WANAGIRI
    ➡️ULUNDANU TEMPLE
    ➡️LA PLANCHA
    ➡️PANDAWA BEACH
    ➡️MELASTI BEACH
    ➡️ULUWATU
    ➡️JIMBARAN
    ➡️UBUD
    ➡️TEGALALANG
    ➡️ALAS HARUM
    ➡️KINTAMANI
    ➡️TEGENUNGAN WATERFALL
    ➡️BALI HANDARA ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    EXCLUDE
    ✖️LUGGAGE
    ✖️INSURANCE
    ✖️OWN EXPENSES
    ✖️SWING AT ALAS HARUM ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    PAYMENT :
    - DEPOSIT RM 700 PER PERSON
    - BALANCE CAN BE PAID VIA INSTALMENT
    - PAYMENT MUST BE SETTLE 3 WEEKS BEFORE DEPARTURE ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    CONTACT
    📞+60186644821 (wan) or click link on bio ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #trip1dunia #pakejbali #pakejbalimurah #pakejmelancongmurah #pakejpercutian #melancongmurah #pakejcutisekolah #pakejtravelmurah #pakejtravel #pakejhoneymoon #pakejhoneymoonbali #jombercuti #bercutibersamakeluarga #pakejhoneymoonmurah
  • 332 56 13 October, 2019
  • Geng2 cikgu dan ibu ayah yang ada anak kalau sy update pakej selalu susah nak join sebab nak trip cuti sekolah! 
Ni haa sy open khas untuk sape2 yg susah nak bercuti kalau bukan cuti sekolah. .
Pakej 5H4M (SEOUL , JEJU , TOKYO & OSAKA) .
Pakej MURAH CUTI SEKOLAH. 
Min 10 orang kita ONN trip
.
Tarikh open sepanjang bulan 12. 
Komen nak di bawah kalau ada yg nak enjoy musim salji time cuti sekolah!

#pakejcutisekolah #travel2019 #pakejakhirtahun #promopakej #travelkorea #traveljepun
  • Geng2 cikgu dan ibu ayah yang ada anak kalau sy update pakej selalu susah nak join sebab nak trip cuti sekolah!
    Ni haa sy open khas untuk sape2 yg susah nak bercuti kalau bukan cuti sekolah. .
    Pakej 5H4M (SEOUL , JEJU , TOKYO & OSAKA) .
    Pakej MURAH CUTI SEKOLAH.
    Min 10 orang kita ONN trip
    .
    Tarikh open sepanjang bulan 12.
    Komen nak di bawah kalau ada yg nak enjoy musim salji time cuti sekolah!

    #pakejcutisekolah #travel2019 #pakejakhirtahun #promopakej #travelkorea #traveljepun
  • 108 13 16 September, 2019

Latest Instagram Posts

  • UPDATED TRIP MELBOURNE + PHILIP ISLAND
| 23-27 NOVEMBER 2019 |
-
Alhamdulillah, kami telah selesai menguruskan trip ke melbourne seramai 14 orang peserta selama 5 hari 4 malam. .
Walaupun tak ramai trip kami tetap jalan seperti biasa. 😊 anda nak join trip kami ke melbourne akan datang? Boleh direct pm atau whatsapp kami di talian

017 888 0442

017 888 0442

017 888 0442
  • UPDATED TRIP MELBOURNE + PHILIP ISLAND
    | 23-27 NOVEMBER 2019 |
    -
    Alhamdulillah, kami telah selesai menguruskan trip ke melbourne seramai 14 orang peserta selama 5 hari 4 malam. .
    Walaupun tak ramai trip kami tetap jalan seperti biasa. 😊 anda nak join trip kami ke melbourne akan datang? Boleh direct pm atau whatsapp kami di talian

    017 888 0442

    017 888 0442

    017 888 0442
  • 10 1 12 hours ago
  • UPDATED TRIP MELBOURNE + PHILIP ISLAND
| 23-27 NOVEMBER 2019 |
-
Alhamdulillah, kami telah selesai menguruskan trip ke melbourne seramai 14 orang peserta selama 5 hari 4 malam. .
Walaupun tak ramai trip kami tetap jalan seperti biasa. 😊 anda nak join trip kami ke melbourne akan datang? Boleh direct pm atau whatsapp kami di talian

017 888 0442

017 888 0442

017 888 0442
  • UPDATED TRIP MELBOURNE + PHILIP ISLAND
    | 23-27 NOVEMBER 2019 |
    -
    Alhamdulillah, kami telah selesai menguruskan trip ke melbourne seramai 14 orang peserta selama 5 hari 4 malam. .
    Walaupun tak ramai trip kami tetap jalan seperti biasa. 😊 anda nak join trip kami ke melbourne akan datang? Boleh direct pm atau whatsapp kami di talian

    017 888 0442

    017 888 0442

    017 888 0442
  • 3 1 12 hours ago
  • UPDATED TRIP MELBOURNE + PHILIP ISLAND
| 23-27 NOVEMBER 2019 |
-
Alhamdulillah, kami telah selesai menguruskan trip ke melbourne seramai 14 orang peserta selama 5 hari 4 malam. .
Walaupun tak ramai trip kami tetap jalan seperti biasa. 😊 anda nak join trip kami ke melbourne akan datang? Boleh direct pm atau whatsapp kami di talian
-
017 888 0442

017 888 0442

017 888 0442
  • UPDATED TRIP MELBOURNE + PHILIP ISLAND
    | 23-27 NOVEMBER 2019 |
    -
    Alhamdulillah, kami telah selesai menguruskan trip ke melbourne seramai 14 orang peserta selama 5 hari 4 malam. .
    Walaupun tak ramai trip kami tetap jalan seperti biasa. 😊 anda nak join trip kami ke melbourne akan datang? Boleh direct pm atau whatsapp kami di talian
    -
    017 888 0442

    017 888 0442

    017 888 0442
  • 5 1 12 hours ago
  • SPECIAL ‼️ SPECIAL ‼️ SPECIAL ‼️ SPECIAL ‼️ SPECIAL ‼️ SPECIAL ‼️
-
SPECIAL FREE GIFT ⁉️😱🎁
-
YES ! SPECIAL FREE GIFT utk uolss kesayangan #sohhorians -
Waterproof bag limited untuk 500 org terawal sahaja yang booking pakej untuk 2020😍🎁
-
Baju exclusive dapat ‼️
Waterproof bag dapat ‼️
Pakej Promosi lagi (until 31 DEC 2019 shj) ‼️
-
Fuhhh rugi wehhh korang tak GRAB dan tak BOOK awai-awai..
-
Lepas ni takde laa basah2 barang berharga korang time naik bot. Hehe terpercik air pun takperrr😍😁🎁
.
.
.
JANGAN LAMBAT LAMBAT NAAA NANTI MELEPAS HAHAHA
.
.
#pulauperhentian #perhentiansohhor #pakejpulauperhentianmurah #pakejpulaumurah #pakejpercutianmurah #pakejpromosi2020 #pakejpulauperhentianbajet
  • SPECIAL ‼️ SPECIAL ‼️ SPECIAL ‼️ SPECIAL ‼️ SPECIAL ‼️ SPECIAL ‼️
    -
    SPECIAL FREE GIFT ⁉️😱🎁
    -
    YES ! SPECIAL FREE GIFT utk uolss kesayangan #sohhorians -
    Waterproof bag limited untuk 500 org terawal sahaja yang booking pakej untuk 2020😍🎁
    -
    Baju exclusive dapat ‼️
    Waterproof bag dapat ‼️
    Pakej Promosi lagi (until 31 DEC 2019 shj) ‼️
    -
    Fuhhh rugi wehhh korang tak GRAB dan tak BOOK awai-awai..
    -
    Lepas ni takde laa basah2 barang berharga korang time naik bot. Hehe terpercik air pun takperrr😍😁🎁
    .
    .
    .
    JANGAN LAMBAT LAMBAT NAAA NANTI MELEPAS HAHAHA
    .
    .
    #pulauperhentian #perhentiansohhor #pakejpulauperhentianmurah #pakejpulaumurah #pakejpercutianmurah #pakejpromosi2020 #pakejpulauperhentianbajet
  • 5 1 6 December, 2019
  • Hi orang Penang, please say ‘I’ 🙋🏻‍♀️
.
Nah berita gembira orang2 utagha especially orang penang😘
.
Jarang2 noh kami bukak trip dari utagha ni...
.
Sapa x join mmg rugi...
Sbb kami nk bawak hampa p kenai singapura na... duk jauh utagha nun jomla kami nak mudahkan keje hampa jalan2 p belah Selatan pulak🥰
.
Mai cheq mai jgn tak mai...
X rugi pun aihhh...
.
.
Nak detail tekan link di profile ya 
013.905.5294 (Nad)

013.905.5294 (Nad)

013.905.5294 (Nad)
.

#bahterkembarholidays
#teambahterakembaraholidays
#orangpenang #penangfood #hariapenangharia #teambkh #muapenang
  • Hi orang Penang, please say ‘I’ 🙋🏻‍♀️
    .
    Nah berita gembira orang2 utagha especially orang penang😘
    .
    Jarang2 noh kami bukak trip dari utagha ni...
    .
    Sapa x join mmg rugi...
    Sbb kami nk bawak hampa p kenai singapura na... duk jauh utagha nun jomla kami nak mudahkan keje hampa jalan2 p belah Selatan pulak🥰
    .
    Mai cheq mai jgn tak mai...
    X rugi pun aihhh...
    .
    .
    Nak detail tekan link di profile ya
    013.905.5294 (Nad)

    013.905.5294 (Nad)

    013.905.5294 (Nad)
    .

    #bahterkembarholidays
    #teambahterakembaraholidays
    #orangpenang #penangfood #hariapenangharia #teambkh #muapenang
  • 8 1 5 December, 2019
  • SPECIAL ‼️ SPECIAL ‼️ SPECIAL ‼️ SPECIAL ‼️ SPECIAL ‼️ SPECIAL ‼️
-
SPECIAL FREE GIFT ⁉️😱🎁
-
YES ! SPECIAL FREE GIFT utk uolss kesayangan #sohhorians -
Waterproof bag limited untuk 500 org terawal sahaja yang booking pakej untuk 2020😍🎁
-
Baju exclusive dapat ‼️
Waterproof bag dapat ‼️
Pakej Promosi lagi (until 31 DEC 2019 shj) ‼️
-
Fuhhh rugi wehhh korang tak GRAB dan tak BOOK awai-awai..
-
Lepas ni takde laa basah2 barang berharga korang time naik bot. Hehe terpercik air pun takperrr😍😁🎁
.
.
.
JANGAN LAMBAT LAMBAT NAAA NANTI MELEPAS HAHAHA
.
.
#pulauperhentian #perhentiansohhor #pakejpulauperhentianmurah #pakejpulaumurah #pakejpercutianmurah #pakejpromosi2020 #pakejpulauperhentianbajet
  • SPECIAL ‼️ SPECIAL ‼️ SPECIAL ‼️ SPECIAL ‼️ SPECIAL ‼️ SPECIAL ‼️
    -
    SPECIAL FREE GIFT ⁉️😱🎁
    -
    YES ! SPECIAL FREE GIFT utk uolss kesayangan #sohhorians -
    Waterproof bag limited untuk 500 org terawal sahaja yang booking pakej untuk 2020😍🎁
    -
    Baju exclusive dapat ‼️
    Waterproof bag dapat ‼️
    Pakej Promosi lagi (until 31 DEC 2019 shj) ‼️
    -
    Fuhhh rugi wehhh korang tak GRAB dan tak BOOK awai-awai..
    -
    Lepas ni takde laa basah2 barang berharga korang time naik bot. Hehe terpercik air pun takperrr😍😁🎁
    .
    .
    .
    JANGAN LAMBAT LAMBAT NAAA NANTI MELEPAS HAHAHA
    .
    .
    #pulauperhentian #perhentiansohhor #pakejpulauperhentianmurah #pakejpulaumurah #pakejpercutianmurah #pakejpromosi2020 #pakejpulauperhentianbajet
  • 11 1 5 December, 2019
  • Jadi kawan masa travel ?
-
-
Bestnyaa dapat jumpa kawan baru time travel! Jom ikut trip #BKH . Silap2 jumpa jodoh sekali kott 😅
  • Jadi kawan masa travel ?
    -
    -
    Bestnyaa dapat jumpa kawan baru time travel! Jom ikut trip #BKH . Silap2 jumpa jodoh sekali kott 😅
  • 13 1 4 December, 2019
  • DESTINASI : HATYAI ⚡️⚡️⚡️ haa korang2, meh sini meh, sis ada berita baikkkk punya ni! 🥳

SPECIAL untuk korang yang suka shopping dan suka makan macam sis! 😋💸 Sis open bas 2 from KL SENTRAL 🥰😍
👉🏻 DATE : 27-30 DEC 2019👈🏻
.
Berminat tapi tak nak pergi sendiri?
eh eh jangan risau, kami akan sediakan tour guide yang akan bawa korang nanti, so korang takkan sesat punya lah.. 🧭

sekarang ni masih ada beberapa seat yang available untuk ke Hatyai dari KL December ni :)
.
korang jangan risau, bukan satu dua tempat je kita akan jejak nanti, banyakkkk sangat!

nak ke pantai boleh, 🏖
nak berswafoto dengan sis duyung boleh, 👱♀
nak ber-wefie dengan bro dragon boleh, 🐉
nak bershopping tu tak perlu disebut dah, memang berlambak kedai2 setiap penjuru, nak cuci mata je pun takde hal lahhh!

mesti rasa nak pegi kan? Berminat? Komen “NAK” 👇🏻👇🏻👇🏻
.

#TEAMBAHTERAKEMBARAHOLIDAYS
#BAHTERAKEMBARAHOLIDAYS
  • DESTINASI : HATYAI ⚡️⚡️⚡️ haa korang2, meh sini meh, sis ada berita baikkkk punya ni! 🥳

    SPECIAL untuk korang yang suka shopping dan suka makan macam sis! 😋💸 Sis open bas 2 from KL SENTRAL 🥰😍
    👉🏻 DATE : 27-30 DEC 2019👈🏻
    .
    Berminat tapi tak nak pergi sendiri?
    eh eh jangan risau, kami akan sediakan tour guide yang akan bawa korang nanti, so korang takkan sesat punya lah.. 🧭

    sekarang ni masih ada beberapa seat yang available untuk ke Hatyai dari KL December ni :)
    .
    korang jangan risau, bukan satu dua tempat je kita akan jejak nanti, banyakkkk sangat!

    nak ke pantai boleh, 🏖
    nak berswafoto dengan sis duyung boleh, 👱♀
    nak ber-wefie dengan bro dragon boleh, 🐉
    nak bershopping tu tak perlu disebut dah, memang berlambak kedai2 setiap penjuru, nak cuci mata je pun takde hal lahhh!

    mesti rasa nak pegi kan? Berminat? Komen “NAK” 👇🏻👇🏻👇🏻
    .

    #TEAMBAHTERAKEMBARAHOLIDAYS
    #BAHTERAKEMBARAHOLIDAYS
  • 4 1 4 December, 2019
  • Buongiorno! 😁 Jom ikut Sina Leisure pergi ITALY, The City of Love ❤ 2020 nanti! 😄
.
🇮🇹 | 9D6N | RM6490 per Adult | Half Board Pakej | 🇮🇹
.
Package Include:
📌 Return Flight Ticket 🇲🇾🇮🇹🇲🇾
📌 6 nights’ accommodation (double/triple)
📌 Daily breakfast
📌 Transportation throughout the tour
📌 Tour & sightseeing as per itinerary
📌 Return Boat tickets
📌 Tour Leader to assist
📌 Complimentary bagpack from Sina Leisure
.
Package Exclude:
❌ Personal expenses
❌ Travel insurance
❌ Tipping
❌ City taxes
❌ Lunch & dinner
❌ Baggage excess
❌ Other services that's not mentioned above
.
Untuk maklumat lanjut boleh terus w/s kami di:
🧕🏻 Fatiha www.wasap.my/60189844112
🧕🏻 Nabilah www.wasap.my/60182544112
.
#sinaleisure #italy #milan #mestre #venice #florence #pisa #rome #pakejpercutian #pakejcutisekolah #pakejmurah #cuticuti #holiday #travel #2020
  • Buongiorno! 😁 Jom ikut Sina Leisure pergi ITALY, The City of Love ❤ 2020 nanti! 😄
    .
    🇮🇹 | 9D6N | RM6490 per Adult | Half Board Pakej | 🇮🇹
    .
    Package Include:
    📌 Return Flight Ticket 🇲🇾🇮🇹🇲🇾
    📌 6 nights’ accommodation (double/triple)
    📌 Daily breakfast
    📌 Transportation throughout the tour
    📌 Tour & sightseeing as per itinerary
    📌 Return Boat tickets
    📌 Tour Leader to assist
    📌 Complimentary bagpack from Sina Leisure
    .
    Package Exclude:
    ❌ Personal expenses
    ❌ Travel insurance
    ❌ Tipping
    ❌ City taxes
    ❌ Lunch & dinner
    ❌ Baggage excess
    ❌ Other services that's not mentioned above
    .
    Untuk maklumat lanjut boleh terus w/s kami di:
    🧕🏻 Fatiha www.wasap.my/60189844112
    🧕🏻 Nabilah www.wasap.my/60182544112
    .
    #sinaleisure #italy #milan #mestre #venice #florence #pisa #rome #pakejpercutian #pakejcutisekolah #pakejmurah #cuticuti #holiday #travel #2020
  • 5 0 4 December, 2019
  • ARGH STRESS NYA !!!!! .
.
Stress la kerja banyak, stress la jalan jem sini, STRESS STRESS STRESS.
-
Jangan stress lama lama kang depression. NO NO NO. Jom pergi Pulau Perhentian!
  • ARGH STRESS NYA !!!!! .
    .
    Stress la kerja banyak, stress la jalan jem sini, STRESS STRESS STRESS.
    -
    Jangan stress lama lama kang depression. NO NO NO. Jom pergi Pulau Perhentian!
  • 17 1 30 November, 2019
  • Romantic Beach, Pulau Perhentian.
  • Romantic Beach, Pulau Perhentian.
  • 12 1 30 November, 2019
  • •
BALI 4 DAYS 3 NIGHTS RM 1600.00 PERPERSON
•
•
BRINGS YOUR FAMILY & FRIENDS TO VISIT MAGNIFICENT BALI⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
•
CHOOSE YOUR OWN DATE
•
SUITABLE FOR HOLIDAY & HONEYMOON
•
PRICE INCLUDE :
✔️FLIGHT TICKET BY AIRASIA KUL-DPS-KUL
✔️HOTEL AT SEMINYAK GARDEN
✔️TRANSPORT (AVANZA)
✔️ENTRANCE FEES
✔️BREAKFAST,LUNCH,DINNER
✔️DRIVER CUM GUIDE ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
WHERE WE VISIT
➡️NUSA DUA BEACH
➡️KUTA
➡️WANAGIRI
➡️ULUNDANU TEMPLE
➡️LA PLANCHA
➡️PANDAWA BEACH
➡️MELASTI BEACH
➡️ULUWATU
➡️JIMBARAN
➡️UBUD
➡️TEGALALANG
➡️ALAS HARUM
➡️KINTAMANI
➡️TEGENUNGAN WATERFALL
➡️BALI HANDARA ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
EXCLUDE
✖️LUGGAGE
✖️INSURANCE
✖️OWN EXPENSES
✖️SWING AT ALAS HARUM ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
PAYMENT :
- DEPOSIT RM 700 PER PERSON
- BALANCE CAN BE PAID VIA INSTALMENT
- PAYMENT MUST BE SETTLE 3 WEEKS BEFORE DEPARTURE ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
CONTACT
📞+60186644821 (wan) or click link on bio ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
PRICE ARE VARY TO PUBLIC HOLIDAY & PEAK SEASON
.
#trip1dunia #pakejbali #pakejbalimurah #pakejmelancongmurah #pakejpercutian #melancongmurah #pakejcutisekolah #pakejtravelmurah #pakejtravel #pakejhoneymoon #pakejhoneymoonbali #jombercuti #bercutibersamakeluarga #pakejhoneymoonmurah

  • BALI 4 DAYS 3 NIGHTS RM 1600.00 PERPERSON


    BRINGS YOUR FAMILY & FRIENDS TO VISIT MAGNIFICENT BALI⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

    CHOOSE YOUR OWN DATE

    SUITABLE FOR HOLIDAY & HONEYMOON

    PRICE INCLUDE :
    ✔️FLIGHT TICKET BY AIRASIA KUL-DPS-KUL
    ✔️HOTEL AT SEMINYAK GARDEN
    ✔️TRANSPORT (AVANZA)
    ✔️ENTRANCE FEES
    ✔️BREAKFAST,LUNCH,DINNER
    ✔️DRIVER CUM GUIDE ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    WHERE WE VISIT
    ➡️NUSA DUA BEACH
    ➡️KUTA
    ➡️WANAGIRI
    ➡️ULUNDANU TEMPLE
    ➡️LA PLANCHA
    ➡️PANDAWA BEACH
    ➡️MELASTI BEACH
    ➡️ULUWATU
    ➡️JIMBARAN
    ➡️UBUD
    ➡️TEGALALANG
    ➡️ALAS HARUM
    ➡️KINTAMANI
    ➡️TEGENUNGAN WATERFALL
    ➡️BALI HANDARA ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    EXCLUDE
    ✖️LUGGAGE
    ✖️INSURANCE
    ✖️OWN EXPENSES
    ✖️SWING AT ALAS HARUM ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    PAYMENT :
    - DEPOSIT RM 700 PER PERSON
    - BALANCE CAN BE PAID VIA INSTALMENT
    - PAYMENT MUST BE SETTLE 3 WEEKS BEFORE DEPARTURE ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    CONTACT
    📞+60186644821 (wan) or click link on bio ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    PRICE ARE VARY TO PUBLIC HOLIDAY & PEAK SEASON
    .
    #trip1dunia #pakejbali #pakejbalimurah #pakejmelancongmurah #pakejpercutian #melancongmurah #pakejcutisekolah #pakejtravelmurah #pakejtravel #pakejhoneymoon #pakejhoneymoonbali #jombercuti #bercutibersamakeluarga #pakejhoneymoonmurah
  • 102 14 29 November, 2019
  • BALI 5 DAYS 4 NIGHTS (MIN 2 PAX)
.
SUITABLE FOR HOLIDAY & HONEYMOON
.
RM 1850 PerPerson
.
PRIVATE TRIP
.
INSTALMENT PROVIDED
.
CHOOSE YOUR OWN DATE
.
INCLUDE :
- FLIGHT TICKET KUL-DPS-KUL
- LUGAGGE 7KG (HAND CARRY)
- HOTEL SEMINYAK GARDEN
- BREAKFAST/LUNCH/DINNER
- DRIVER CUM GUIDE
.
WHERE DO WE VISIT :
- KUTA AREA
- BALI HANDARA
- WANAGIRI
- ULUNDANU
- TANAH LOT
- LAPLANCHA
- PANDAWA BEACH
- MELASTI BEACH
- DREAMLAND BEACH
- ULUWATU
- JIMBARAN
- NUSA PENIDA
- KELINGKING BEACH
- POHON CINTA
- BROKEN BEACH
- ANGEL BILLABONG
- UBUD
- ALAS ARUM (OWN EXPENSES est RM70 PerPerson)
- TEGALALANG
- KINTAMANI
.
EXCLUDE :
× MEALS ON BOARD
× C.IN LUGGAGE
× OWN EXPENSES
× ALAS ARUN FEES (RM70)
.
📱whatsapp : +60186644821 ( WAN )
.
REMARKS PRICE ARE VARY TO PUBLIC HOLIDAY & PEAK SEASON
.
#pakejpercutian #pakejcutisekolah #pakejbali #pakejbalimurah #pakejmurah #pakejhoneymoonbali #pakejhoneymoon #pakejhoneymoonmurah #pakejpercutianbajet #trip1dunia #trip1duniakebali
  • BALI 5 DAYS 4 NIGHTS (MIN 2 PAX)
    .
    SUITABLE FOR HOLIDAY & HONEYMOON
    .
    RM 1850 PerPerson
    .
    PRIVATE TRIP
    .
    INSTALMENT PROVIDED
    .
    CHOOSE YOUR OWN DATE
    .
    INCLUDE :
    - FLIGHT TICKET KUL-DPS-KUL
    - LUGAGGE 7KG (HAND CARRY)
    - HOTEL SEMINYAK GARDEN
    - BREAKFAST/LUNCH/DINNER
    - DRIVER CUM GUIDE
    .
    WHERE DO WE VISIT :
    - KUTA AREA
    - BALI HANDARA
    - WANAGIRI
    - ULUNDANU
    - TANAH LOT
    - LAPLANCHA
    - PANDAWA BEACH
    - MELASTI BEACH
    - DREAMLAND BEACH
    - ULUWATU
    - JIMBARAN
    - NUSA PENIDA
    - KELINGKING BEACH
    - POHON CINTA
    - BROKEN BEACH
    - ANGEL BILLABONG
    - UBUD
    - ALAS ARUM (OWN EXPENSES est RM70 PerPerson)
    - TEGALALANG
    - KINTAMANI
    .
    EXCLUDE :
    × MEALS ON BOARD
    × C.IN LUGGAGE
    × OWN EXPENSES
    × ALAS ARUN FEES (RM70)
    .
    📱whatsapp : +60186644821 ( WAN )
    .
    REMARKS PRICE ARE VARY TO PUBLIC HOLIDAY & PEAK SEASON
    .
    #pakejpercutian #pakejcutisekolah #pakejbali #pakejbalimurah #pakejmurah #pakejhoneymoonbali #pakejhoneymoon #pakejhoneymoonmurah #pakejpercutianbajet #trip1dunia #trip1duniakebali
  • 30 5 29 November, 2019
  • .
PAKEJ HATYAI THAILAND
4HARI 2 MALAM
.
📌20 - 23 DEC 2019
(16 SEAT LEFT)
📌27 - 30 DEC 2019
(17 SEAT LEFT)
📌28 - 31 DEC 2019
(10 SEAT LEFT)
.
HARGA PAKEJ :
DEWASA : RM 299/pax
KANAK : RM 250/pax
( Dapat katil dan seat dalam Bas) 
BAYI : RM 149/pax
( Termasuk Seat dalam BAS tanpa Katil)
.
Nota🚹
Duduk seorang sebilik Add On RM 100 Public Holiday/ School Holidays Extra Charge RM 30
. 🌼Deposit : RM 100/pax
.
TEMPAT MENARIK :
➡ Chang Puak Camp
▪ATV  Motor Racing(500 Baht)
▪ Elephant Riding (500 Baht)
▪Elephant & Crocodile Show(300 Baht)
➡ Bee Garden Hatyai
➡ Nora Plaza
➡ Keysorn
➡ Floating Market Hatyai
➡ Shamila Beach Songkhla
➡ Tang Kuan Hill (40 Bath)
➡ Asian Night Market
.
PAKEJ TERMASUK:
✅ Pengangkutan BAS pergi-balik dari KL Sentral ke HATYAI
✅ Pengangkutan BAS sepanjang di Hatyai
✅ Parking dan Guide Tip
✅ Penginapan Greenview Hotel atau setaraf
✅ Lawatan ke tempat menarik
✅ Kastam /Imigresen Clearance
.
Sebarang pertanyaan boleh terus whatsapp CikPutri klik je dekat bio.
.
#jalanjalan #jalanjalanhatyai #pakejcutisekolah #pakejpercutian #pakejberbaloi #makanangin #jomtravel #hatyai #thailand #hatyaitrip #travelhatyai
  • .
    PAKEJ HATYAI THAILAND
    4HARI 2 MALAM
    .
    📌20 - 23 DEC 2019
    (16 SEAT LEFT)
    📌27 - 30 DEC 2019
    (17 SEAT LEFT)
    📌28 - 31 DEC 2019
    (10 SEAT LEFT)
    .
    HARGA PAKEJ :
    DEWASA : RM 299/pax
    KANAK : RM 250/pax
    ( Dapat katil dan seat dalam Bas)
    BAYI : RM 149/pax
    ( Termasuk Seat dalam BAS tanpa Katil)
    .
    Nota🚹
    Duduk seorang sebilik Add On RM 100 Public Holiday/ School Holidays Extra Charge RM 30
    . 🌼Deposit : RM 100/pax
    .
    TEMPAT MENARIK :
    ➡ Chang Puak Camp
    ▪ATV Motor Racing(500 Baht)
    ▪ Elephant Riding (500 Baht)
    ▪Elephant & Crocodile Show(300 Baht)
    ➡ Bee Garden Hatyai
    ➡ Nora Plaza
    ➡ Keysorn
    ➡ Floating Market Hatyai
    ➡ Shamila Beach Songkhla
    ➡ Tang Kuan Hill (40 Bath)
    ➡ Asian Night Market
    .
    PAKEJ TERMASUK:
    ✅ Pengangkutan BAS pergi-balik dari KL Sentral ke HATYAI
    ✅ Pengangkutan BAS sepanjang di Hatyai
    ✅ Parking dan Guide Tip
    ✅ Penginapan Greenview Hotel atau setaraf
    ✅ Lawatan ke tempat menarik
    ✅ Kastam /Imigresen Clearance
    .
    Sebarang pertanyaan boleh terus whatsapp CikPutri klik je dekat bio.
    .
    #jalanjalan #jalanjalanhatyai #pakejcutisekolah #pakejpercutian #pakejberbaloi #makanangin #jomtravel #hatyai #thailand #hatyaitrip #travelhatyai
  • 2 0 29 November, 2019
  • 🎎안녕하세요 (annyeonghaseyo)~ Jom ke Korea 🇰🇷 musim bunga ni 🌸 ‼️
Ada banyak tempat menarik yang boleh kita lawati tau. So, tunggu apa lagi? Cepat2 wassap kami untuk dapatkan pakej ni 🌸
.
🌸 | 5D4N | RM 3390 | Full Board Pakej | 🌸
.
Package Include:
📌 Return Flight Ticket by Air Asia 📌 4 nights’ accommodation-3 star hotel (twin/triple)
📌 Transportation by private coach 📌 Full-board Halal Meals as in itinerary
📌 Tour & sightseeing as in itinerary
📌 Entrance fees as mentioned
📌 English-speaking tour guide
📌 Tour Leader to assist
.
Package Exclude:
❌ Personal expenses
❌ Travel insurance
❌ Surcharge for any Celebration or festive season
❌ Any extra food & drinks that are not stated
❌ Other entrance fees that are not stated
❌ Baggage excess
.
Untuk maklumat lanjut boleh terus w/s kami di:
🧕🏻 Fatiha www.wasap.my/60189844112
🧕🏻 Nabilah www.wasap.my/60182544112
.
#sinaleisure #korea #koreaspring #springkorea #musimbunga #cherryblossom #pakejpercutian #pakejcutisekolah #pakejmurah #cuticuti #holiday #travel
  • 🎎안녕하세요 (annyeonghaseyo)~ Jom ke Korea 🇰🇷 musim bunga ni 🌸 ‼️
    Ada banyak tempat menarik yang boleh kita lawati tau. So, tunggu apa lagi? Cepat2 wassap kami untuk dapatkan pakej ni 🌸
    .
    🌸 | 5D4N | RM 3390 | Full Board Pakej | 🌸
    .
    Package Include:
    📌 Return Flight Ticket by Air Asia 📌 4 nights’ accommodation-3 star hotel (twin/triple)
    📌 Transportation by private coach 📌 Full-board Halal Meals as in itinerary
    📌 Tour & sightseeing as in itinerary
    📌 Entrance fees as mentioned
    📌 English-speaking tour guide
    📌 Tour Leader to assist
    .
    Package Exclude:
    ❌ Personal expenses
    ❌ Travel insurance
    ❌ Surcharge for any Celebration or festive season
    ❌ Any extra food & drinks that are not stated
    ❌ Other entrance fees that are not stated
    ❌ Baggage excess
    .
    Untuk maklumat lanjut boleh terus w/s kami di:
    🧕🏻 Fatiha www.wasap.my/60189844112
    🧕🏻 Nabilah www.wasap.my/60182544112
    .
    #sinaleisure #korea #koreaspring #springkorea #musimbunga #cherryblossom #pakejpercutian #pakejcutisekolah #pakejmurah #cuticuti #holiday #travel
  • 4 0 29 November, 2019
  • HALLU TAHUN DEPAN PERGI HATYAI JOM GENG !
.
.
Sempena #yearendsale ni ada promo deposit RM50 jer ! Aish rugi betul tak book sekarang sebab tak yah pening kepala nak bayar deposit mahai mahai !
.
.
Tunggu apa lagiii ? Ws 013-9055294 (Nad) sekarang !!!!!!!
  • HALLU TAHUN DEPAN PERGI HATYAI JOM GENG !
    .
    .
    Sempena #yearendsale ni ada promo deposit RM50 jer ! Aish rugi betul tak book sekarang sebab tak yah pening kepala nak bayar deposit mahai mahai !
    .
    .
    Tunggu apa lagiii ? Ws 013-9055294 (Nad) sekarang !!!!!!!
  • 4 1 29 November, 2019
  • Ada yang berminat nak ikut kami tengok bunga Tulip 🌷 di Amsterdam bulan April ni?? 😁
_
🌷| 12D9N | RM6888 | Half Board Pakej |
_
Pakej termasuk :
📌 Tiket penerbangan
📌 Penginapan di hotel 3🌟 beserta sarapan pagi
📌 Tiket Ferry (Dover - Calais)
📌 Pengangkutan di sana sepanjang perjalanan
📌 Pengiring atau Tour Leader dari sini ya 
_
Untuk maklumat lanjut boleh terus w/s kami di:
🧕🏻 Fatiha www.wasap.my/60189844112
🧕🏻 Nabilah www.wasap.my/60182544112
_
#sinaleisure #eropahmurah #pakej6negara #pakejpercutian #pakejcutisekolah #pakejmurah #cuticuti #spring #tulip #holiday #travel
  • Ada yang berminat nak ikut kami tengok bunga Tulip 🌷 di Amsterdam bulan April ni?? 😁
    _
    🌷| 12D9N | RM6888 | Half Board Pakej |
    _
    Pakej termasuk :
    📌 Tiket penerbangan
    📌 Penginapan di hotel 3🌟 beserta sarapan pagi
    📌 Tiket Ferry (Dover - Calais)
    📌 Pengangkutan di sana sepanjang perjalanan
    📌 Pengiring atau Tour Leader dari sini ya
    _
    Untuk maklumat lanjut boleh terus w/s kami di:
    🧕🏻 Fatiha www.wasap.my/60189844112
    🧕🏻 Nabilah www.wasap.my/60182544112
    _
    #sinaleisure #eropahmurah #pakej6negara #pakejpercutian #pakejcutisekolah #pakejmurah #cuticuti #spring #tulip #holiday #travel
  • 2 0 28 November, 2019
  • ✈️ Group Departure 2020 to BALKAN ATHENS‼️
.
📌 | 12D9N | RM8690 | Full Board Pakej |
.
Package Include:
✅ Return international flight ticket
✅ 9 Nights’ hotel accommodation
✅ Makanan Halal seperti dalam itinerari
✅ Pengangkutan perjalanan disana
✅ Tour and sightseeing as per itinerary
✅ Entry fees as mentioned in itinerary
✅ Local tour guide (English speaking)
✅ Tour Leader to assist
✅ Complimentary backpack from SINA Leisure
.
Package Exclude:
❌ Travel Insurance
❌ Tipping
❌ Porter service at airport and hotel
❌ City taxes
❌ Excess check in baggage
❌ Other services that not mentioned
.
Untuk maklumat lanjut dan tempahan boleh terus whatsapp kami di:
🧕🏻Pn Anis www.wasap.my/60162128112
🧕🏻Cik Fatiha www.wasap.my/60189844112
🧕🏻Cik Nabilah www.wasap.my/60182544112
.
#sinaleisure #balkanathens #groupdeparture #2020 #trip #pakepercutian #pakejmurah #pakejcutisekolah #cuticuti #holiday #travel #balkan #athens
  • ✈️ Group Departure 2020 to BALKAN ATHENS‼️
    .
    📌 | 12D9N | RM8690 | Full Board Pakej |
    .
    Package Include:
    ✅ Return international flight ticket
    ✅ 9 Nights’ hotel accommodation
    ✅ Makanan Halal seperti dalam itinerari
    ✅ Pengangkutan perjalanan disana
    ✅ Tour and sightseeing as per itinerary
    ✅ Entry fees as mentioned in itinerary
    ✅ Local tour guide (English speaking)
    ✅ Tour Leader to assist
    ✅ Complimentary backpack from SINA Leisure
    .
    Package Exclude:
    ❌ Travel Insurance
    ❌ Tipping
    ❌ Porter service at airport and hotel
    ❌ City taxes
    ❌ Excess check in baggage
    ❌ Other services that not mentioned
    .
    Untuk maklumat lanjut dan tempahan boleh terus whatsapp kami di:
    🧕🏻Pn Anis www.wasap.my/60162128112
    🧕🏻Cik Fatiha www.wasap.my/60189844112
    🧕🏻Cik Nabilah www.wasap.my/60182544112
    .
    #sinaleisure #balkanathens #groupdeparture #2020 #trip #pakepercutian #pakejmurah #pakejcutisekolah #cuticuti #holiday #travel #balkan #athens
  • 6 0 27 November, 2019
  • .
TRIP JAKARTA - BANDUNG 
Cuti Sekolah 2020
4hari 3malam
.
DATE:
18 - 21 MAR 2020
03 - 06 JUN 2020
22 - 29 JUL 2020
17 - 20 DEC 2020
.
HARGA:
Dewasa : RM969
Kanak2 (25bulan ke atas - 9 tahun) : RM799
Kanak2 (24bulan kebawah) : RM250
(kanak2 10thn keatas dikira dewasa)
.
INCLUDE ✅:-
- Flight tiket return - Transport - hotel * 2nights Bandung (Idea’s Hotel)
* 1night Jakarta (Big Hotel/Maple hotel)
- breakfast - Tour guide - mineral water
.
Sebarang pertanyaan boleh terus whatsapp CikPutri klik je dekat bio.
.
#pakejcutisekolah #pakejpercutian  #jakartabandung
#travel
#indonesiatourism
  • .
    TRIP JAKARTA - BANDUNG
    Cuti Sekolah 2020
    4hari 3malam
    .
    DATE:
    18 - 21 MAR 2020
    03 - 06 JUN 2020
    22 - 29 JUL 2020
    17 - 20 DEC 2020
    .
    HARGA:
    Dewasa : RM969
    Kanak2 (25bulan ke atas - 9 tahun) : RM799
    Kanak2 (24bulan kebawah) : RM250
    (kanak2 10thn keatas dikira dewasa)
    .
    INCLUDE ✅:-
    - Flight tiket return - Transport - hotel * 2nights Bandung (Idea’s Hotel)
    * 1night Jakarta (Big Hotel/Maple hotel)
    - breakfast - Tour guide - mineral water
    .
    Sebarang pertanyaan boleh terus whatsapp CikPutri klik je dekat bio.
    .
    #pakejcutisekolah #pakejpercutian #jakartabandung
    #travel
    #indonesiatourism
  • 4 0 25 November, 2019
  • Hello hello 🤗 Selamat Petang semua~
.
Jom join Sina Leisure ke Morocco, Spain & Portugal selama 12 Hari 9 Malam!! ✈️
.
📌 | 12D9N | RM8990 | Full Board Pakej |
.
Pakej termasuk:
📌 Tiket penerbangan
📌 Tempat tinggal 9 Malam
📌 Makanan Halal seperti dalam itinerari
📌 Tour Guide
📌 Tiket Lawatan seperti dalam itinerari
📌 Tiket Feri
📌 Pengangkutan perjalanan disana
.
Untuk maklumat lanjut dan tempahan boleh terus whatsapp kami di:
🧕🏻Pn Anis www.wasap.my/60162128112
🧕🏻Cik Fatiha www.wasap.my/60189844112
🧕🏻Cik Nabilah www.wasap.my/60182544112
.
#sinaleisure #moroccospainportugal #tripmorocco #pakepercutian #pakejmurah #pakejcutisekolah #cuticuti #holiday #travel #morocco #spain #portugal
  • Hello hello 🤗 Selamat Petang semua~
    .
    Jom join Sina Leisure ke Morocco, Spain & Portugal selama 12 Hari 9 Malam!! ✈️
    .
    📌 | 12D9N | RM8990 | Full Board Pakej |
    .
    Pakej termasuk:
    📌 Tiket penerbangan
    📌 Tempat tinggal 9 Malam
    📌 Makanan Halal seperti dalam itinerari
    📌 Tour Guide
    📌 Tiket Lawatan seperti dalam itinerari
    📌 Tiket Feri
    📌 Pengangkutan perjalanan disana
    .
    Untuk maklumat lanjut dan tempahan boleh terus whatsapp kami di:
    🧕🏻Pn Anis www.wasap.my/60162128112
    🧕🏻Cik Fatiha www.wasap.my/60189844112
    🧕🏻Cik Nabilah www.wasap.my/60182544112
    .
    #sinaleisure #moroccospainportugal #tripmorocco #pakepercutian #pakejmurah #pakejcutisekolah #cuticuti #holiday #travel #morocco #spain #portugal
  • 8 2 25 November, 2019
  • Bulan ni Mesti bil air atok naik sikit 😅 tu yg air cetek je.. nk mndi air sungai smlm xdpt sb air keruh sgt..aktiviti arini mndi kolam rendam lame2 pun xpe xnk msuk dlm pun xpe je nak 😂 bila allah beri nikmat sihat cuti2 ni Alhamdulillah, xpergi jln2 kite manfaatkan kt rumah dlu ye #mandisampaikecut #pakejcutisekolah #kampunghalamanku
  • Bulan ni Mesti bil air atok naik sikit 😅 tu yg air cetek je.. nk mndi air sungai smlm xdpt sb air keruh sgt..aktiviti arini mndi kolam rendam lame2 pun xpe xnk msuk dlm pun xpe je nak 😂 bila allah beri nikmat sihat cuti2 ni Alhamdulillah, xpergi jln2 kite manfaatkan kt rumah dlu ye #mandisampaikecut #pakejcutisekolah #kampunghalamanku
  • 14 0 25 November, 2019
  • ✨9D 7N TURKI SPRING✨
.
Nak melancong ke Turki tapi tak tahu macam mana?😭😭
.
Jangan risau, SINA Leisure kan ada. Kami akan “SINA” kan percutian anda🤩🤩
.
Tempat menarik untuk dilawati:
🌷Istanbul
🌷Bolu
🌷Ankara
🌷Cappadocia
🌷Konya
🌷Pamukkale
🌷Ephesus
🌷Kusadasi
🌷Bursa
.
| 9D7N | RM4590 per Adult | Full-board Pakej |
.
Untuk maklumat lanjut boleh terus w/s kami di:
🧕 Pn Anis www.wasap.my/60162128112
🧕🏻 Fatiha www.wasap.my/60189844112
🧕🏻 Nabilah www.wasap.my/60182544112
_
#sinaleisure #turkey #turkeyspring #springturkey #pakejpercutian #pakejcutisekolah #pakejmurah #cuticuti #spring #tulip #holiday #travel
  • ✨9D 7N TURKI SPRING✨
    .
    Nak melancong ke Turki tapi tak tahu macam mana?😭😭
    .
    Jangan risau, SINA Leisure kan ada. Kami akan “SINA” kan percutian anda🤩🤩
    .
    Tempat menarik untuk dilawati:
    🌷Istanbul
    🌷Bolu
    🌷Ankara
    🌷Cappadocia
    🌷Konya
    🌷Pamukkale
    🌷Ephesus
    🌷Kusadasi
    🌷Bursa
    .
    | 9D7N | RM4590 per Adult | Full-board Pakej |
    .
    Untuk maklumat lanjut boleh terus w/s kami di:
    🧕 Pn Anis www.wasap.my/60162128112
    🧕🏻 Fatiha www.wasap.my/60189844112
    🧕🏻 Nabilah www.wasap.my/60182544112
    _
    #sinaleisure #turkey #turkeyspring #springturkey #pakejpercutian #pakejcutisekolah #pakejmurah #cuticuti #spring #tulip #holiday #travel
  • 3 0 25 November, 2019
  • Kita bawak pergi ke hard rock 🎸Beli souveniour untuk bawak balik Malaysia. Katanya ramai yang kirim baju t-shirt hard rock 🇻🇳, customer kita borong lebih dari 5 helai 😊. .

#syasyatravel 
#vietnam 
#pakejmurah 
#pakejcutisekolah
  • Kita bawak pergi ke hard rock 🎸Beli souveniour untuk bawak balik Malaysia. Katanya ramai yang kirim baju t-shirt hard rock 🇻🇳, customer kita borong lebih dari 5 helai 😊. .

    #syasyatravel
    #vietnam
    #pakejmurah
    #pakejcutisekolah
  • 28 0 23 November, 2019
  • Macam biasa pelepasan padu Caravanserai pada setiap hari jumaat , cuti sekolah sudah bermula ...makaanyaa jom bawa anak2 bercuti... 🚌 10 bas : Trip Hatyai RM 299
🚌 2 bas : Singapore Day Trip
🚌 3 bas : Krabi by bus 🚌 3 bas : Trip Royal Belum Houseboat

Dan trip korea / perth dan osaka sedang berlangsung 💕

Trip private jabatan / syarikat / sekolah / family day pon boleh d uruskan .. pakej kami ad pelbagai harga , harga kami tidak membebankan bos anda , siap ada free lagi tauu.. cuba tag bos anda , kot la memang tengah cari pakej utk bawa staff bercuti.. Boleh juga tag suami anda sekalian , kot terbuka hati nak bawa anda dan anak2 bercuti d musim cuti sekolah .. www.wassap.my/+60192998502
📲 0192998502

#pakejcutisekolah #cuticutimurah #cutisekolah #tripserai ##caravanserai #bandungtrip #acehtrip #hatyai #hatyaitrip
  • Macam biasa pelepasan padu Caravanserai pada setiap hari jumaat , cuti sekolah sudah bermula ...makaanyaa jom bawa anak2 bercuti... 🚌 10 bas : Trip Hatyai RM 299
    🚌 2 bas : Singapore Day Trip
    🚌 3 bas : Krabi by bus 🚌 3 bas : Trip Royal Belum Houseboat

    Dan trip korea / perth dan osaka sedang berlangsung 💕

    Trip private jabatan / syarikat / sekolah / family day pon boleh d uruskan .. pakej kami ad pelbagai harga , harga kami tidak membebankan bos anda , siap ada free lagi tauu.. cuba tag bos anda , kot la memang tengah cari pakej utk bawa staff bercuti.. Boleh juga tag suami anda sekalian , kot terbuka hati nak bawa anda dan anak2 bercuti d musim cuti sekolah .. www.wassap.my/+60192998502
    📲 0192998502

    #pakejcutisekolah #cuticutimurah #cutisekolah #tripserai # #caravanserai #bandungtrip #acehtrip #hatyai #hatyaitrip
  • 4 0 22 November, 2019
  • 🎎안녕하세요 (annyeonghaseyo)~ Jom kita sama-sama pergi Korea 🇰🇷 musim bunga ni 🌸
Ada banyak tempat menarik yang boleh kita lawati tau. So, tunggu apa lagi? Cepat2 wassap kami untuk dapatkan pakej anda 😁
.
🌸 | 5D4N | RM 3390 per Adult | Full Board Pakej | 🌸
.
Package Include:
📌 Return Flight Ticket by Air Asia
📌 4 nights’ accommodation-3 star hotel (twin/triple)
📌 Transportation by private coach
📌 Full-board Halal Meals as in itinerary
📌 Tour & sightseeing as in itinerary
📌 Entrance fees as mentioned
📌 English-speaking tour guide
📌 Tour Leader to assist
.
Package Exclude:
❌ Personal expenses
❌ Travel insurance
❌ Surcharge for any Celebration or festive season
❌ Any extra food & drinks that are not stated
❌ Other entrance fees that are not stated
❌ Baggage excess
.
Untuk maklumat lanjut boleh terus w/s kami di:
🧕🏻 Fatiha www.wasap.my/60189844112
🧕🏻 Nabilah www.wasap.my/60182544112
.
#sinaleisure #korea #koreaspring #springkorea #musimbunga #cherryblossom #pakejpercutian #pakejcutisekolah #pakejmurah #cuticuti #holiday #travel
  • 🎎안녕하세요 (annyeonghaseyo)~ Jom kita sama-sama pergi Korea 🇰🇷 musim bunga ni 🌸
    Ada banyak tempat menarik yang boleh kita lawati tau. So, tunggu apa lagi? Cepat2 wassap kami untuk dapatkan pakej anda 😁
    .
    🌸 | 5D4N | RM 3390 per Adult | Full Board Pakej | 🌸
    .
    Package Include:
    📌 Return Flight Ticket by Air Asia
    📌 4 nights’ accommodation-3 star hotel (twin/triple)
    📌 Transportation by private coach
    📌 Full-board Halal Meals as in itinerary
    📌 Tour & sightseeing as in itinerary
    📌 Entrance fees as mentioned
    📌 English-speaking tour guide
    📌 Tour Leader to assist
    .
    Package Exclude:
    ❌ Personal expenses
    ❌ Travel insurance
    ❌ Surcharge for any Celebration or festive season
    ❌ Any extra food & drinks that are not stated
    ❌ Other entrance fees that are not stated
    ❌ Baggage excess
    .
    Untuk maklumat lanjut boleh terus w/s kami di:
    🧕🏻 Fatiha www.wasap.my/60189844112
    🧕🏻 Nabilah www.wasap.my/60182544112
    .
    #sinaleisure #korea #koreaspring #springkorea #musimbunga #cherryblossom #pakejpercutian #pakejcutisekolah #pakejmurah #cuticuti #holiday #travel
  • 4 0 22 November, 2019
  • 🍁Fremantle Markets🍁
.

Fremantle Markets is one of the leading tourist destinations in WA and there's always plenty to see and do any time of the year. The markets are the original and the best, dating back to 1897 featuring over 150 stalls.
.

Fremantle Markets is rich with atmosphere and local talent. If you're looking for a unique or locally made present that differs from generic gifts, you'll find it here!
.

The markets are also a food haven with a wonderful array of unique and delicious produce! Whether you need fresh fruit and veg, lunch with friends or coffee and cake, the Fremantle Markets has something for everyone.
.

#TravelNia #TripAussie #Australia #Perth #KakiTravel #TravelJimat #BackpackersMalaysia #PakejMurahPerth #VisaKeAustralia #PakejAustralia #Instagrammable #PakejCutiSekolah
  • 🍁Fremantle Markets🍁
    .

    Fremantle Markets is one of the leading tourist destinations in WA and there's always plenty to see and do any time of the year. The markets are the original and the best, dating back to 1897 featuring over 150 stalls.
    .

    Fremantle Markets is rich with atmosphere and local talent. If you're looking for a unique or locally made present that differs from generic gifts, you'll find it here!
    .

    The markets are also a food haven with a wonderful array of unique and delicious produce! Whether you need fresh fruit and veg, lunch with friends or coffee and cake, the Fremantle Markets has something for everyone.
    .

    #TravelNia #TripAussie #Australia #Perth #KakiTravel #TravelJimat #BackpackersMalaysia #PakejMurahPerth #VisaKeAustralia #PakejAustralia #Instagrammable #PakejCutiSekolah
  • 10 0 21 November, 2019